Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου - Mad TV
Showbiz

Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Νιώθετε αρκετά ευχάριστα στον εργασιακό σας χώρο κι έχετε έντονη διάθεση να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν την αρμονία και θα νιώθετε ακόμα πιο δημιουργικοί. Ταυτόχρονα, μια ιδέα σας μπορεί να συμβάλλει στην αποφυγή περιττών εξόδων, και είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον εργοδότη σας. Να περιμένετε εξελίξεις.
Αν είστε γονείς, ίσως συναντήσετε κάποιες δυσκολίες να ξαναμπούν τα παιδιά σας στη ρουτίνα του σχολικού προγράμματος, οπότε δοκιμάστε να τους δώσετε κάποια κίνητρα, ώστε να τα διευκολύνετε και να μη βλέπουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις σαν αγγαρεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν, έχουν προκαλέσει προβλήματα στον ψυχισμό σας κι εσείς παρ’ όλα αυτά συνεχίζετε να τα κρατάτε όλα μέσα σας, μην τυχόν και σας παρεξηγήσει κανείς. Καθώς η υπερβολική μυστικοπάθεια μπορεί να προκαλέσει ψυχικές διαταραχές, επιδιώξτε να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε, ώστε να νιώσετε καλύτερα.
Αν έχετε σαφείς στόχους για τη ζωή σας, αρχίζουν και τακτοποιούνται αργά αλλά σταθερά κάποια πράγματα. Αποφύγετε να συγκρίνετε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας με τις αρχικές σας προσδοκίες και παραμείνετε επικεντρωμένοι στις προσπάθειές σας, ώστε να τις προσεγγίσετε με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε πλήρη επίγνωση των ευθυνών σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε δυσβάσταχτο όλο αυτό το βάρος, καταφέρνετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας. Το γεγονός ότι δεν προσπαθείτε να τη σκαπουλάρετε φορτώνοντας τις υποχρεώσεις σας στους άλλους, παίζει σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που δίνετε στους εργοδότες σας.
Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί γαλήνη κι αρμονία κι αυτό σας επιτρέπει να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με τα μελλοντικά σας σχέδια και να πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού με το σύντροφό σας, ώστε να βελτιώσετε τη ζωή σας και να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε ονειρευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με πόνους στη μέση σας ταλαιπωρούν και δε μπορείτε να δώσετε όλη σας την ενέργεια στην εργασία σας, ειδικά τώρα που μπορεί να έχουν αυξηθεί οι ευθύνες σας. Συχνά οι πόνοι αυτοί οφείλονται στον καθιστικό τρόπο ζωής που κάνουμε οι περισσότεροι, οπότε προσπαθήστε να κινείστε και να γυμνάζεστε όσο πιο τακτικά μπορείτε.
Έχετε τη συνήθεια να δανείζεστε πράγματα από οικεία σας πρόσωπα και να μην τα επιστρέφετε ποτέ, με αποτέλεσμα να σας έχει φοβηθεί το μάτι τους. Πιθανόν να δημιουργηθεί παρεξήγηση σήμερα επειδή κάποιος θα αρνηθεί να σας δανείσει κάτι, (ίσως βιβλίο, ρούχο, κλπ) κι αυτό θα οφείλεται στη δική σας αμέλεια κι όχι σε δική του παραξενιά..

ΛΕΩΝ
Έχετε κουραστεί να ακούτε από παντού παράπονα για οικονομικά ζητήματα και κοντεύετε να βγάλετε φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα για χρέη και έξοδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα για πολλούς, οπότε μη σκέφτεστε τόσο εγωιστικά και προσπαθήστε να δίνετε κουράγιο σ΄αυτούς που μοιράζονται μαζί σας τους προβληματισμούς τους.
Έχετε γίνει προληπτικοί και φοβάστε να ονειρευτείτε, μην τυχόν και πάει κάτι στραβά. Νομίζετε πως εσείς προκαλείτε τις αναποδιές, κάθε φορά που βάζετε κάτι στο μυαλό σας. Αποβάλλετε αυτή σας τη νοοτροπία, γιατί δίχως όραμα, είναι δύσκολο να βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχει κάποιος στο κοντινό σας περιβάλλον που το ‘χει βάλει σκοπό να επωφεληθεί από εσάς και προσπαθεί να σας πείσει να κάνετε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που θα είναι προς δικό του συμφέρον, άσχετα αν σας τα παρουσιάζει αλλιώς τα πράγματα. Ίσως να είναι και κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε πιθανές παγίδες.
Στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά χαλαρή η κατάσταση κι έχετε αρχίσει να βαριέστε. Κάντε κάτι που θα τονώσει τη σχέση σας και μην κατηγορείτε το σύντροφό σας για τη στασιμότητά της. Αν η ερωτική σας ζωή είναι μονότονη, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, ώστε να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ συναισθηματικοί σήμερα και η συμπόνια σας μπορεί να σας κάνει να υποφέρετε αν δε βάλετε κάποια όρια. Θέλετε να βοηθήσετε κάποιους που το έχουν ανάγκη κι η αδυναμία σας να το πραγματοποιήσετε, σας δημιουργεί ενοχές. Όσο μπορείτε να προσφέρετε, κάντε το. Από εκεί και πέρα, προσπαθήστε να δείτε πιο ρεαλιστικά την κατάσταση, ώστε να μην αισθάνεστε άβολα.
Κάποιο ευχάριστο νέο ενός αγαπημένου σας προσώπου θα ανεβάσει την ψυχολογία σας και θα σας δώσει αφορμή για να κάνετε καινούρια σχέδια, που ως τώρα δεν τολμούσατε ούτε να τα σκεφτείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια στιγμή που νιώθετε αβεβαιότητα για τις σχέσεις σας και σας προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια καθώς είναι γνωστό πως δεν αντέχετε τη μοναξιά και θέλετε να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας νοιάζονται. Αν και δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό που να σας προκαλεί αυτήν την αίσθηση, εσείς είστε αγχωμένοι και ζητάτε συνεχώς επιβεβαίωση. Χαλαρώστε και αποκτήστε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας.
Μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση που σκέφτεστε να πάρετε, συζητήστε την με κάποιο φίλο που μπορεί να έχει κάποιες παραπάνω γνώσεις επί του θέματος και αν σκέφτεστε για κάποια συνεργασία, σιγουρευτείτε για τις προοπτικές που υπάρχουν, ώστε να μην ωφεληθούν μόνο οι άλλοι από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε ότι έχει σχέση με τη δουλειά σας. Τακτοποιείστε όλα τα χαρτιά σας ώστε να μη δουλεύετε πάνω σε ανακατοσούρα, γιατί εμποδίζετε τη ροή της θετικής ενέργειας και προκαλείτε εσείς οι ίδιοι το χάος που θα παρασύρει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Για να υπάρχει τάξη στη ζωή σας, θα πρέπει να υπάρχει τάξη και στο χώρο σας.
Μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας, όπως είναι φυσικό, επηρεάζει και την υπόλοιπη ζωή σας και έχετε πλέον τη δυνατότητα να κάνετε κάποια πλάνα για ψυχαγωγία αλλά και για τη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Αγορές για εσάς και το σπίτι είναι μέσα στο πρόγραμμα, προσοχή όμως σε υπερβολές και περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες, αλλά για επαφές με οικεία σας πρόσωπα, με τα οποία νιώθετε άνετα να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας, δίχως να χρειάζεται να παριστάνετε πως είναι όλα μέλι – γάλα στη ζωή σας. Ένα θέμα που σας βασανίζει, ενδεχομένως να βρείτε κάποια λύση μέσα από τη συζήτηση με φίλους.
Σε ένα οικογενειακό ζήτημα, καλό θα είναι να μη μπερδευτείτε και κάνετε το συμβουλάτορα, ειδικά αν δε γνωρίζετε όλα τα στοιχεία από πρώτο χέρι. Κρατήστε ουδέτερη στάση, γιατί υπάρχει κίνδυνος να θεωρηθείτε ξαφνικά υπαίτιοι και να σας ζητηθούν ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να τονώνει τα επαγγελματικά σας, είναι κατάλληλη μέρα για να διαπραγματευτείτε μια νέα συμφωνία και μάλιστα να είναι προς όφελός σας. Επίσης, επικοινωνιακά είστε σε μεγάλη φόρμα, οπότε καταφέρνετε να πείσετε με τα επιχειρήματά σας και τον πιο δύσκολο συνομιλητή.
Μια βελτίωση στην εξωτερική σας εμφάνιση και με την Αφροδίτη σύμμαχό σας, κερδίζετε τις εντυπώσεις όπου βρεθείτε οπότε εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας (στον ερωτικό ή ακόμη και στον επαγγελματικό τομέα) χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

ΙΧΘΥΣ
Πιθανόν να ενθουσιαστείτε από κάποιον που αρχικά θα σας γοητεύσει με την ευφράδεια του λόγου και τις γνώσεις του και τελικά να μην εντοπίσετε εγκαίρως την πρόθεσή του να σας εξαπατήσει. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε ειδικά σήμερα, που ο Ποσειδώνας συμβάλλει ώστε να είναι η διαίσθησή σας σε χαμηλά επίπεδα.
Εξετάστε λεπτομερώς κάποια λάθη που έγιναν στο παρελθόν και οδηγηθήκατε σε αποτυχημένες προσπάθειες, ώστε να μην τα επαναλάβετε σε μελλοντικές σας ενέργειες. Καταγράψτε τι είναι αυτά που κατά καιρούς σας εμπόδισαν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και προσπαθήστε να τα έχετε ως γνώμονα από εδώ και μπρος, δίχως όμως να χάσετε εντελώς το κουράγιο και τη θέληση για νέα πλάνα.

 

 

 

Πηγή

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showbiz

More in Showbiz

Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν!

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Cardi B απάντησε

Η Cardi B απάντησε στα σχόλια ότι ΔΕΝ άξιζε να κερδίσει στα Grammy!

Maria CheimonidouFebruary 13, 2019

Η Cardi B διέγραψε το Instagram της!

Maria CheimonidouFebruary 12, 2019
Justin Bieber και η Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin μίλησαν για την ερωτική τους ζωή!

Maria CheimonidouFebruary 8, 2019
Pink

Η Pink απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame!

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail

Η Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail!

Maria CheimonidouFebruary 4, 2019
Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 17 χρόνια!

Asteropi ChainaFebruary 1, 2019
Demi Lovato

Η Demi Lovato γιόρτασε 6 μήνες απεξάρτησης από τις ουσίες

Maria CheimonidouJanuary 31, 2019
Αντώνης Ρέμος σε αφιέρωμα της γαλλικής τηλεόρασης

Ο Αντώνης Ρέμος σε αφιέρωμα της γαλλικής τηλεόρασης!

Asteropi ChainaJanuary 29, 2019