Τα ζώδια για Τρίτη 21 Ιουνίου - Mad TV
More Stuff

Τα ζώδια για Τρίτη 21 Ιουνίου

Τα ζώδια για Τρίτη 21 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Αν καταφέρετε να κοντρολάρετε το άγχος σας, ώστε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη ψυχραιμία κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις υποχρεώσεις σας. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα βάρη και φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας.   Σήμερα δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα με το περιβάλλον σας και προτιμάτε πιο μοναχικές καταστάσεις, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισθηματική σας κατάσταση είναι σε σύγχυση και δυσκολεύεστε πολύ να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικά ζητήματα. Τακτοποιήστε εγκαίρως φοροτεχνικά θέματα, δίχως να τα αφήνετε στην τύχη. Η μέρα απαιτεί δράση και αποφυγή μεγάλων ρίσκων που μπορεί να σας πάνε μήνες πίσω σε περίπτωση αποτυχίας.   Σας ενδιαφέρει τόσο η γνώμη των άλλων, που είστε ικανοί να αρρωστήσετε αν ακούσετε ένα αρνητικό σχόλιο. Σήμερα μην παίρνετε τοις μετρητοίς λόγια που μπορεί να ειπωθούν πάνω στην ένταση της στιγμής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε πολλοί αισιόδοξοι σήμερα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε επιπολαιότητες είτε με τα χρήματα σας, είτε πάνω στη δουλειά σας, που θα σας προκαλέσουν προβλήματα στο εγγύς μέλλον. Μην εμπιστεύεστε άτομα που σας τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα και σας τάζουν τον ουρανό με τα άστρα. Φανείτε ρεαλιστές και λογικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε.   Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να φλερτάρετε με άνεση προκαλώντας θετικές εντυπώσεις στο αντίθετο φύλο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με ενέργεια και αποφασιστικότητα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ανάγκη σας να επανεξετάσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τα σχέδιά σας και να αφήσετε στην άκρη οτιδήποτε δεν είναι στα άμεσα πλάνα σας για να υλοποιηθεί. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας.   Έντονες τάσεις ονειροπόλησης και νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις σας απομακρύνουν από τα οικεία σας πρόσωπα και προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές με τον εαυτό σας. Μια καινούρια γνωριμία θα σας επαναφέρει στο παρόν.

ΛΕΩΝ

Ένταση επικρατεί στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και ενώ προσπαθείτε να έχετε τους πάντες ικανοποιημένους με αποτέλεσμα να φτάνετε στα όρια τις κατάρρευσης, ακούτε και παράπονα που σας απογοητεύουν και ρίχνουν το ηθικό σας. Γενικά, θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.   Κάποιοι αναφέρονται στο πρόσωπό σας και όχι με τα καλύτερα λόγια, οπότε ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και να κρατήσετε αποστάσεις από άτομα που σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώστε εγκαίρως τις υποχρεώσεις σας, δίχως να κάνετε υπερβολές που μπορεί να σας εξουθενώσουν. Η διάρκεια της ημέρας είναι συγκεκριμένη και όσο κι αν προσπαθείτε να τα τακτοποιήσετε όλα σήμερα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να αγχωθείτε και να απογοητευτείτε. Ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί.   Η κοινωνική σας ζωή χρήζει βελτίωσης. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, έχετε παραμελήσει εντελώς τις επαφές με φιλικά σας πρόσωπα και είναι κάτι που σας απασχολεί αρκετά. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας, δίχως να αισθάνεστε αμήχανα.

ΖΥΓΟΣ

Η αδυναμία σας να αντεπεξέλθετε στις οφειλές σας μπορεί να αμαυρώσει τη φήμη σας και να έχετε προβλήματα σε μελλοντικές συνεργασίες, εκτός κι αν αφήσετε στην άκρη τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να τακτοποιηθούν πιο σημαντικά ζητήματα Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις περί οικονομικών θεμάτων με τους εργοδότες σας.   Όλη αυτή η καλοκαιρινή ανεμελιά που επικρατεί γύρω σας, σας παρασύρει και εσάς, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα κι αν δεν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, υπάρχουν πάρα πολλές οικονομικές επιλογές για να ψυχαγωγηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο ευδιάθετους σας βρίσκει η μέρα και όλη αυτή η σιγουριά για τον εαυτό σας μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο αν την αξιοποιήσετε σωστά και αποφύγετε πιθανές παγίδες. Ασχοληθείτε με φοροτεχνικά ζητήματα που μπορούν να μπλοκάρουν τις μελλοντικές σας ενέργειες και οργανώστε το διατροφικό σας πρόγραμμα, ώστε να τρέφεστε σωστά εσείς και η οικογένεια σας.   Χρειάζεστε επειγόντως χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Οι συνεχείς πιέσεις από το περιβάλλον σας για να προγραμματίσετε κατά γράμμα τη ζωή σας, σας έχει κουράσει και είστε αποφασισμένοι για δραστικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε οι Τοξότες πώς θα διαχειριστείτε μια έκτακτη ανάγκη που προκύπτει στο οικογενειακό σας περιβάλλον και αφήστε στην άκρη σημαντικές αγορές που θα μειώσουν αισθητά τον προϋπολογισμό σας. Ένα ευχάριστο νέο σας δίνει ώθηση για να κυνηγήσετε με περισσή ζέση τους στόχους σας, προσέξτε όμως και μην παρασύρεστε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας.   Πάτε γυρεύοντας για καυγά, σας φταίνε όλα και δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Είναι προφανές πως χρειάζεστε ξεκούραση, οπότε πάρτε το χρόνο σας και βάλτε σε προτεραιότητα την τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που θα σας δίνει ικανοποίηση είναι μεγάλη, όμως οι επιλογές που υπάρχουν μέχρι στιγμής, μόνο απογοήτευση σας προκαλούν. Σήμερα, στρέψτε την προσοχή σας στην τρέχουσα δουλειά σας μιας και από αυτήν βγάζετε τα προς το ζην και μην κάνετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο.   Δείξτε περισσότερη κατανόηση και ενδιαφέρον στις ανάγκες του/ης συντρόφου σας, καθώς τείνει να δημιουργηθεί μια υποβόσκουσα κατάσταση που αργά ή γρήγορα θα εκτονωθεί με δυσάρεστα αποτελέσματα. Προλάβετε το κακό εγκαίρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν, σας προκαλούν έντονη ανασφάλεια και μπορεί να πέσετε εντελώς έξω στις προβλέψεις σας σχετικά με ένα ρίσκο που σκοπεύετε να πάρετε. Στρέψτε την προσοχή σας στις επαφές σας και αναζητήστε εκεί πιθανές λύσεις μέσα από καινούριες συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν. Μην κάνετε παράτολμες ενέργειες.   Πιθανή μικροαδιαθεσία θα οφείλεται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες, οπότε αν βρείτε το κουράγιο να συναναστραφείτε με φιλικά σας πρόσωπα, θα νιώσετε σύντομα καλύτερα. Απολαύστε το Θερινό Ηλιοστάσιο και αποκτήστε περισσότερη αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΣ

Περιορίστε σήμερα τις ενέργειές σας μέχρι εκεί που αντέχετε και φανείτε ευέλικτοι όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, δίχως να πετάτε στα σύννεφα, γιατί θα απογοητευτείτε. Όσο πιο σύντομα προσαρμοστείτε στις συνθήκες οι οποίες αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για να πιάσετε τους στόχους σας.   Ζητήστε τη στήριξη από το περιβάλλον σας αν κάπου δεν τα καταφέρνετε, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα θα σας χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ψυχικής ευφορίας.

via 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

παίκτριες που είναι σίγουρα εκτός του Next Top Model

#GNTMgr σπόιλερ: Δες 2 παίκτριες που είναι σίγουρα εκτός του Next Top Model

Maria CheimonidouOctober 19, 2018
Mono και A Storm Of Light έρχονται στην Αθήνα

Mono και A Storm Of Light έρχονται στην Αθήνα για το πιο ατμοσφαιρικό live!

Asteropi ChainaOctober 19, 2018
στείρωση των κατοικίδιων

Η κτηνίατρος Έφη Ρόζη μιλά για τους μύθους και τις αλήθειες σχετικά με τη στείρωση των κατοικιδίων!

Maria CheimonidouOctober 18, 2018
Ελληνικές σειρές που μπορούμε να βλέπουμε ξανά και ξανά

7 Ελληνικές σειρές που μπορούμε να βλέπουμε ξανά και ξανά!

Thodoris TsolisOctober 17, 2018
Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά μαζί στο Αθηνών Αρένα

Asteropi ChainaOctober 17, 2018
Κόσμος/Γωνία

«Κόσμος/Γωνία» του Αλέξη Σταμάτη στη Β’ Σκηνή Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας

Maria CheimonidouOctober 17, 2018

Ο Γιώργος Τσούλης μας παρουσιάζει το teaser για τα ανανεωμένα βίντεο του στο YouTube!

Maria CheimonidouOctober 16, 2018
Zombie Fest στο Allou! Fun Park

Έρχεται το Zombie Fest στο Allou! Fun Park!

Asteropi ChainaOctober 16, 2018
Batiste Dry Shampoo

Ανακάλυψε τα 2 νέα Limited Edition αρώματα dry shampoo από το Batiste που θα σε ξετρελάνουν!

Maria CheimonidouOctober 15, 2018