Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους - Πώς θα σε επηρεάσει - Mad TV
Featured Category

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Πώς θα σε επηρεάσει

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Πώς θα σε επηρεάσει

Αν παρατηρήσεις έναν Δίδυμο δε γίνεται να μην προσέξεις ότι επικοινωνεί με όλο του το είναι. Μιλάει με τις λέξεις, με τα χέρια, με τα μάτια, με όλη του την ύπαρξη. Στη μυθολογία ο θεός Ερμής, που είναι και ο κυβερνήτης των Διδύμων, ήταν ο θεός της επικοινωνίας, του εμπορίου αλλά και της… απάτης.


Όταν οι Θεοί ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στους ανθρώπους, έστελναν τον Ερμή που σίγουρα θα έβρισκε τον τρόπο να το παραδώσει, όποιες κι αν ήταν οι συνθήκες που θα έβρισκε. Έτσι είναι και αυτή η Νέα Σελήνη. Γεμάτη όρεξη να επικοινωνήσει ακόμα κι αν συναντήσει αντίσταση, που θα συναντήσει…

Μην ξεχνάς ότι κάθε μα κάθε Νέα Σελήνη είναι το κατάλληλο διάστημα για να ρίξεις τους σπόρους για πράγματα που θέλεις να κάνεις. Η συγκεκριμένη ζητάει τους σπόρους της επικοινωνίας. Τα αποτελέσματα της σε όλο τους το μεγαλείο θα τα δεις έξι μήνες μετά, στην Πανσέληνο στους Διδύμους τον Δεκέμβριο.

Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι όχι μόνο στην επικοινωνία σου αλλά και στον τρόπο με τον οποίο όλοι ξέρουν εσένα ή το προϊόν σου, αυτές είναι οι κατάλληλες ημέρες για να ξεκινήσεις αυτή την αλλαγή. Το rebranding είναι μέσα στο πλαίσιο όσων χρειάζεται να γίνουν.

Αυτές τις ημέρες σκέψου τί εικόνα έχουν οι άλλοι για εσένα, σκέψου τα μηνύματα που στέλνεις στον κόσμο και εάν δε σου αρέσει αυτό που θα διαπιστώσεις, ξεκίνα να επικοινωνείς διαφορετικά.

Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο μεταβλητό. Το να μη μένει ίδιο και το να μπορεί να αλλάξει γνώμη και άποψη, είναι η δύναμη του. ¨Ομως αν δε γίνει καλή χρήση αυτό γίνεται η αδυναμία του. Πιθανώς για να υπάρξει κάποια ισορροπία, κατά τη φετινή Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ο κυβερνήτης των Διδύμων βρίσκεται στο σταθερό αλλά και αργό ζώδιο του Ταύρου.
Δηλαδή εκεί που θέλεις να μιλήσεις γρήγορα, η γλώσσα σου ή το μυαλό σου δε σε ακολουθούν. Ή αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι δε δείχνουν να βιάζονται καθόλου να έρθουν στο… επικοινωνιακό ραντεβού σας.

Εσύ πού έχεις τον Ερμή σου; Αν ο Ερμής σου είναι στον Ταύρο, να ξέρεις ότι το μυαλό σου δε βιάζεται ποτέ. Θέλει το χρόνο του για να σκεφθεί ή να αποφασίσει κάτι. Σε πολλούς μοιάζει αργός Ερμής, και στην πραγματικότητα είναι, όμως όταν αποφασίσει να αναλάβει δράση κάτι συμβαίνει και γίνεται ασταμάτητος. Μόνο που πολλές φορές χρειάζεται να αντιμετωπίσει και να κάμψει, με τον δικό του ταυρίσιο επίμονο τρόπο, την αντίσταση που προκύπτει.

Η επίδραση της Νέας Σελήνης διαρκεί για 15 ημέρες μέχρι και την επόμενη Πανσέληνο αλλά και μέχρι την Νέα Σελήνη του επόμενου μήνα. Είναι ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα.

 • Επικοινώνησε
 • Ξεκίνα συζητήσεις για θέματα που σε απασχολούν
 • Ανακάλυψε ή αποκάλυψε κάτι
 • Βρες τον… δίδυμο σου. Είτε αυτός είναι άνθρωπος είτε ακόμα και πόλη ή μια δεύτερη ασχολία.
 • Γνώρισε, υποστήριξε, διαφήμισε τον τόπο σου. Το ζώδιο των Διδύμων έχει να κάνει με τον τόπο του καθενός.
 • Στο τανγκό χρειάζονται δύο, έτσι δε λένε; Είναι μια καλή περίοδος για να χορέψεις σαν… Δίδυμος. Δηλαδή σε χορούς που απαιτούν γρήγορα πόδια αλλά και ταίρι!
 • Διάβασε! Το ζώδιο των Διδύμων έχει να κάνει πολύ με τα βιβλία και με τις καταπληκτικές ιδέες. Αφιέρωσε χρόνο για να διαβάσεις και για να… κατεβάσεις ιδέες. Ο θεός Ερμής είναι το delievery boy των ιδεών έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον αυτή την εποχή της Νέας Σελήνης στους Διδύμους.
 • Αναβάθμισε την τεχνολογία σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα αγορά τεχνολογίας, αυτή η Νέα Σελήνη και οι επόμενες ημέρες είναι μαζί σου. Να ξέρεις ότι ο Ερμής στον Ταύρο, που κυριαρχεί σε αυτή την Νέα Σελήνη, θα σε κάνει να αποκτήσεις κάτι ωραίο αλλά όχι και τόσο γρήγορο.
 • Κάνε μια αποτοξίνωση από την… τεχνολογία. Ναι, μπορεί να φαίνεται περίεργο όμως αν το μυαλό σου δεν μπορεί να ησυχάσει και να συγκεντρωθεί επειδή συνεχώς μιλάς, απαντάς σε mail και μηνύματα, χαζεύεις ή δουλεύεις στο διαδίκτυο, μια τέτοιου είδους αποτοξίνωση θα καθαρίσει το μυαλό σου, τα μάτια, τα αυτιά και τον λαιμό σου και θα επιστρέψεις πιο δυνατός και αποτελεσματικός.
 • Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να σκεφτείς, φρόντισε όμως να μην το… κάψεις, να προσαρμοστείς αλλά όχι και να υποχωρήσεις, να επικοινωνήσεις αλλά όχι απλά για να περάσει η ώρα.
 • Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα το έχετε νιώσει ότι κάτι καινούργιο έρχεται ή ξεκινάει σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Του χρόνου τέτοιες ημέρες θα κοιτάτε πίσω και θα βλέπετε καθαρά πώς, πότε και γιατί ξεκίνησε η αλλαγή αυτή.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου στις 22:45. Ήλιος και Σελήνη συναντιούνται στην 4η μοίρα των Διδύμων. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι κοντά στις 4 μοίρες του κάθε ζωδίου.

Θετικά επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί.

Κάποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι γεννημένοι κοντά στις 25 του μήνα.

Αυτές τι ημέρες γίνεται ένα σκληρό τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα για να ακολουθήσει και η δύσκολη αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος και ψύχραιμος και θα περάσουν αυτές οι όψεις περισσότερο ήπια.

Εξαιτίας συγκεκριμένων όψεων σε αυτή τη Νέα Σελήνη, καλό είναι να πεις τη γνώμη σου αποφεύγοντας όσο γίνεται να υποχωρήσεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Όπως λέει και μια φίλη αστρολόγος το να μη διεκδικήσεις αυτή την περίοδο, θα σε κάνει να χάσεις από το συμβιβασμό που θα προκύψει.

από την Καίτη Φαρμάκη

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Featured Category

More in Featured Category

Η Jennifer Lopez κάνει pole dancing, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό!

Fotis KonstantopoulosSeptember 16, 2019
Justin Bieber Hailey Baldwin επέτειος γάμου

Justin Bieber και Hailey Baldwin γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο γάμου!

Fotis KonstantopoulosSeptember 16, 2019
Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι έτοιμος για “EuroGames” ή αλλιώς για «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι έτοιμος για “EuroGames” ή αλλιώς για «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»!

Asteropi ChainaSeptember 16, 2019
Leaving Neverland EMMY award

CREATIVE ARTS EMMY AWARDS 2019
To Leaving Neverland κέρδισε βραβείο

Fotis KonstantopoulosSeptember 16, 2019

Πως πέρασε η βδομάδα για τους international celebrities

Fotis KonstantopoulosSeptember 15, 2019
Τάκης Σπυριδάκης πέθανε 61

RIP: “Έφυγε” από τη ζωή ο Τάκης Σπυριδάκης

Fotis KonstantopoulosSeptember 14, 2019
Miley Cyrus Kaitlynn Carter Νέα Υόρκη

H Miley Cyrus και η Kaitlynn Carter χεράκι – χεράκι στη Νέα Υόρκη

Fotis KonstantopoulosSeptember 14, 2019
Η Ariana Grande, η Μiley Cyrus και η Lana Del Rey «αγγελική» συνεργασία

DON’T CALL ME ANGEL
Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey τραγουδούν για τους Άγγελους του Τσάρλι

Fotis KonstantopoulosSeptember 14, 2019
Κοσιώνη Στεφανίδου awkward moment

Όσα έγιναν στο θαυμαστό κόσμο της εγχώριας showbiz τη βδομάδα που μας πέρασε

Fotis KonstantopoulosSeptember 14, 2019