Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου - Mad TV
Showbiz

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Από νωρίς το πρωί είναι κατάλληλες ώρες για να στείλετε βιογραφικά, να κάνετε τις απαραίτητες επαφές για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, να συζητήσετε τους όρους για μια συνεργασία, κλπ. Από το μεσημέρι κι έπειτα, (που ξεκινάει το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο), η επικοινωνία αναστέλλεται, οπότε ασχοληθείτε με πνευματικής φύσεως δραστηριότητες και αποφύγετε οτιδήποτε σημαντικό μια και τα αποτελέσματα των ενεργειών σας είναι αμφίβολα.   Αν σκοπεύετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές στο χώρο σας, είναι κατάλληλη μέρα αρκεί να αρκεστείτε σε οικονομικές παρεμβάσεις, καθώς κάποια έξοδα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσετε.    

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα καθώς προκύπτει μια έκτακτη ανάγκη που πρέπει να ρυθμιστεί και σε συνδυασμό με τα τρέχοντα έξοδά σας, δυσκολεύεστε αρκετά να βρείτε λύση για το συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί. Είστε αρκετά αγχωμένοι και θα πρέπει να ελέγξετε την ένταση που νιώθετε ώστε να μη δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα και στο χώρο της εργασίας σας.   Εξελίξτε και αξιοποιείστε όσες ικανότητες και ταλέντα διαθέτετε ώστε να μπορέσετε να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Προσέξτε τις εταιρίες εύρεσης εργασίας, γιατί κάποιες απ’ αυτές είναι μαϊμούδες και υπάρχει κίνδυνος να σας εξαπατήσουν και να χάσετε τα χρήματά σας.    

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακά είστε σε μια καλή φάση και παρόλο το άγχος σας για οικονομικά ζητήματα, καταφέρνετε να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας με αρκετή επιτυχία μάλιστα καθώς καταφέρνετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Προσέξτε λόγω βιασύνης μην γίνουν λάθη που θα σας καθυστερήσουν αδίκως από την προσέγγιση του στόχου σας.   Ένα μέλος από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας δίνει μια κατεύθυνση που σας βγάζει από το αδιέξοδο σχετικά με ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Ακολουθείστε τη συμβουλή του καθώς μπορεί να εντοπίζει κάτι που εσείς αδυνατείτε λόγω πολλών και ταυτόχρονων σκέψεων που κάνετε.    

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας ξεκινάει με πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο και μέσα σ’ όλα αυτά, έχετε να κυνηγάτε κι αυτούς που σας οφείλουν χρήματα. Πιθανόν έπειτα από πιέσεις να καταφέρετε να εισπράξετε αυτά που σας χρωστούν, αλλά να είστε προετοιμασμένοι να δώσετε σκληρή μάχη. Συναντήσεις με πιθανούς συνεταίρους, φροντίστε να έχουν γίνει πριν από το μεσημέρι, που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Αιγόκερω.   Η πατρική στήριξη που χρειάζεστε σας δίνεται απλόχερα και καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε πιθανές αντιξοότητες που προκύπτουν, με αποτέλεσμα να ξεπερνάτε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας σύντομα μέσα στη μέρα. Επίσης, σημαντική θα είναι η συμβολή του σχετικά και με ένα ζήτημα υγείας που σας ταλαιπωρεί.    

 

ΛΕΩΝ

Κάποιες αναποδιές κατά τη διάρκεια της ημέρας (ίσως μια βλάβη ή ένα μπέρδεμα γραφειοκρατικό), σας βγάζουν εκτός προγράμματος και σας προκαλούν αρκετή ένταση καθώς έχετε ένα σωρό υποχρεώσεις που θα πρέπει να αναβάλλετε. Αναγκαστικά θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτά που προκύπτουν.   Αν έχετε καλλιτεχνικές δεξιότητες και δεν βρίσκετε τον απαραίτητο χρόνο για να τις εκφράσετε, σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε, να εντάξετε ορισμένες δημιουργικές ώρες στη μέρα σας καθώς είναι κάτι που σας εκφράζει και σας χαλαρώνει. Στην ανάγκη, κόψτε κάποιες ώρες από την ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο.    

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια επαγγελματικά ανοίγματα και συμφωνίες, επιδιώξτε να γίνουν πριν από το μεσημέρι που θα αρχίσει η διέλευση της Σελήνης από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο. Επίσης, κάποιες αγορές που σκοπεύετε να κάνετε για το σπίτι και την οικογένεια, προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όρια του προϋπολογισμού σας ώστε να μη βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο. Νομικά ζητήματα θα πρέπει να τα αναβάλλετε για κάποια άλλη στιγμή.   Η ανασφάλειά σας για την εμφάνισή σας, έχει ως αποτέλεσμα να αποφεύγετε σταδιακά τις εξόδους και υπάρχει κίνδυνος να γίνετε αντικοινωνικοί. Αγαπήστε το σώμα σας και φροντίστε το, ώστε να αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Προσέξτε τη διατροφή σας και ασκηθείτε έστω και για μισή ώρα κάθε μέρα.    

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα νομικό ζήτημα που προκύπτει σας αναγκάζει να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα της ημέρας σύμφωνα με αυτό. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσετε τις απόψεις σας σε συνεργάτες ή εργοδότες καθώς υπάρχει περίπτωση να είστε περισσότερο παρορμητικοί απ’ όσο χρειάζεται. Ακολουθήστε την ήρεμη οδό και μην απαιτείτε από τους άλλους κατανόηση, ειδικά αν εσείς δεν κρατάτε τους τύπους.    Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία φέρνει κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας με το σύντροφό σας κι αν δεν κάνετε από κοινού κάποιες υποχωρήσεις, θα αρχίσει ο δεσμός σας να κινδυνεύει σοβαρά. Περιορίστε τον εγωισμό σας και δεχτείτε κάποια λάθη σας πριν να είναι αργά..    

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιουσιακά θέματα που προκύπτουν καθώς και οικονομικά ζητήματα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας επηρεάζουν άμεσα και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα μεν, αλλά δεν έχετε την οικονομική ευχέρεια ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Η μέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικά ρίσκα, οπότε φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και μη μπαίνετε σε άλλες διαδικασίες.   Από τη μια ο Άρης σας δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε και να δώσετε ένα τέλος σ’ όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν, κι από την άλλη ο Πλούτωνας βγάζει στην επιφάνεια τα πάθη και τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες σας και σας καθηλώνει σε ένα βαθυστόχαστο κι αδρανές πεδίο. Οραματιστείτε συγκεκριμένους στόχους και μη σταματάτε να τους κυνηγάτε, όσα κι αν είναι τα εμπόδια που συναντάτε.    

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό σχετικά με μια επαγγελματική εξέλιξη που θα σας δώσει αρκετή ώθηση, ορισμένα εμπόδια όμως από νωρίς το πρωί σας πηγαίνουν για μια ακόμη φορά πίσω τα σχέδιά σας και είναι κάτι που σας προκαλεί μεγάλη οργή και αγανάκτηση. Ψάξτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μην αφήσετε την όποια αναποδιά να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Σκεφτείτε ψύχραιμα κι αφήστε τα εάν και τα εφόσον. Δράστε άμεσα.   Από το απόγευμα και μετά, έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και είναι ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι δημιουργικό κι ευχάριστο με τη συμμετοχή όλων των μελών της οικογενείας. Είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους, ειδικά αν έχετε την πολυτέλεια ελεύθερου χρόνου.    

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Η είσοδος Σελήνης – Πλούτωνα σας προκαλεί αρκετή συναισθηματική φόρτιση και νιώθετε έντονα την ανάγκη να προστατεύσετε τον εαυτό σας αλλά και του δικούς σας ανθρώπους απ’ οτιδήποτε θεωρείτε πως μπορεί να σας βλάψει κι από την άλλη υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε πως είστε ικανοί για τα πάντα και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Προσέξτε επαγγελματικές συμφωνίες και ανοίγματα, ώστε να μην την πατήσετε.    Τα πάθη και οι ανασφάλειές σας μπορεί να οδηγήσουν τη σχέση σας σε ρήξη, ειδικά αν δεν ελέγξετε τις σκηνές ζηλοτυπίας απέναντι στο σύντροφό σας. Προσέξτε πιθανά ξεσπάσματα που καταπιέζουν το ταίρι σας και αποκτήστε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας.    

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας κάνει αρκετά απαιτητικούς από τους άλλους και σε συνδυασμό με το ανικανοποίητο που σας πιάνει, ενδεχομένως να προκαλέσετε μια πολύ αρνητική ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας ή του σπιτιού. Μην έχετε τρελές απαιτήσεις και μη γίνεστε απότομοι και αγενείς σε περίπτωση που δε γίνουν όλα κατά γράμμα όπως τα θέλετε.   Καθώς η κατάσταση στα οικονομικά σας είναι ακόμα άστατη, δεν έχετε τη δυνατότητα να βάλετε μπρος κάποια σχέδια που θα συντελέσουν στη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής κι αυτό σας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση.    

 

ΙΧΘΥΣ

Με δυσκολία θα γίνονται οι μετακινήσεις σας σήμερα κι όσο και να προσπαθείτε να φτάσετε στον προορισμό σας όλο και κάποιο εμπόδιο θα συναντάτε. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα πρόβλημα υγείας που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, πάντως μην υπερβείτε το όριο ταχύτητας στην προσπάθειά σας να φτάσετε στον προορισμό σας πιο σύντομα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ρισκάρετε την ασφάλειά σας.   Η επιρροή της Σελήνης θα δημιουργήσει μια αισθησιακή διάθεση σε εσάς και συνεπώς στο σύντροφό σας κι αν δε χάσετε το τέμπο σας λόγω προβληματισμού και δυσάρεστων σκέψεων, θα έχετε την ευκαιρία να εκτονώσετε τα πάθη σας και να αναζωογονηθείτε στο έπακρο.    

 

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showbiz

More in Showbiz

Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν!

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Cardi B απάντησε

Η Cardi B απάντησε στα σχόλια ότι ΔΕΝ άξιζε να κερδίσει στα Grammy!

Maria CheimonidouFebruary 13, 2019

Η Cardi B διέγραψε το Instagram της!

Maria CheimonidouFebruary 12, 2019
Justin Bieber και η Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin μίλησαν για την ερωτική τους ζωή!

Maria CheimonidouFebruary 8, 2019
Pink

Η Pink απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame!

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail

Η Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail!

Maria CheimonidouFebruary 4, 2019
Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 17 χρόνια!

Asteropi ChainaFebruary 1, 2019
Demi Lovato

Η Demi Lovato γιόρτασε 6 μήνες απεξάρτησης από τις ουσίες

Maria CheimonidouJanuary 31, 2019
Αντώνης Ρέμος σε αφιέρωμα της γαλλικής τηλεόρασης

Ο Αντώνης Ρέμος σε αφιέρωμα της γαλλικής τηλεόρασης!

Asteropi ChainaJanuary 29, 2019