#GiveitCampaign - Η καμπάνια του I LIVE FOR ME συνεχίζεται - Mad TV
More Stuff

#GiveitCampaign – Η καμπάνια του I LIVE FOR ME συνεχίζεται

#GiveitCampaign – Η καμπάνια του I LIVE FOR ME συνεχίζεται

Τρίτη 8 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!


 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στο πλαίσιο της καμπάνιας #GiveitCampaign, το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των γυναικών για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και καλεί κάθε γυναίκα να κάνει προτεραιότητά της την υγεία της και να μην αμελεί τυχόν συμπτώματα.
Πρωταγωνιστές του νέου βίντεο της καμπάνιας είναι οι πρεσβευτές της ενέργειας Αλέξης Γεωργούλης και Τόνια Σωτηροπούλου, και μαζί τους, οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση και Βίκυ Σταυροπούλου, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και δέχτηκαν με χαρά να στηρίξουν την προσπάθεια του σωματείου.

_DSC6978
Ο Αλέξης Γεωργούλης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, δήλωσε: «Η καμπάνια #GiveitCampaign συνεχίζεται και με χαρά συμμετέχω στη δημιουργία και του δεύτερου βίντεο, που στόχο έχει να παρακινήσει τις γυναίκες να μην αγνοούν συμπτώματα που μπορεί να είναι ύποπτα και να μην καθυστερούν την επίσκεψη στο γιατρό».

DSC7030
Η Τζένη Μπότση, που λαμβάνει πρώτη φορά μέρος σε ενέργεια του σωματείου, δήλωσε: «Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση που μου έκανε ο κ. Μεταξωτός. Θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρχει υπενθύμιση σε ό,τι αφορά στο θέμα της πρόληψης και ο καθένας από εμάς να συμβάλλει σε αυτό με όποιο τρόπο μπορεί».

_DSC6999
Η Βίκυ Σταυροπούλου, που επίσης ενώνει τις δυνάμεις της με το I LIVE FOR ME πρώτη φορά, δήλωσε: «Η καμπάνια #GiveitCampaign έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις γυναίκες -και όχι μόνο- να μην αμελούν συμπτώματα που θα έπρεπε να τις οδηγήσουν στο γιατρό και να αναδείξει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που με τη συμμετοχή μου στην καμπάνια συμβάλλω ενεργά σε αυτή την πολύτιμη προσπάθεια».

DSC7041
Η Τόνια Σωτηροπούλου, που αποτελεί σταθερά υποστηρίκτρια του I LIVE FOR ME, αφού έχει συμμετάσχει σε πολλές προηγούμενες δράσεις του σωματείου, δήλωσε: «Το νέο βίντεο που ετοιμάσαμε στο πλαίσιο της καμπάνιας #GiveitCampaign έχει σκοπό να υπενθυμίσει στις γυναίκες ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι στην αντιμετώπιση του καρκίνου».

DSC6965
Ο πρόεδρος του I LIVE FOR ME, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε: «Η καμπάνια #GiveitCampaign έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις γυναίκες -και όχι μόνο- να μην αμελούν συμπτώματα που θα έπρεπε να τις οδηγήσουν στο γιατρό και να αναδείξει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης».

DSC7052
Δείτε το βίντεο της καμπάνιας στο κανάλι του σωματείου στο YouTube το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε στα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα hashtags #GiveitCampaign #Giveit #GiveItUp #GiveItAGo #ILIVEFORME, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε.


Η καμπάνια #GiveitCampaign έχει ξεκινήσει από τις 4 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου. Στο διάστημα αυτό πραγματοποιούνται μία σειρά ενεργειών και δράσεων.

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in More Stuff

Stand up Comedy στο Steam

Stand up Comedy στο Steam 24/3 με Δημήτρη Δούκογλου, Αλέξανδρο Πασπαρδάνη, Οδυσσέα Μαυρομμάτη και Ντενίζ Ουρέμ

Thodoris TsolisMarch 23, 2018

3 video του MadWalk 2018 by Serkova στα trending του YouTube!

Natassa LiapakiMarch 22, 2018
όνομα Σώζων Παλαίστρος Χάρος

O Τανιμανίδης έκανε την ερώτηση που όλοι έχουμε κάνει: Πώς προέκυψε το όνομα Σώζων Παλαίστρος Χάρος; #SurvivorGR

Asteropi ChainaMarch 22, 2018
Κωνσταντίνος Συμεωνίδης: "Αν ήθελα να κάνω καμάκι στην Ηλέκτρα,

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης: “Αν ήθελα να κάνω καμάκι στην Ηλέκτρα, θα…” 😉 #MasterChefGR

Asteropi ChainaMarch 22, 2018
Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Θάνο Πετρέλη στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Θάνο Πετρέλη στον Λευκό Οίκο!

Thodoris TsolisMarch 22, 2018
#MasterChef σπόιλερ:

#MasterChef σπόιλερ: Νέος παίκτης εκτός του μαγειρικού διαγωνισμού!

Asteropi ChainaMarch 22, 2018
Κωνσταντίνο και τον Αργύρη του MasterChef σε νυχτερινή έξοδο

Δείτε τον Κωνσταντίνο και τον Αργύρη του MasterChef σε νυχτερινή έξοδο πριν ένα χρόνο

Thodoris TsolisMarch 22, 2018
πρόταση γάμου που έγραψε ο Σωκράτης που δεν διαβάστηκε

Power Of Love: Δείτε την πρόταση γάμου που έγραψε ο Σωκράτης και δεν διαβάστηκε ποτέ

Thodoris TsolisMarch 22, 2018
Rob Hes στο STEAM II 24/3

Tο “ακατέργαστο διαμάντι” της Techno, Rob Hes στο STEAM II 24/3

Thodoris TsolisMarch 22, 2018