Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου - Mad TV
Showbiz

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Τα κακόβουλα σχόλια κάποιων συναδέλφων ή φίλων σας δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά σας και είναι κάτι που σας προκαλεί μεγάλο θυμό κι απογοήτευση. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας έπειτα απ’ όλη αυτήν την ταραχή, ενδεχομένως να γίνουν λάθη και παραλείψεις που θα έχουν αντίκτυπο στη δουλειά σας.
Στον αισθηματικό τομέα, είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση καθώς βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο. Από τη μια νιώθετε πως δε σας εκφράζει πλέον η σχέση σας κι αν κάνετε αυτό που θέλετε θα πρέπει να χωρίσετε ενώ αν διατηρήσετε το δεσμό σας, κατά πάσα πιθανότητα θα είστε δυστυχισμένοι. Σκεφτείτε ψύχραιμα προτού αποφασίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο και με τη βοήθεια των συνεργατών σας και την ομαδική εργασία, αυξάνεται η παραγωγικότητά σας αλλά και τα οικονομικά οφέλη είναι άμεσα. Λίγη παραπάνω προσοχή σε λεπτομέρειες που μπορεί να σας διαφύγουν λόγω βιασύνης. Από το μεσημέρι και μετά ο ρυθμοί γίνονται πιο ομαλοί και σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε.
Έντονη κοινωνική ζωή είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνετε καινούριες επαφές, να ασχοληθείτε ίσως με τα κοινά ή να στραφείτε στην αναζήτηση χορηγίας σχετικά με μια επαγγελματική σας ιδέα μια και θα είναι εύκολο να πείσετε αν θέσετε τα κατάλληλα επιχειρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένταση επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα καθώς υπάρχει μεν ανταπόκριση και αρκετή ζήτηση σε σχέση με τις υπηρεσίες σας, αλλά η οικονομική στενότητα των ημερών, δε σας βοηθάει να ανταπεξέρθετε όσο θα θέλατε και ψάχνετε να βρείτε λύση ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία που σας δίνεται. Μια καινούρια ιδέα σας βοηθά να ξεπεράσετε το εμπόδιο που σας ταλαιπωρεί εδώ και μέρες.
Κάποιες ενδοοικογενειακές εντάσεις σχετικά με κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε στο σπίτι αλλά μπορεί ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί, σας ρίχνουν το ηθικό και χάνετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με οτιδήποτε. Μην τα παίρνετε όλα τόσο κατάκαρδα μια και θα είναι παροδικός όλος αυτός ο εκνευρισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάγκη σας να πιστέψετε σε αυτά που σας υπόσχονται είναι τόσο έντονη, που δεν βλέπετε ξεκάθαρα τι κρύβεται πίσω από αυτές τις υποσχέσεις. Αν και κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον κρούουν των κώδωνα του κινδύνου, εσείς δεν λέτε να παραδεχτείτε πως έχουν δίκιο και κινδυνεύετε για μια ακόμη φορά να απογοητευτείτε. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά την κατάσταση ώστε να προλάβετε να δράσετε εγκαίρως.
Ευνοϊκή μέρα για θέματα σπουδών, για επαφές με το εξωτερικό και είναι κατάλληλη στιγμή για καινούρια σχέδια και νέα ξεκινήματα. Επίσης, κάποιο πρόβλημα υγείας που σας ταλαιπωρεί αρχίζει να υποχωρεί και ανακτάτε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης στους Ιχθύς βγάζει στην επιφάνεια ορισμένα οικονομικά ζητήματα που όσο κι αν έχετε την καλή διάθεση, δεν έχετε όμως τα απαραίτητα χρήματα για να τα ρυθμίσετε και είναι κάτι που σας προκαλεί αρκετό άγχος. Με τη διάθεσή σας να μην είναι και σε τόσο καλά επίπεδα, η ατονία και η κούραση δε σας αφήνουν περιθώριο να ολοκληρώσετε καθήκοντα και υποχρεώσεις.
Κατάλληλη μέρα να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε (ίσως έντονος πονόδοντος, κάποιο τράβηγμα στη μέση, κλπ). Ενδεχομένως να είναι κάτι που οφείλεται κυρίως στο άγχος που σας έχει καταβάλλει και να πρέπει να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές φορές λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο και τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να βρίσκεστε προ εκπλήξεως μια και τα αποτελέσματα των ενεργειών σας δεν συμφωνούν με τις προσδοκίες σας. Ειδικά σήμερα αν δε λάβετε σοβαρά υπόψη σας τον αστάθμητο παράγοντα και προβείτε σε βιαστικές αποφάσεις, ενδεχομένως να κάνετε μια επιπόλαιη κίνηση που θα σας προκαλέσει οικονομικές απώλειες. Εξετάστε με μεγάλη προσοχή όλες τις παραμέτρους.
Νιώθετε αρκετά πιεσμένοι με όλα αυτά τα βάρη που έρχεστε καθημερινά αντιμέτωποι και σήμερα έχετε την εντύπωση πως όλοι έχουν από εσάς υπερβολικές απαιτήσεις στις οποίες δεν έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέρθετε, οπότε υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν εντάσεις. Κοντρολάρετε το θυμό σας κάνοντας ασκήσεις αναπνοής.

ΖΥΓΟΣ
Από νωρίς ξεκινάει η μέρα με ένταση καθώς οι υποχρεώσεις που πρέπει να προλάβετε είναι πολλές κι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός σας. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και υπάρχει πιθανότητα να φερθείτε απότομα και άκομψα στους συνεργάτες σας καθώς οι προθεσμίες σας πιέζουν. Μια σχετική νευρικότητα που επικρατεί σας βγάζει για λίγο εκτός προγράμματος. Συμπέρασμα: χάσατε αδίκως χρόνο λόγο του εκνευρισμού σας.
Κάποιες καινούριες γνωριμίες από το μεσημέρι και μετά σας προκαλούν αρκετή αισιοδοξία καθώς σας παρασύρουν στο θετικό τρόπο σκέψης τους και καταφέρνετε να χαλαρώσετε και να δείτε με περισσότερη ψυχραιμία την κατάσταση. Προσέξτε κάποια αδιαθεσία που μπορεί να επιδεινωθεί και να σας ρίξει στο κρεβάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, βγάζει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που είχατε για καιρό καλά κρυμμένα και νομίζατε πως είχατε απαλλαχθεί εντελώς από αυτά. Η συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιδεινώνει την αισθηματική σας φόρτιση και ξαναμπαίνετε σε έναν κύκλο εμμονών που θα δυσκολευτείτε να βγείτε αν δεν το κάνετε εγκαίρως,
Η μέρα ευνοεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να προσεγγίσετε αυτά που επιθυμείτε, αρκεί να κάνετε σωστά σχεδιασμένες ενέργειες, δίχως επιπολαιότητα και υπερβολές. Αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποκτήσετε παιδί μην το καθυστερείτε άλλο καθώς οι συνθήκες είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης στους Ιχθύς σας ζορίζει λίγο στον οικογενειακό τομέα εξαιτίας ενός οικονομικού ζητήματος που προκύπτει, (ίσως κάποιες βλάβες στο χώρο του σπιτιού που χρειάζονται άμεση επιδιόρθωση), αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας καταφέρνετε να το αντιμετωπίσετε κι επανέρχονται οι ισορροπίες. Κατάλληλη μέρα για σημαντικές αγορές που έχουν σχέση με κάποιο ακίνητο ή ένα μεταφορικό μέσο.
Με τον Κρόνο να σας προκαλεί μια έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους, εντείνεται η ανάγκη σας να στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείτε να αντέξετε. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά ανεβασμένη είναι η διάθεσή σας και είναι ιδανική μέρα να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και συνεργάτες μια και η κοινωνικότητά σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Ενδεχομένως να σας γίνει μια πρόταση (ίσως για κάποιο ταξίδι ή συνεργασία) που θα σας ενθουσιάσει. Η συνάντηση με έναν Ταύρο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα νιώσετε αρκετά γοητευμένοι.
Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον χρειάζεται τη στήριξή σας αλλά δε θέλει να σας αγχώσει. Προσπαθήστε να είστε στο πλευρό του όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως χρειαστεί να σκαρφιστείτε κάποια δικαιολογία για να μην ταράξετε την ηρεμία του δίνοντας έμφαση στο πρόβλημά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα νομικό ζήτημα που προκύπτει σας προβληματίζει αρκετά καθώς έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα με τα οικονομικά θέματα που ήδη σας επιβαρύνουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να ζητήσετε κάποια χάρη – βοήθεια από ένα οικείο σας πρόσωπο ώστε να βγείτε από τη δυσμενή θέση που βρίσκεστε.
Αξιοποιείστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και μπορεί από κάποιο χόμπι που έχετε για να περνάτε το χρόνο σας, να βρείτε διέξοδο και να καταφέρετε αν το εκμεταλλευτείτε σωστά να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο πως μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

ΙΧΘΥΣ
Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σας και με όλο αυτό το τρέξιμο, ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, οπότε υπάρχει κίνδυνος σε λίγο καιρό να μη μπορείτε να αντεπεξέρθετε στα καθήκοντά σας καθώς ο οργανισμός σας θα είναι εξασθενημένος. Κάντε τα απαραίτητα διαλλείματα ώστε να τρέφεστε σωστά με τροφές πλούσιες σε βιταμίνες.
Έχετε την εντύπωση πως όλοι περιμένουν κάτι από εσάς και νιώθετε σαν να εξετάζουν την κάθε σας κίνηση, οπότε βρίσκεστε σε έναν διαρκή αγώνα να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στο στόχο σας όσο το δυνατόν πιο απερίσπαστοι.

 

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showbiz

More in Showbiz

Shawn Mendes

Ο Shawn Mendes ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Maria CheimonidouFebruary 18, 2019
Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν!

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Cardi B απάντησε

Η Cardi B απάντησε στα σχόλια ότι ΔΕΝ άξιζε να κερδίσει στα Grammy!

Maria CheimonidouFebruary 13, 2019

Η Cardi B διέγραψε το Instagram της!

Maria CheimonidouFebruary 12, 2019
Justin Bieber και η Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin μίλησαν για την ερωτική τους ζωή!

Maria CheimonidouFebruary 8, 2019
Pink

Η Pink απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame!

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail

Η Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail!

Maria CheimonidouFebruary 4, 2019
Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 17 χρόνια!

Asteropi ChainaFebruary 1, 2019
Demi Lovato

Η Demi Lovato γιόρτασε 6 μήνες απεξάρτησης από τις ουσίες

Maria CheimonidouJanuary 31, 2019