Οργιάζουν οι φήμες ότι τα ξαναβρήκαν οι Kourtney Kardashian και Scott Disick

Αυτό ξεκίνησε με τους λογαριασμούς τους στο Instagram

 

Αν παρακολουθούσες τη σχέση μεταξύ του Scott Disick και της Kourtney Kardashian τα τελευταία δέκα χρόνια τότε θα έχεις προσέξει ότι ήταν ταραχώδης.

Το 2015 οι δύο τους χώρισαν και βρήκαν νέους συντρόφους, η Kourtney τον Younes Bendjima και o Scott την Sofia Richie, όταν ο Scott πήρε μια κοπέλα στις οικογενειακές του διακοπές με την Kourtney να τελειώνει την σχέση. Μετά από λίγο καιρό το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε ότι βγαίνει με τον Younes ο Scott απείλησε να τον δείρει.

Καλά μέχρι εδω. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή για το Keeping Up With The Kardashians η Kourtney ανέφερε ότι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ μπερδεμένα με τον Younes. Λίγο αργότερα οι φανς ανακάλυψαν ότι ο Younes έκανε Unfollow την Kourtney και λίγες ώρες αργότερα διέγραψε τον λογαριασμό του. Με την σειρά της η ίδια τον έκανε Unfollow ενώ όπως και με τον Younes, λίγες ώρες αργότερα απενεργοποίησε τον λογαριασμό της.

Δες στην επόμενη σελίδα πού κολλάει ο Scott Disick στην ιστορία

 

Ενώ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό ο Scott Desick έκανε Unfollow την Sofia Richie στο Instagram παρά το γεγονός ότι αυτή δεν το έκανε. Οι φαν το πήραν σαν ένδειξη ότι τα ξαναβρήκαν με πολλούς να κάνουν tweet

 

“O Scott και η Kourtney θα τα ξαναφτιάξουν το νιώθω!” Jodie

Kourtney and Scott are getting back together I can feel it

— jodie (@jodzhutton) March 6, 2018

“Έιμαι έτοιμη να το στοιχηματίσω ότι θα τα ξαναβρουν! Περιμένετε και θα δείτε!” Kristen

I’m ready to place bets, Scott and Kourtney and are going to end up back together.

Just watch.

— ♔ Kristen ♔ (@ReignQueenNina) March 6, 2018

 

“Είμαι η μόνη που νομίζω ότι η Kourntey και o Scott θα τα ξαναβρουν;” Kendall

Am I the only one that still thinks Kourtney and Scott are gonna end up together?

— Kendall (@kendalldemitry) March 6, 2018

Μέσα όμως σε αυτόν το πανικό οι λογαριασμοί των Younes και Kourtney ενεργοποιήθηκαν ξανά αλλά ο Scott εξακολουθεί να μην έχει ακολουθήσει την Sofia Rechie οπότε… τι σημαίνει αυτό;