Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους: Οι 3 συνθέτες έκαναν καρδιές και πιάνα ένα "Μαζί για το Παιδί" - Mad TV
More Stuff

Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους: Οι 3 συνθέτες έκαναν καρδιές και πιάνα ένα “Μαζί για το Παιδί”

Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους: Οι 3 συνθέτες έκαναν καρδιές και πιάνα ένα “Μαζί για το Παιδί”

Τι δήλωσαν μετά το τέλος της βραδιάς;
Σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο οι 3 αγαπημένοι συνθέτες, Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους «έντυσαν» τη νύχτα με τις υπέροχες μελωδίες τους για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί (δείτε εδώ). Μια συνάντηση μοναδική και μουσικά ιστορική καθώς 3 διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών ένωσαν την αγάπη τους για τα παιδιά η οποία εκφράστηκε μέσα από τη μουσική τους.

Σε αυτή τη μουσική αναδρομή τους συντρόφευσαν οι:  Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Ευρυδίκη, Δάκης , Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy.

Την παρέα τους πλαισίωσαν οι ερμηνευτές:  Άκης Δείξιμος, Σπύρος Κλείσας, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μαίρη Στεφανακίδη και η Βάλια Σωμαράκη.

 

Οι 3 συνθέτες επί σκηνής

«Παίξαμε μπροστά στο πιο όμορφο κοινό, ένα κοινό που αγκάλιασε εμάς και το Μαζί για το Παιδί», είπε ο Μίμης Πλέσσας κατά την υπόκλιση του στο κοινό στο τέλος μιας μαγικής συναυλίας στο Ηρώδειο.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είπε, «οι 3 συνθέτες κάναμε τις καρδίες μας ένα με τα πιάνα μας, παίζουμε μαζί,  Μαζί για το Παιδί».

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδινε τον τόνο και την ενέργεια με το πιάνο του χαρίζοντας δυνατές στιγμές στο κοινό.

Η μαγική αρχή

Οι 3 μεγάλοι συνθέτες Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους, άνοιξαν τη βραδιά στο Ηρώδειο με μελωδίες από τον ξένο κινηματογράφο ενώ στη συνέχεια ο Μίμης Πλέσσας έπαιξε με τη συνοδεία των δύο συνθετών το «Ένας ουρανός μ’ αστέρια» και στην συνέχεια το «Δως μου τ’ αθάνατο νερό».

Τη σκυτάλη έλαβε ο Γιώργος Χατζηνάσιος με το «Ήταν μια φορά κι έναν καιρό» για να ακολουθήσει το «Δεν είναι που φεύγεις».

Το μέρος του προγράμματος αυτού έκλεισε ο Γιώργος Θεοφάνους παίζοντας «Στα υπόγεια είναι η Θέα» και «Δεν έχω που να πάω».

 

Γιώργος  Θεοφάνους

Στη σκηνή έμεινε ο Γιώργος Θεοφάνους για το δικό του πρόγραμμα. Το 2 πρώτα τραγούδια του «Έλα να με τελειώσεις» και «Δεν τελειώσαμε» τα ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος στη συνέχεια τραγούδησε με την Σοφία Βόσσου το «Δεν μιλάμε». Η Σοφία Βόσσου στη συνέχεια ερμήνευσε το «Φεγγάρι μου».  Έπειτα ο Δημήτρης Μπάσης  τραγούδησε το  «Δικός μου δρόμος»  και αμέσως μετά τραγούδησε μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου το «Αντικριστά».  Στη σκηνή του Ηρωδείου ανέβηκαν στη συνέχεια  η Ευρυδίκη η οποία καθήλωσε με τις ερμηνείες της, ο Χρήστος Μάστορας και η Demy που σαγήνεψε με την παρουσία της.  Ξεχώρισε  το ντούετο της Ευρυδίκης με την Demy στο τραγούδι «Το μόνο που θυμάμαι».

Γιώργος Χατζηνάσιος

Όταν ο Γιώργος Χατζηνάσιος ανέβηκε στη σκηνή χαιρέτησε τον κόσμο και ξεκίνησε το πρόγραμμα του με το τραγούδι «Με λένε Γιώργο».

Στη συνέχεια τον συνόδευσε η Ευρυδίκη ερμηνεύοντας το «Ζω», ενώ αμέσως μετά ερμήνευσε μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου το «Γιαρέμ» προκαλώντας αίσθηση στο κοινό, μαγεύοντας το.

Ο κ. Χατζηνάσιος προλόγισε το «Άγγιγμα Ψυχής» λέγοντας πως είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές της μουσικής του καριέρας. Το τραγούδησε εκπληκτικά ο Χρήστος Μάστορας καθηλώνοντας το κοινό.

«Σ’όποιον αρέσουμε» τραγούδησε η Σοφία Βόσσου μεταδίδοντας ένταση και ενέργεια στους θεατές.  Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησαν «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και «Τι θέλεις να κάνω».

Μίμης Πλέσσας

Με ένα ζεστό χειροκρότημα ο κόσμος υποδέχθηκε τον Μίμη Πλέσσα και εκείνος το ανταπέδωσε και δήλωσε ευτυχής για το σκοπό της εκδήλωσης. Ο Δάκης έκανε την είσοδο του στη σκηνή τραγουδώντας το «Τόσα Καλοκαίρια» θεατές είχαν σηκωθεί από τα καθίσματα τους παρασυρόμενοι από την ενέργεια που εξέπεμπαν οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Ακολούθησαν το «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά» και το «Ποια νύχτα σε έκλεψε».

Η Μελίνα Ασλανίδου καθήλωσε ερμηνεύοντας το «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» όπως και η Ευρυδίκη με το «Η πρώτη μας νύχτα».

Οι 3 συνθέτες μαζί Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους – Μαζί για το Παιδί

Η σκηνή του Ηρωδείου πλημμύρισε με νότες από τους 3 συνθέτες που έπαιζαν ταυτόχρονα.

Ενδεικτικά κάποια κομμάτια που ακούστηκαν ήταν:  «Ποιος το ξέρει», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Βρε πως αλλάζουν οι καιροί», «Άνοιξε το παράθυρο», «Πάμε ψυχή μου», «Τι σου’ χω κάνει». Τα τραγούδια αυτά ερμήνευσαν οι: Κλείσσας, Σταθοπούλου, Δείξιμος.

Στη δεύτερη ενότητα αυτού του μέρους ακούστηκαν τα τραγούδια: «Τι σου’ κανα και πίνεις», «Άνοιξε πέτρα», «Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου», «Συγγνώμη που σ’αγάπησα πολύ»,  «Τα γαλάζια σου γράμματα»,  «Αφιλότιμη», «Το Κύμα», «Νόημα», «Έλα που φόβαμαι», «Παλιόκαιρος» τα οποία ερμήνευσαν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Ευρυδίκη, Μάστορας, Χριστοφόρου,Demy και Δάκης.

Ο μαγικός επίλογος με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου

Τέλος, η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου προσέφερε έναν τρυφερό τόνο στη συναυλία στον επίλογο αυτής, ενώ τα παιδιά φορούσαν τα μπλουζάκια του Μαζί για το Παιδί στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πόσο όμορφος είναι ο κόσμος μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Το «Μαζί για το Παιδί», ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους συντελεστές της συναυλίας, καθώς και όλους όσους έσπευσαν να παραστούν και να το στηρίξουν με την παρουσία τους.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τους σκοπούς  και την υλοποίηση των  προγραμμάτων της Ένωσης.

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί:
Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

 

Τα Σωματεία-μέλη του Μαζί για το Παιδί:
Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 115 27 | Τηλ.: 210 7482690 |  Fax : 210 7482664 | E-mail: info@mazigiatopaidi.gr | http://www.mazigiatopaidi.gr| www.facebook.com/mazigiatopaidi |Twitter/Instagram: @mazigiatopaidi

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in More Stuff

UNITE With Tomorrowland

Το UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 27 Ιουλίου!

Maria CheimonidouJune 19, 2019
Άννα Βίσση είχε εμφανιστεί στα MAD VMA 2004

H Άννα Βίσση είχε εμφανιστεί στα MAD VMA 2004 ανάμεσα σε 100 μοντέλα!

Asteropi ChainaJune 19, 2019
Noz

Ο YouTuber Noz επέστρεψε με νέο βίντεο!

Maria CheimonidouJune 14, 2019

Το “The Notebook” γίνεται musical!

Asteropi ChainaJune 14, 2019
Athens Retro Festival

Athens Retro Festival: Έρχεται ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις!

Maria CheimonidouJune 13, 2019
VEGAS

VEGAS: Αποκαλύφθηκε το 2ο Challenge του Extreme Cookie!

Maria CheimonidouJune 12, 2019
Pournaras

Ο Pournaras έβγαλε ΝΕΟ τραγούδι μαζί με τον Arva και έριξαν το YouTube!

Maria CheimonidouJune 11, 2019
NOZ

Νέο βίντεο από τον NOZ! Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε Άνδρα και Γυναίκα?

Maria CheimonidouJune 11, 2019
Θέμης Γεωργαντάς παρουσίασε τη νέα του συλλογή “Join The Club 6”

O Θέμης Γεωργαντάς παρουσίασε τη νέα του συλλογή “Join The Club 6”!

Asteropi ChainaJune 6, 2019