Greek actors for ELEVEN! - Mad TV
Music News

Greek actors for ELEVEN!

Greek actors for ELEVEN!

Το «ELEVEN» είναι ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, που χρησιμοποιεί τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να αναδείξει την σημασία της διαφορετικότητας και να βοηθήσει παιδιά σε όλο τον κόσμο, που έχουν ανάγκη.

11 Παιδιά, 11 Χρονών, 11 Χώρες, 1 Ταξίδι

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει σύντομα, παιδιά σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να δουν την χώρα τους, να μάχεται στο γήπεδο. Το ELEVEN αποτελεί την κορύφωση μίας καμπάνιας που χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως κοινή βάση, επιδιώκοντας να εξερευνήσει τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα σε παιδιά έντεκα διαφορετικών χωρών στη μεταβατική ηλικία των έντεκα χρόνων. Θα ακολουθήσουμε τα παιδιά αυτά για μία μέρα, ανά τον κόσμο – από τους κοσμοπολίτικους δρόμους της Κοπεγχάγης μέχρι τον καυτό ήλιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Σκοπεύουμε να διερευνήσουμε τον σχηματισμό του χαρακτήρα τους σε σχέση με το περιβάλλον και την οικογενειακή τους δομή. Αν ξεκινάμε όλοι σαν ένας άδειος καμβάς, πόση επιφάνεια του πίνακα παραμένει άθικτη στην ηλικία των έντεκα;

Το ELEVEN είναι κάτι περισσότερο από ντοκιμαντέρ. Είναι μία καμπάνια που επιτρέπει στους ανθρώπους να δείξουν ενεργά την υποστήριξη τους για την ανάγκη ενότητας στον κόσμο και ιδιαίτερα την εναντίωση τους στις διακρίσεις στο ποδόσφαιρο. Το ELEVEN αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό εγχείρημα. Θα υπάρξει συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα και στις έντεκα χώρες, στα οποία θα διατεθούν όποια κέρδη αποφέρει το ντοκιμαντέρ.

Στην Ελλάδα είμαστε ευτυχείς, να ανακοινώσουμε,ότι τα όποια κέρδη, θα ενισχύσουν το Παιδικό Χωριό SOS στη Θράκη, καθώς επιλέξαμε τα γυρίσματα να γίνουν στην Ξάνθη με την ευγενική χορηγία της τοπικής ΠΑΕ SCODA Ξάνθη, στηρίζοντας αυτή την ταλαιπωρημένη από την κρίση Ακριτική περιοχή.

Συμμετέχουσες Χώρες: Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Αίγυπτος, Ελλάδα, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ.

Το παιχνίδι
Το ποδόσφαιρο παίζεται από 250 εκατομμύρια ανθρώπους σε 200 χώρες, καθιστώντας το πιο δημοφιλές άθλημα. Κορύφωση του ντοκιμαντέρ θα είναι να ταξιδέψουν και τα έντεκα παιδιά στην Αγγλία για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όπου θα σχηματίσουν ομάδες με έντεκα γνωστούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την κάθε χώρα. Αυτό θα αποτελέσει ένα πραγματικά συγκινητικό θέαμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει σε αυτό τον αγώνα, ο αρχηγός της Εθνικής μας Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος είναι ένας πραγματικός πρεσβευτής της ιδέας του ELEVEN από την αρχή του πρότζεκτ.
Την προσπάθειά μας στηρίζει μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών όπως οι Κάτια Δανδουλάκη, η ομάδα του «Πρωινό Μου», Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος, Τάσος Κωστής, Τάσος Χαλκιάς, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλος Χαικάλης, Χρήστος Στέργιογλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Πυρπασόπουλος και άλλοι.

Με την υποστήριξη των παραπάνω καλλιτεχνών καθώς και του συγκροτήματος «Δήγμα Δωρεάν» και του νεαρού τενόρου Βασίλη Κούρτη, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι «ELEVEN», δημιουργήθηκε βίντεο με σκοπό την προώθηση της καμπάνιας στην Ελλάδα. Το βίντεο με τίτλο «Greek artists for ELEVEN» βρίσκεται στο website του ντοκιμαντέρ καθώς και στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε:
www.elevencampaign.org
www.facebook.com/elevencampaign
twitter: @eleven_campaign
instagram: @eleven_campaign
email: greece@elevencampaign.org / mihalis@elevencampaign.org

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Music News

More in Music News

Metallica θα παίξουν ξανά με τη Συμφωνική Ορχήστρα του San Francisco

Οι Metallica θα παίξουν ξανά με τη Συμφωνική Ορχήστρα του San Francisco

Asteropi ChainaMarch 20, 2019

«Replay» στις αποκλειστικές φωτογραφίες backstage της Τάμτα!

Maria CheimonidouMarch 19, 2019
Glastonbury 2019

Janet Jackson και Miley Cyrus στο Glastonbury 2019!

Maria CheimonidouMarch 18, 2019
Katy Perry και Taylor Swift

Η Katy Perry έτοιμη να συνεργαστεί με την Taylor Swift

Maria CheimonidouMarch 18, 2019

Ο Drake γυρνάει την πλάτη του στον Michael Jackson

Maria CheimonidouMarch 18, 2019

Ο Andrew Ridgeley θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την ιστορία των Wham!

Asteropi ChainaMarch 17, 2019
D3LTA

D3LTA: Παρουσιάζει το νέο του single “Hey You”!

Maria CheimonidouMarch 16, 2019
iHeartRadio Awards 2019

iHeartRadio Awards 2019: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Maria CheimonidouMarch 15, 2019
I Can't Get Enough

Πρεμιέρα για το νέο video clip της Selena Gomez “I Can’t Get Enough”

Maria CheimonidouMarch 15, 2019