Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου - Mad TV
Showbiz

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Ο ρομαντικός τρόπος με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα, σας εμποδίζει να δείτε τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων γύρω σας. Προσέξτε που θα επενδύσετε συναισθηματικά, γιατί υπάρχει περίπτωση να πληγωθείτε. Θα πρέπει να είστε περισσότερο ρεαλιστές, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικά ζητήματα και μην αφήνετε τη συμπόνια σας να σας παρασύρει μονίμως σε λανθασμένες ενέργειες.   Έχετε βάλει σκοπό να χάσετε τα περιττά κιλά των γιορτών όσο πιο σύντομα μπορείτε, με αποτέλεσμα να οδηγείστε σε ακραίες λύσεις (εξαντλητικές δίαιτες σε σημείο να λιμοκτονείτε). Είναι εντελώς λάθος η μέθοδος που ακολουθείτε και να ξέρετε πως όσα χάσετε, θα τα πάρετε πάλι πολύ γρήγορα. Ισορροπημένη διατροφή και συχνά μικρά γεύματα είναι η καλύτερη λύση.    

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σας φαίνεται η καθημερινότητά σας μονότονη κι έχετε τη διάθεση να ονειροπολείτε πως θα θέλατε να είναι η ζωή σας, η δουλειά σας, η σχέση σας με το σύντροφό σας, κλπ. Από την άλλη, δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε κάτι δραστικό για να προσεγγίσετε τα «θέλω» σας. Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο χάλια η ζωή σας, αλλά εσείς να δραματοποιείτε την κατάσταση.   Το επίπεδο της ενέργειάς σας είναι αρκετά χαμηλό κι είστε επιρρεπείς σε ασθένειες. Σας έχει τρομοκρατήσει κι η έξαρση γρίπης που κυκλοφορεί και υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο στο μυαλό σας η εξασθένιση του οργανισμού σας. Αφήστε το θερμόμετρο που το κοιτάτε όλη την ώρα και τονώστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες.    

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική μέρα για εσάς η σημερινή σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Μια νέα συνεργασία ενδεχομένως να ξεκινήσει, οπότε ανοίγει μια πόρτα για εσάς που θα τονώσει την οικονομική σας κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. Σκεφτείτε θετικά και αφήστε στην άκρη δυσάρεστες σκέψεις και άγχη, ώστε να μείνει το πεδίο ελεύθερο για τα ευχάριστα γεγονότα που είναι ήδη καθ’ οδόν.   Η πεσμένη σας διάθεση δε σας αφήνει να χαρείτε τα θετικά που συμβαίνουν στη ζωή σας και παρασύρετε και τους γύρω σας στην ίδια μιζέρια. Δείτε πιο αισιόδοξα την κατάσταση. Μη σας τρομοκρατούν οι συνθήκες και προσπαθήστε να βρείτε το κουράγιο που χρειάζεται για να συνεχίσετε την προσπάθειά σας, ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα..    

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τέλειωσαν οι διακοπές των γιορτών κι άρχισαν τα τηλέφωνα. Νιώθετε πως όλοι σας περιμένουν στη γωνιά κι εσείς πρέπει να δίνετε χρήματα προς πάσα κατεύθυνση. Και μακάρι να είχατε για όλους.. Είναι η εφιαλτική στιγμή που ελπίζατε να μην έρθει ποτέ. Υπομονή και θετική σκέψη χρειάζεται. Μην ξεχνάτε πως έχετε κι εσείς να λαμβάνετε χρήματα που σας καθυστερούν άλλοι, οπότε είναι θέμα χρόνου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.   Αν περιμένετε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταξίωση κι επιβράβευση για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, είστε σε πολύ λάθος δρόμο, ειδικά αν έχετε «φίλους» κάθε καρυδιάς καρύδι. Σταματήστε να μετράτε πόσα likes κάνουν στις αναρτήσεις σας, γιατί μόνο απογοήτευση θα νιώσετε.    

 

ΛΕΩΝ

Έχετε αρκετή αγωνία σχετικά με κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να μείνετε επικεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας, καθώς δεν έχετε την πολυτέλεια για χάσιμο χρόνου. Προσπαθήστε να ολοκληρώνετε σταδιακά αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να παίρνετε κάποια ικανοποίηση και να συνεχίζετε στον επόμενο στόχο μηχανικά.   Είστε σε μια φάση που ναι μεν έχετε τη διάθεση και την αισιοδοξία για να κάνετε πολλά, από την άλλη όμως, ο αγώνας με το χρόνο είναι άνισος και δεν προλαβαίνετε να υλοποιήσετε ούτε τα μισά. Όσο πιο δραστήριοι είστε, τόσο πιο γρήγορα περνάει η μέρα. Το παρατηρήσατε;    

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση για την αρμονική σχέση που έχετε με τους δικούς ανθρώπους κι αυτό σας δίνει το κουράγιο και τη θέληση να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε τη θετική ενέργεια που έχετε, όσο πιο δημιουργικά μπορείτε.   Θέλατε να περάσετε το μήνυμα σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ότι σας εκνεύρισε και τελικά το κάνατε σαφές με το να μην του ευχηθείτε. Αν δεν κάνει κάποια κίνηση από την πλευρά του, ήρθε η στιγμή που χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι σας κι ίσως τελικά να είναι για καλό. Είναι κουραστικό να προσπαθείτε μονίμως εσείς να επαναφέρετε τις ισορροπίες.    

 

ΖΥΓΟΣ

Μάλλον καλομάθατε από την ξεκούραση και την έλλειψη άγχους κατά τη διάρκεια των διακοπών και δε μπορείτε να ξαναμπείτε στη ρουτίνα με καμία δύναμη. Σε κανά – δυο μέρες θα το ξεπεράσετε. Οργανώστε το χρόνο σας σύμφωνα με τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μη μπλοκάρετε προσπαθώντας να αντεπεξέλθετε ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα.   Μια συζήτηση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σχετικά με την ερωτική σας σχέση, ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα για τις προθέσεις του φίλου σας. Προτού κρατήσετε αμυντική στάση απέναντί του, ακούστε τι θα σας πει, γιατί μπορεί να έχει εντοπίσει κάποια πράγματα που εσείς αδυνατείτε να δείτε λόγω του πάθους σας.    

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή και να πάρετε κάποιες αποφάσεις και δραστικά μέτρα, ώστε να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Μην περιμένετε να γίνουν θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά έχετε υπομονή κι επικεντρωθείτε στους στόχους σας δίχως να σας τρομάζει πιθανή αποτυχία.   Κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα που σας προβληματίζουν, προκειμένου να βασανίζεστε, μοιραστείτε τα με ένα φιλικό σας πρόσωπο, γιατί εκτός από κουράγιο, μπορεί να σας δώσει και κάποια λύση.    

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα, ενώ σε άλλη φάση θα σας προκαλούσαν μεγάλο άγχος, εσείς παραμένετε αισιόδοξοι και δε σταματάτε την προσπάθεια προσέγγισης του στόχου σας. Μια συνάντηση με κάποιο συνεργάτη από το παρελθόν, θα σας ανοίξει νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σας.   Περιορίστε τα έξοδά σας για κάποιο διάστημα, καθώς υπάρχει περίπτωση να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες απρόσμενες υποχρεώσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Αγορές για την προσωπική σας εμφάνιση, θα πρέπει να τις καθυστερήσετε, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτείτε για την εξέλιξη των οικονομικών σας.    

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας έχει κουράσει να ζείτε κάνοντας καθημερινά τα ίδια πράγματα και νιώθετε την ανάγκη κάποιας ανανέωσης. Ξεκινήστε από τον εαυτό σας, αλλάξτε κάποιες συνήθειες και στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε και κάποιες αλλαγές στο χώρο σας ,που θα συμβάλλουν ώστε να νιώσετε αρκετά ανανεωμένοι. Μια καλή ιδέα επίσης, είναι να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο και να είστε σίγουροι πως θα αλλάξει η καθημερινότητα σας.   Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα και μάλιστα με κάποια που είχατε για αρκετό διάστημα να επικοινωνήσετε, σας κάνουν να νιώθετε ζεστασιά και ικανοποίηση που τελικά όσο χρόνια κι αν περάσουν, κάποιες σχέσεις μένουν αναλλοίωτες από το χρόνο.    

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και δε νιώθετε μεγάλη σιγουριά για κάποια επαγγελματική κίνηση που πάτε να κάνετε, είναι κάτι που σας τριβελίζει το μυαλό εδώ και αρκετό καιρό και το ‘χετε βάλει σκοπό να τα παίξετε όλα για όλα. Πάρτε το ρίσκο, αφού νιώθετε πως τίποτα δε σας σταματά, αρκεί όμως να εξετάσετε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους και πιθανούς κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.   Μια ένταση από το απόγευμα και μετά με το σύντροφό σας ίσως για οικονομικά ζητήματα, θα σας προκαλέσει οργή κι απογοήτευση, καθώς θα έχετε την εντύπωση πως υποτιμά τη νοημοσύνη σας θεωρώντας σας ανίκανους να διαχειριστείτε σωστά το ταμείο του σπιτιού. Μήπως έχετε κάνει κι εσείς κάποιες περιττές σπατάλες από την πλευρά σας;    

 

ΙΧΘΥΣ

Κάποια ένταση από νωρίς το πρωί στο χώρο της εργασίας, θα οφείλεται κυρίως στην άρνηση όλων να ξαναμπούν στην καθημερινή ρουτίνα, παρά σε κάτι ουσιαστικό. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από την τεταμένη ατμόσφαιρα, ώστε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στη δουλειά σας. Σύντομα επανέρχονται οι ισορροπίες και δε θα θυμάται κανείς από πού ξεκίνησε η παρεξήγιση.   Λίγη παραπάνω προσοχή σε κρυολογήματα, καθώς είστε αρκετά επιρρεπείς το τελευταίο διάστημα. Αντιμετωπίστε εγκαίρως τυχόν αδιαθεσία με βιταμίνες και σωστή διατροφή και το κυριότερο, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο.  

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showbiz

More in Showbiz

Paris Jackson

Ποιά η θέση της Paris Jackson στην κόντρα για τον Michael Jackson;

Maria CheimonidouMarch 18, 2019
Sergey Lazarev θα εμφανιστεί στο MadWalk 2019

Ο σούπερ σταρ Sergey Lazarev θα εμφανιστεί στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Maria CheimonidouMarch 18, 2019
στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα

Maria CheimonidouMarch 18, 2019

Ο Andrew Ridgeley θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την ιστορία των Wham!

Asteropi ChainaMarch 17, 2019
Louis Tomlinson

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Louis Tomlinson

Maria CheimonidouMarch 15, 2019
Lady Gaga είναι έγκυος

Η Lady Gaga είναι έγκυος… με το επόμενο άλμπουμ της!

Maria CheimonidouMarch 15, 2019
Justin Bieber

O Justin Bieber παλεύει με τo τέρας της κατάθλιψης

Maria CheimonidouMarch 14, 2019
Keith Flint

Πως έβαλε τέλος στη ζωή του ο Keith Flint

Maria CheimonidouMarch 12, 2019
Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αρραβωνιάστηκαν!

Maria CheimonidouMarch 12, 2019