Τα ζώδια για Πέμπτη 31/3/16

Δες τι λέει το ζώδιο σου για σήμερα! 


 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις… ακόμη περισσότερο και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να είσαι εσύ το «θύμα» απρόβλεπτων καταστάσεων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία να ηγηθείς σε μια σημαντική υπόθεση, αναδεικνύοντας τα προσόντα σου.

Ερωτικά
Αρκετά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αυτήν την φορά είναι για το.. καλό σου! Ίσως μάλιστα μια κρυφή διαμεσολάβηση να σε φέρει πολύ πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω εγείρει περισσότερες απαιτήσεις σχετικά με επικοινωνιακές αναγκαιότητες που πρέπει να εκπληρωθούν, οπότε μην περιμένεις η μέρα σου να εξελιχθεί… ήρεμα κι απλά. Ίσως μάλιστα να προκύψουν και κάποια συμβάντα που θα σε ξενίσουν ή θα σε σοκάρουν. Επιπλέον, ο Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού.

Ερωτικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου είναι το πρώτο βήμα για να μεγαλώσεις το «target group» των υποψηφίων, αυτήν την φορά μάλιστα μπορεί να έρθεις σε επαφή με αξιοσημείωτους ανθρώπους που θα σε γοητεύσουν και θα τους γοητεύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό είναι βέβαια ένα «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μία πλευρά μπορεί να αναδείξει την ικανότητα σου να επιβάλλεις την τάξη στο «χάος», από την άλλη όμως είναι το ίδιο πιθανό να σε παρασύρει σε προκλήσεις ή ακρότητες αν γύρω σου επικρατεί… ηρεμία! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο έχεις σίγουρα το πλεονέκτημα και δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις με μια κοινή παρουσία σε κάποια εκδήλωση.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *