Πότε τελειώνει το Survivor; – Πότε θα γίνει η ένωση με το τουρκικό Survivor;

Θα κρατήσει περισσότερο από τον πρώτο κύκλο!

Πότε τελειώνει το Survivor; Ο φετινός κύκλος του Survivor ξεκίνησε πιο νωρίς σε σχέση με τον περσινό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει και πιο νωρίς. Το reality επιβίωσης έχει σκοπό να αργήσει να ρίξει τίτλους τέλους και να παρατείνει την αγωνία μας για τον νικητή και 2ο Survivor. Πότε, όμως, ρίχνει τίτλους τέλους το Survivor;

Το ενδιαφέρον του κοινού πάντως φαίνεται να είναι αμείωτο με πάρα πολλούς χρήστες των social media να σχολιάζουν καθημερινά της εξελίξεις, να λένε την άποψή τους για τους παίκτες και να το παρακολουθούν φανατικά. (Δες εδώ 16 tweets με περισσότερα από 500 favorites)

Ποια είναι η ημερομηνία που θα αναδειχθεί ο νικητής;

Δείτε στην επόμενη σελίδα.Σύμφωνα με τη στήλη Talk Of The Town του περιοδικού DownTown, το reality του ΣΚΑΪ θα ρίξει αυλαία στις 22 Ιουλίου.

Πότε θα γίνει η ένωση με το τουρκικό Survivor;

Η ένωση για το το ελληνικό με το τούρκικο Survivor αναμένεται προς το καλοκαίρι, που θα διανύουν τον τελευταίο μήνα στις καλύβες τους οι παίκτες, τρώγοντας μαζί το μετρημένο ρύζι και τις καρυδες τους.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star.gr, η ένωση θα γίνει όταν οι Τούρκοι παίκτες και οι Έλληνες γίνουν 10.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν προμελετημένη και ήταν αυτός ο λόγος που μπήκαν περισσότεροι παίκτες στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού reality επιβίωσης από ό,τι στον πρώτο: Έπρεπε να υπάρχει αριθμητική ισορροπία στους παίκτες και ήταν ο μόνος τρόπος για να το πετύχουν από τη στιγμή που το τουρκικό παιχνίδι ξεκίνησε αργότερα από το ελληνικό. Το δεύτερο έκανε πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το πρώτο 21 Ιανουαρίου!