Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Ιανουρίου - Mad TV
Showbiz

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Ιανουρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Ιανουρίου

Αιγόκερως

Εάν ταξιδεύετε ή αν έχετε να κάνετε μετακινήσεις το πρωί, προσέξτε τα μπερδέματα, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί θόλωμα και σύγχυση, συνολικά μέχρι το μεσημέρι. Επίσης έως τότε προσοχή σε παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και σε κακές συνεννοήσεις. Ακόμα, μπερδέματα είναι πιθανά με συγγενείς ή με άτομα απ’ το εξωτερικό.

Υδροχόος

Ας κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις σήμερα μέχρι το μεσημέρι, ειδικά μάλιστα σε οικονομικά θέματα, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί παραπλάνηση και αυταπάτες. Προσέξτε τις εξαπατήσεις αλλά και κάποιες απώλειες χρημάτων ή να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες. Ερωτική μέρα ωστόσο και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφο.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας έχει έντονες τάσεις φυγής κι ονειροπόλησης, κάτι που αυξάνει σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνας, κυρίως μέχρι το μεσημέρι, γιατί κατόπιν θα διαλυθεί η θολούρα. Μέχρι τότε προσέξτε την συναισθηματική σύγχυση, τα μπερδέματα και τα ψέματα. Αυξημένη φαντασία και καλλιτεχνική έμπνευση. Θα είναι μια κοινωνική μέρα ταυτόχρονα.

Κριός

Με λίγη υπνηλία μπορεί να ξεκινά η μέρα, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα που προκαλεί επίσης τάσεις φυγής, όμως απ’ το μεσημέρι και μετά θ’ αρχίσει να επανέρχεται η διαύγεια και η υπόλοιπη μέρα θα είναι παραγωγική. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, ενώ ευνοείται η ενασχόληση με υγεία και διατροφή.

Ταύρος

Το πρωί προσέξτε κάποιες μικροπαρεξηγήσεις με φίλους, γνωστούς ή στα ερωτικά, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί μπερδέματα αλλά και ψέματα. Μετά το μεσημέρι θα φύγει η θολούρα σταδιακά, η υπόλοιπη μέρα θα είναι δημιουργική κι ευχάριστη, ενώ μπορεί να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο κι ευκαιρίες να βγείτε και να διασκεδάσετε.

Δίδυμοι

Θολώνει την ατμόσφαιρα και μπερδεύει τα συναισθήματα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα, μέχρι το μεσημέρι κυρίως, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε την υπνηλία, τα μπερδέματα αλλά και τις τάσεις φυγής και φυγοπονίας. Πιθανές παρεξηγήσεις ή ένα πρόσκαιρο χάος στη δουλειά και το σπίτι. Ήρεμη η υπόλοιπη μέρα και βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας.

Καρκίνος

Ρομαντικά και με διάθεση ονειροπόλησης ξεκινά η μέρα, κάτι που δεν επιτρέπει ιδιαίτερη σαφήνεια ή παραγωγικότητα μέχρι το μεσημέρι. Έως τότε, προσέξτε τα μπερδέματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, αλλά και τις παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει ευκαιρίες για βόλτες, συναντήσεις, μαθήματα, διάβασμα.

Λέων

Προσέξτε σήμερα τα μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές, σε αγορές, πωλήσεις κλπ, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί θολούρα, αλλά απ’ το μεσημέρι και μετά θ’ αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Φροντίστε να μην χάσετε χρήματα ή να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης ή υποσχέσεων που δεν έχουν ιδιαίτερη βάση. Μέρα με ψώνια και πληρωμές.

Παρθένος

Η Σελήνη απ’ το ζώδιό σας σε αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα σήμερα προκαλεί σύγχυση, θολούρα συναισθηματική και διάφορα μπερδέματα, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Αυξημένη ανάγκη για ύπνο και ονειροπόληση, τάσεις φυγής. Ωστόσο σταδιακά θα γίνετε πιο δραστήριοι κι εξωστρεφείς, ενώ μπορεί να προχωρήσετε και σε κάποιο ξεκίνημα σήμερα.

Ζυγός

Αυξάνει την ανάγκη για ύπνο και τις τάσεις φυγής η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, γι’ αυτό σήμερα μπορεί να παρακοιμηθείτε το πρωί ή να βρίσκεστε μέχρι το μεσημέρι σε μια θολωμένη κατάσταση, η οποία σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει κατόπιν. Προσέξτε τις αυταπάτες, τα ψέματα και τα μπερδέματα, ακόμα και στον χώρο εργασίας.

Σκορπιός

Δεν λείπουν κάποια μπερδέματα το πρωί, με φίλους ή στα ερωτικά κυρίως, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα που διαστρεβλώνει κάπως την πραγματικότητα και προκαλεί θολούρα, η οποία μετά το μεσημέρι σταδιακά θα καθαρίσει. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι αφιερωμένη στις παρέες σας, στην δικτύωση και στην συμμετοχή σας σε ομάδες διάφορες.

Τοξότης

Σύγχυση και θόλωμα συναισθηματικό προκαλεί το πρωί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, λόγω της οποίας επίσης μπορεί να έχετε τάσεις φυγής, ονειροπόλησης ή αυξημένη υπνηλία. Προσέξτε τα μπερδέματα μέχρι το μεσημέρι, ειδικά μάλιστα στα επαγγελματικά ή στο σπίτι, αλλά κατόπιν το κλίμα θα καθαρίσει σταδιακά. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας.

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showbiz

More in Showbiz

Έξαλλοι οι fans της Kim Kardashian

Έξαλλοι οι fans της Kim Kardashian με τον τρόπο προώθησης των νέων της καλλυντικών!

Asteropi ChainaOctober 19, 2018
Rihanna έφτιαξε ένα ακόμα make up tutorial

Η Rihanna έφτιαξε ένα ακόμα make up tutorial και επιβεβαίωσε ότι είναι η YouTuber των ονείρων μας

Maria CheimonidouOctober 19, 2018
Lady Gaga αρραβωνιάστηκε

Η Lady Gaga αρραβωνιάστηκε! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Maria CheimonidouOctober 17, 2018
σχέση ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Με ποια γνωστή ηθοποιό είναι σε σχέση ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Asteropi ChainaOctober 17, 2018
Ariana Grande έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Η Ariana Grande έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και δήλωση μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davidson!

Maria CheimonidouOctober 17, 2018
Ariana Grande και ο Pete Davidson χώρισαν

Είναι γεγονός: Η Ariana Grande και ο Pete Davidson χώρισαν!

Maria CheimonidouOctober 15, 2018
διέγραψε μετά από λίγες ώρες η Emily Ratajkowski

Η φωτογραφία που πόσταρε και διέγραψε μετά από λίγες ώρες η Emily Ratajkowski

Asteropi ChainaOctober 12, 2018

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε να κλαίει λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι η Selena Gomez μπήκε σε ψυχιατρική κλινική

Maria CheimonidouOctober 12, 2018
Selena Gomez μπήκε σε ψυχιατρική κλινική

Ποιοι είναι οι λόγοι που η Selena Gomez μπήκε σε ψυχιατρική κλινική; Έχουμε update για την υγεία της!

Maria CheimonidouOctober 12, 2018