NMDF International Athens Dance Convention 2017 για πρώτη φορά στην Ελλάδα! - Mad TV
More Stuff

NMDF International Athens Dance Convention 2017 για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

NMDF International Athens Dance Convention 2017 για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η σχολή Nick Marianos Dance Factory (NMDF) διοργανώνει το ‘’NMDF International Athens Dance Convention 2017”  το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Novotel και φυσικά το MAD θα είναι εκεί! 


 

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό συνέδριο χορού που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες και ξένους χορευτές να εκπαιδευτούν από αναγνωρισμένους χορογράφους, από την Ευρώπη και την Αμερική, και να καθιερωθεί σαν το ετήσιο, must-attend συνέδριο για χορευτές από όλο τον κόσμο.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει είκοσι master classes της μιας ώρας και δέκα  λεπτών, διάφορα happenings, party, dance gala, show performances και auditions.

Τα είδη του χορού που οι χορογράφοι /καθηγητές θα διδάξουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι: Commercial jazz, Hip-Hop, Street Jazz, High Heels, Jazz Funk και πολλά άλλα.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και προετοιμαστείτε για μια μοναδική χορευτική εμπειρία με τους: Miquel Zarate (California), Camillo Lauricella (Germany), Nika Kljun (Slovenia), Jojo Gomez (California), Gomez Sisco (California), Chali Jennings (California), Josh Wharmby (UK), Ben Davies (UK), Ira Podshivalova (Russia), και  Karmine Verola (Italy).

Το βράδυ του Σαββάτου (18 Φεβρουαρίου) μετα τη λήξη των μαθημάτων θα ακολουθήσει Party στο οποίο διάσημοι DJ’s θα φροντίσουν για την διασκέδαση των χορευτών, χορογράφων και καλεσμένων.

Στην συνέχεια της ίδιας βραδιάς θα ακολουθήσει ένα Dance Gala κατά την διάρκεια του οποίου Dance Crews από διάφορες σχολές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους με show performances. Προς το τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί, παρουσία του κοινού, Audition από τους καθηγητές/χορογράφους για την επιλογή του καλύτερου χορευτή/performer ο οποίος θα έχει το προνόμιο να διδάξει το πρώτο μάθημα κατά την έναρξη του ΝMDF Convention της επόμενής χρονιάς.

HIGH DEFINITION NMDF

ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με εγγραφές στο NMDF Convention ή την συμμετοχή σας στα Crew Dance Shows, Dance Gala και κόστος επικοινωνήστε στο τηλ. 210-8986101 ή επισκεφτείτε το www.nmdf.gr .

H σχολή Nick Marianos Dance Factory (NMDF) ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και αμέσως αναγνωρίστηκε σαν το μεγαλύτερο  studio χορού στην Αθήνα. Το NMDF οργανώνει συστηματικά workshops χορού με την συμμετοχή αναγνωρισμένων χορογράφων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Στόχος της σχολής είναι να προωθήσει τον χορό σαν μια σωματική, κοινωνική και ψυχαγωγική δραστηριότητα που μας ενώνει ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.

NMDF_ChoreographersPosts_JojoGomez

MAIN EVENTS ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18/02/2017

Tο Party εκτός της μουσικής που θα παρέχουν αναγνωρισμένοι DJ’S θα περιλαμβάνει και συμμετοχή από Έλληνες τραγουδιστές, και μουσικά συγκροτήματα.  Χορευτές, καλεσμένοι αλλά  και χορογράφοι εκτός από την απολαυστική διασκέδαση θα έχουν την εύκαιρα να ανταλλάξουν σκέψεις, ιδέες και γνώμες πάνω στο αντικείμενο του χορού.

Το Dance Gala θα περιλαμβάνει αριθμό shows και performances από dancing crews άλλα και Audition.

A.Dance crews

Kάθε σχολή χορού η χορευτική ομάδα, χωρίς να είναι απαραίτητο τα μέλη της να έχουν παρακολουθήσει το συνέδριο, θα έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει σε μορφή χορευτικού show τη δουλειά της.

B. Audition

Οι δέκα καλύτεροι χορευτές (ένας από κάθε τάξη) που θα έχει επιλεγεί από τον κάθε χορογράφο θα διαγωνιστούν για τις 3 πρώτες θέσεις. Ο κάθε χορευτής θα εκτελέσει την χορογραφία που διδάχτηκε στο μάθημα της ίδιας ημέρας.

Η κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από τους χορογράφους του συνεδρίου θα επιλέξει τον καλύτερο,  βαθμολογώντας τους διαγωνιζόμενους στην σκηνική παρουσία, τεχνική, και εκτέλεση χορογραφίας. Ο πρώτος νικητής σαν βραβείο και έμπρακτη αναγνώριση του ταλέντου του θα διδάξει το opening class του  “NMDF International Athens Dance Convention”, της επόμενης  χρονιάς (2018.) Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει υποτροφία ενός έτους στην σχολή Νιck Marianos Dance Factory ενώ ο τρίτος νικητής θα έχει free-pass συμμετοχής για το συνέδριο της επόμενης χρονιάς.

 

MAIN EVENTS ΚΥΡΙΑΚΗ 19/02/2017

Την Κυριακή, μετα τη λήξη των μαθημάτων θα γίνει Audition κατά την οποία ο Nick Marianos και οι συνεργάτες του θα επιλέξουν χορευτές για την συμμετοχή τους σε διάφορα projects όπως Video  Clips καλλιτεχνών, ΤV Shows, Stage Performances κ.λ.π. που γίνονται με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Nick Marianos.

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in More Stuff

Campari Red Diaries 2019

Campari Red Diaries 2019: Η Ana De Armas είναι το αστέρι του «Entering Red»

Maria CheimonidouDecember 7, 2018
Dancing in the Rain

Έρχεται το “Dancing in the Rain” την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater!

Maria CheimonidouDecember 7, 2018
The Great Gatsby» με τον Leonardo Di Caprio ζωντανεύει στην Αθήνα

To «The Great Gatsby» με τον Leonardo Di Caprio ζωντανεύει στην Αθήνα!

Asteropi ChainaDecember 5, 2018
Θοδωρής Κοτονιάς στο Ξέφωτο

O Θοδωρής Κοτονιάς στο Ξέφωτο

Asteropi ChainaDecember 5, 2018

Η Ρένα Μόρφη παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή στο Σταυρό του Νότου Club

Asteropi ChainaDecember 4, 2018
Madrugada επανασυνδέονται και έρχονται στην Ελλάδα

Οι Madrugada επανασυνδέονται και έρχονται στην Ελλάδα!

Asteropi ChainaDecember 4, 2018
Μαύρο Θέατρο της Πράγας

Έρχεται το “Μαύρο Θέατρο της Πράγας” του Jiri Srnec στο Christmas Theater!

Maria CheimonidouDecember 3, 2018
Bansko της Βουλγαρίας

Διαγωνισμός MAD RADIO 106,2 και Manessis Travel: Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Bansko της Βουλγαρίας!

Maria CheimonidouNovember 30, 2018
1ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

1ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Asteropi ChainaNovember 29, 2018