Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Απριλίου - Mad TV
More Stuff

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Απριλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Απριλίου
Prev1 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το ότι ασχολείσαι με τον εαυτό σου μέσα από μια εποικοδομητική λεπτομέρεια για την εξυγίανση κάποιων καταστάσεων που σε είχαν φορτίσει, θα είναι μια καλή κίνηση για να ξεχάσεις τα διάφορα που τρέχουν και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις να κάνεις χρέη ακόμα και υπηρέτη/ας προκειμένου να ξεπληρώσεις κάποιες ενοχές που ίσως νιώθεις για τον Ιχθύ που ενώ σου φέρθηκε καλά εσύ ίσως ήσουν άδικος/η. Γενικά πάντως το να προσφέρεις και να μην βλέπεις μόνο τον εαυτό σου πιθανόν να είναι το σημείο που κρίνεσαι από το άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόκλιση και τώρα καλείσαι να ξαναδείς κάποιες ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να χειρίζεσαι καλά κάποιες προσωπικές καταστάσεις και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Πάντως η πράξη μπορεί να διαφέρει πολύ από αυτά που είχες στο μυαλό σου και η ανακούφιση που θα έρθει όταν θα συναντήσεις την πραγματικότητα θα σου αλλάξει άμεσα την διάθεση.
Ερωτικά: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» θα σου υπενθυμίσει ένας Κριός γιατί πρέπει να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που του είχες υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό. Αν βρίσκεται στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξαφνικά ανακοινώσει ότι θέλει να έρθει να είστε μαζί, εκεί θα αποδείξεις τι νιώθεις τελικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες ευκαιρίες δεν ήταν τόσο θετικές όσο τώρα γι’ αυτό απόφυγε να καθίσεις και να αναλύσεις πολύ τις καταστάσεις γιατί θα χάσεις κάτι που μεν είναι μικρό αλλά σίγουρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η αποδοχή μιας κατάστασης η οποία σε δεσμεύει και σε βάζει να σκέφτεσαι και να πράττεις πέρα από τον εαυτό σου πιθανόν να είναι η ατομική σου εξέλιξη. Τώρα θα στριμωχτείς να κάτσεις μέσα στο σπίτι ή να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και τις ανάγκες της που πριν δε σου άρεσε.
Ερωτικά: Έχεις άγχος και μπορεί να μιλάς και να αναλύεις συνέχεια οτιδήποτε, επειδή αναγκάζεσαι από το άλλο άτομο. Η επιρροή ενός Παρθένου τελικά σου κάνει καλό γιατί σε βάζει σε μια τάξη, εκτός από το άγχος που σου μεταδίδει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθώντας να τελειώσεις τις πολλές δουλειές που έχουν μαζευτεί και σου φαίνονται βουνό, θα ανταλλάξεις κάποιες κουβέντες που ίσως να έχουν ένταση με άτομα του περιβάλλοντός σου. Πάντως οι εξωτερικές συνθήκες σε σπρώχνουν αναγκαστικά να γίνεις αρκετά προσεκτικός/η σε ό, τι κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποια καλά νέα τα οποία θα σου δώσουν χαρά κι ίσως αφορούν στην καλυτέρευση των σχέσεων με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Η οργάνωση ενός παιχνιδιού θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πολλά πράγματα και τελικά βάζεις τον εαυτό σου στην διαθεσιμότητα των άλλων. Ο λόγος είναι ότι θα ξεπεράσεις κάποιες αμφιβολίες που είχες με τον Ιχθύ και θα του μιλήσεις με μεγαλύτερη οικειότητα. Το ζητούμενο είναι να προσπαθήσεις να εξηγήσεις χωρίς νεύρα και εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να δείξεις αυτό που κάνεις ή φτιάχνεις θα είναι καλό για σένα γιατί δεν έχεις συνηθίσει να μιλάς για την δουλειά σου αλλά βλέπεις τελικά ότι πρέπει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Συμπεριφέρεσαι πολύ οργανωτικά κι έτσι θα έχεις επαφή με την πραγματικότητα που χρειάζεσαι γιατί μερικές φορές υπερβάλλεις λόγω της φωτιάς που έχεις σαν άτομο. Τώρα θα είσαι περισσότερο προσγειωμένος/η σε ό, τι και να κάνεις.
Ερωτικά: Δεν μένεις μόνο στο ερωτικό παιχνίδι αλλά προεκτείνεσαι και σε άλλες καταστάσεις όπως πχ να προσφερθείς να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις το άτομο που είστε μαζί. Με τον τρόπο που στηρίζεις ένα Ιχθύ θα καταλάβει κι αν έχει συναισθήματα για σένα. Από την άλλη αν νιώθεις ζήλεια για ένα Παρθένο θα δοκιμάσεις να την κρύψεις με κάποια λογικά επιχειρήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσαρμόσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σε μια πραγματικότητα, αυτές δεν μπαίνουν σε καλούπι, τουλάχιστον όμως βρίσκεις τον δρόμο για την επιτυχία. Αν μεθοδεύσεις τις καταστάσεις και βάλεις ένα πρόγραμμα κι έχεις οργανωμένο πλάνο, τότε θα καταφέρεις πολλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θα αντικρίσεις την αλήθεια του εαυτού σου και αυτό θα είναι ό, τι πιο ιδανικό μπορεί να συμβεί για σένα. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις, αν δεν αντιληφτείς το εύρος των ικανοτήτων σου.
Ερωτικά: Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και δείχνεις ότι έχεις κάποια όρια και θέλεις να κάνεις και εσύ τα δικά σου, χωρίς να παρεξηγηθείς. Ίσως να μου βγει μια διάθεση για ατομικότητα και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Αν όμως είσαι σε σχέση και το κάνεις αυτό, το πιο πιθανόν είναι να μην αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις την αυτονομία σου για αυτό διαλέγεις κάποιους συνεργάτες με μεγάλη δυσκολία. Ίσως να σου ξεφεύγει ότι χρειάζεσαι κάποια άτομα να σε βοηθούν, αν φυσικά σε παίρνει γιατί τα καταφέρνεις μεν μόνος/η σου αλλά καθυστερείς περισσότερο.

 

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην σελίδα 2

Prev1 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

πρωταγωνιστεί η Netta

Δες το διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί η Netta – Περικυκλωμένη από την αντιτρομοκρατική!

Fotis KonstantopoulosJuly 19, 2018

Χάρης Γρηγορόπουλος: “Δεν θα επιστρέψει το Καφέ της Χαράς! Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα και…”

Asteropi ChainaJuly 19, 2018

Όλα όσα έγιναν στο Mad Secret «Ραντεβού στον Ήλιο» από το Ούζο Πλωμαρίου!

Maria CheimonidouJuly 19, 2018
παρουσιάστρια του "La Banda

Αυτή είναι η παρουσιάστρια του “La Banda” – Το «έμαθε» από το Google και τελικά είναι αλήθεια 😮

Asteropi ChainaJuly 18, 2018
Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε τι θα συμβεί στην "Μουρμούρα" μετά την αποχώρηση της Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Πώς θα αποχωρήσει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την Μουρμούρα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε την απάντηση

Asteropi ChainaJuly 18, 2018

Δείτε φωτογραφίες από το Mad Beach Volley: Models vs Celebrities edition powered by Ant1 🏐

Asteropi ChainaJuly 18, 2018
μήνυμα του Τούρκου νικητή Survivor στον Ηλία

Το μήνυμα του νικητή του τούρκικου Survivor στον Ηλία Γκότση!

Maria CheimonidouJuly 18, 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τον 3ο κύκλο του Stranger Things!

Maria CheimonidouJuly 17, 2018
υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2018

Maria CheimonidouJuly 17, 2018