Greek actors for ELEVEN! - Mad TV
Music News

Greek actors for ELEVEN!

Greek actors for ELEVEN!

Το «ELEVEN» είναι ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, που χρησιμοποιεί τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να αναδείξει την σημασία της διαφορετικότητας και να βοηθήσει παιδιά σε όλο τον κόσμο, που έχουν ανάγκη.

11 Παιδιά, 11 Χρονών, 11 Χώρες, 1 Ταξίδι

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει σύντομα, παιδιά σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να δουν την χώρα τους, να μάχεται στο γήπεδο. Το ELEVEN αποτελεί την κορύφωση μίας καμπάνιας που χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως κοινή βάση, επιδιώκοντας να εξερευνήσει τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα σε παιδιά έντεκα διαφορετικών χωρών στη μεταβατική ηλικία των έντεκα χρόνων. Θα ακολουθήσουμε τα παιδιά αυτά για μία μέρα, ανά τον κόσμο – από τους κοσμοπολίτικους δρόμους της Κοπεγχάγης μέχρι τον καυτό ήλιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Σκοπεύουμε να διερευνήσουμε τον σχηματισμό του χαρακτήρα τους σε σχέση με το περιβάλλον και την οικογενειακή τους δομή. Αν ξεκινάμε όλοι σαν ένας άδειος καμβάς, πόση επιφάνεια του πίνακα παραμένει άθικτη στην ηλικία των έντεκα;

Το ELEVEN είναι κάτι περισσότερο από ντοκιμαντέρ. Είναι μία καμπάνια που επιτρέπει στους ανθρώπους να δείξουν ενεργά την υποστήριξη τους για την ανάγκη ενότητας στον κόσμο και ιδιαίτερα την εναντίωση τους στις διακρίσεις στο ποδόσφαιρο. Το ELEVEN αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό εγχείρημα. Θα υπάρξει συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα και στις έντεκα χώρες, στα οποία θα διατεθούν όποια κέρδη αποφέρει το ντοκιμαντέρ.

Στην Ελλάδα είμαστε ευτυχείς, να ανακοινώσουμε,ότι τα όποια κέρδη, θα ενισχύσουν το Παιδικό Χωριό SOS στη Θράκη, καθώς επιλέξαμε τα γυρίσματα να γίνουν στην Ξάνθη με την ευγενική χορηγία της τοπικής ΠΑΕ SCODA Ξάνθη, στηρίζοντας αυτή την ταλαιπωρημένη από την κρίση Ακριτική περιοχή.

Συμμετέχουσες Χώρες: Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Αίγυπτος, Ελλάδα, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ.

Το παιχνίδι
Το ποδόσφαιρο παίζεται από 250 εκατομμύρια ανθρώπους σε 200 χώρες, καθιστώντας το πιο δημοφιλές άθλημα. Κορύφωση του ντοκιμαντέρ θα είναι να ταξιδέψουν και τα έντεκα παιδιά στην Αγγλία για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όπου θα σχηματίσουν ομάδες με έντεκα γνωστούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την κάθε χώρα. Αυτό θα αποτελέσει ένα πραγματικά συγκινητικό θέαμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει σε αυτό τον αγώνα, ο αρχηγός της Εθνικής μας Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος είναι ένας πραγματικός πρεσβευτής της ιδέας του ELEVEN από την αρχή του πρότζεκτ.
Την προσπάθειά μας στηρίζει μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών όπως οι Κάτια Δανδουλάκη, η ομάδα του «Πρωινό Μου», Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος, Τάσος Κωστής, Τάσος Χαλκιάς, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλος Χαικάλης, Χρήστος Στέργιογλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Πυρπασόπουλος και άλλοι.

Με την υποστήριξη των παραπάνω καλλιτεχνών καθώς και του συγκροτήματος «Δήγμα Δωρεάν» και του νεαρού τενόρου Βασίλη Κούρτη, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι «ELEVEN», δημιουργήθηκε βίντεο με σκοπό την προώθηση της καμπάνιας στην Ελλάδα. Το βίντεο με τίτλο «Greek artists for ELEVEN» βρίσκεται στο website του ντοκιμαντέρ καθώς και στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε:
www.elevencampaign.org
www.facebook.com/elevencampaign
twitter: @eleven_campaign
instagram: @eleven_campaign
email: greece@elevencampaign.org / mihalis@elevencampaign.org

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Music News

More in Music News

«Αγάπη Δεμένη»: Νέο video clip από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Asteropi ChainaDecember 11, 2018
Miley Cyrus

Η Miley Cyrus είχε προβλέψει ότι θα καταστραφεί το σπίτι της σε πυρκαγιά

Maria CheimonidouDecember 5, 2018
Dua Lipa στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue

Η Dua Lipa στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue

Maria CheimonidouDecember 4, 2018
Beyonce και Ed Sheeran

Beyonce και Ed Sheeran συνεργάζονται επί σκηνής

Maria CheimonidouDecember 4, 2018

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο video clip της Demy!

Asteropi ChainaDecember 4, 2018

Ο Eminem κάνει ξανά diss στην Christina Aguilera!

Maria CheimonidouDecember 3, 2018
Good Form

Η Nicki Minaj teasαρει το νέο της βίντεο κλιπ

Maria CheimonidouNovember 29, 2018
Miley Cyrus επέστρεψε στα social media

Η Miley Cyrus επέστρεψε στα social media!

Maria CheimonidouNovember 29, 2018
Ήβη Αδάμου - Stavento:  «Δικό Μου

Ήβη Αδάμου – Stavento:  «Δικό Μου», η 3η συνεργασία του ζευγαριού!

Asteropi ChainaNovember 27, 2018