Viral: H λέξη που κατακλύζει το Internet. Συνήθως είναι σαν το πυροτέχνημα, κάνει μπαμ και μετά ξεχνιέται.
Η Μάγκι Γκόλντενμπεργκ από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε διάσημη, εξαιτίας μιας παιδικής της φωτογραφίας. Είναι η γυναίκα πίσω από το meme «Ermahgerd Gersberms».
Οπως δηλώνει στο Vanity Fair, δεν πίστευε ποτέ πως η φωτογραφία της με το φόρεμα του δημοτικού σχολείου θα μοιραζόταν και θα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.
Οταν ήταν παιδί ένας φίλος της της πρότεινε να κρατήσει κάποια βιβλία και εκείνη πήρε τα Goosebumps.
Τίποτα δεν ήταν προγραμματισμένο γι αυτή τη φωτογραφία, αλλά εμπνεύσεις τις στιγμές. Επιασε τα μαλλιά της κοτσίδια (στο περιοδικό είπε πως τα έκανε για πρώτη φορά έτσι), φόρεσε ένα γιλέκο και έκανε και τη χαρακτηριστική γκριμάτσα. Κάπως έτσι τραβήχτηκε η φωτογραφία.
Ο φίλος της την κράτησε κολλημένη στο ψυγείο του για χρόνια και από εκεί πέρασε στο Facebook. Τότε ένας χρήστης του Reddit, ο xWavy την βρήκε τυχαία και τη δημοσίευσε στον ιστότοπο. Και το μπαμ είχε μόλις γίνει. Ενας άλλος χρήστης ο Plantlife, έγραψε την λεζάντα και όλα τα άλλα είναι ιστορία.
διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα
- 1
- 2
News
Νίκος Πορτοκάλογλου & Γιάννης Κότσιρας: Κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι «Φύγαμε»
Νίκος Πορτοκάλογλου & Γιάννης Κότσιρας: Κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι «Φύγαμε». Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν τις..
News
Summer Camp στην Τεχνόπολη από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Summer Camp στην Τεχνόπολη από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Είστε έτοιμοι για ένα αξέχαστο καλοκαίρι που θα μας κάνει να δούμε την...
News
Θέατρο Παλλάς: Ακρόαση για κορίτσια 5 – 12 ετών για το μιούζικαλ “Annie”
Θέατρο Παλλάς: Ακρόαση για κορίτσια 5 - 12 ετών για το μιούζικαλ "Annie". Το Θεάτρο Παλλάς και η σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, πραγματοποιούν
News
Αυτό είναι το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου
Αυτό είναι το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου. Το Εθνικό Θέατρο είναι φάρος, βρίσκεται στο κέντρο του θεατρικού χάρτη της Ελλάδας
News
Eurovision 2025: Δεν πέρασε στον τελικό η Κύπρος
Eurovision 2025: Δεν πέρασε στον τελικό η Κύπρος. Ο πρώτος ημιτελικός του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ
News
Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει για 9η χρονιά
Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει για 9η χρονιά. Περπατώντας μέσα στο σκοτάδι αναζητούμε μία σπίθα φωτός να μας καθοδηγήσει σε ένα χώρο