ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βγαίνεις προς τα έξω, τόσο που κινδυνεύεις να εκτεθείς αλλά τουλάχιστον όχι αρνητικά. Οι σχέσεις με τους γύρω σου θα είναι πολλές και έντονες, οπότε ένα τεράστιο αλισβερίσι θα σε βγάλει εντελώς από τα όρια σου, κάτι όχι απαραίτητα αρνητικό για σένα.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις εσύ να μιλήσεις και να πεις όλα όσα μερικές φορές κρύβεις βαθιά μέσα σου γιατί πέρα από την παρόρμησή σου έχεις και τα παράπονά σου. Βέβαια με τον Δίδυμο υπάρχει ένας μεγάλος ενθουσιασμός που εσένα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σου έρθει κάτι ξαφνικό και από εκεί που δεν το περίμενες να δράσεις με ένα τρόπο πολύ δυνατό και απρόβλεπτο. Όσο πάντως είσαι επικεντρωμένος/η στον στόχο σου τόσο περισσότερο θα δικαιώνεις τις επιλογές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Γίνονται αποκαλύψεις και ίσως να σου είναι δύσκολο να τις συνειδητοποιήσεις γιατί δεν έχεις προετοιμαστεί καθόλου. Η χρησιμότητά τους μπορεί να σε βάλει σε μεγαλύτερο προβληματισμό από ποτέ αλλά τουλάχιστον θα πάρεις μια σπρωξιά και θα μπεις μέσα στην κανονική ζωή, αυτή που πρέπει να είσαι.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να κρύψεις τα συναισθήματά σου για τον Κριό, Δίδυμο ή Τοξότη, τελικά δεν μπορείς. Θα αφήσεις να σε παρασύρει το δυνατό ποτάμι και θα κάνεις αποκαλύψεις και μάλιστα πολύ καυτές για την δική σου ιδιοσυγκρασία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θέση του υπευθύνου/ης μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε εκφράζει γιατί δεν θέλεις να εξαφανίσεις το ανθρώπινο πρόσωπό σου. Όλα αυτά που πιθανόν έχεις αναλάβει σε κάνουν να ξεχνάς και εσύ από που ξεκίνησες. Για αυτό σήμερα θα κινηθείς με απλότητα αλλά και με διάθεση να μάθεις περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον άξονά σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο είναι αρκετά δυναμική γιατί μετέχει κι ο Άρης. Μπορεί να μην πεις την γνώμη σου αλλά να την επιβάλεις και με ένα τρόπο αρκετά αυταρχικό. Οπότε να προσέξεις πολύ τους διαλεκτικούς διαξιφισμούς που μπορεί να δημιουργηθούν με άτομα τα οποία διαφωνούν μαζί σου.
Ερωτικά: Έχεις ένταση και θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις, χωρίς φόβο, γιατί ίσως βαρέθηκες να είσαι συνέχεια διπλωματικός/η για να τα έχεις καλά μαζί τους. Η σχέση με τον Τοξότη σε ανεβάζει ενεργειακά αλλά προσοχή στις εντάσεις γιατί αυτά που θα πείτε μεταξύ σας θα δημιουργήσουν τριγμούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κινηθείς πολύ δυναμικά γιατί νιώθεις ότι κάπου έχεις καπελωθεί με ψέμματα και αντιφάσεις. Οπότε θα πάρεις τα ηνία και χωρίς να το καταλάβεις θα παίξεις ρόλο στις τρέχουσες καταστάσεις. Πάντως να θυμάσαι ότι η σωστή γνώση είναι δύναμη. Οπότε, επέλεξε τον δρόμο αυτόν, ψάχνοντας και ερευνώντας όλα τα δεδομένα που σου έχουν παρουσιαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να ζεις μέσα στο ψέμα και σήμερα αποφασίζεις να ψάξεις βαθιά για να καταλάβεις και εσύ που κάνεις λάθη. Η αυτογνωσία είναι απαραίτητη για να κερδίσεις χρόνο αλλά και χρήμα. Η διαισθησή σου θα κτυπήσει κόκκινο γι’ αυτό να την ακούσεις αλλά και να την ακολουθήσεις.
Ερωτικά: Όταν γίνεται Πανσέληνος ανεξαρτήτως ζωδίου, επειδή είσαι παιδί της Σελήνης ενεργοποιείσαι και μάλιστα πολύ δυναμικά. Για αυτό τώρα θα αναζητήσεις να βρεις την άκρη στα συναισθήματά σου και όλα θα γίνουν για σένα πολύ φωτεινά. Το να μάθεις ένα κομμάτι του εαυτού σου και πως λειτουργεί απέναντι στην σχέση θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να είσαι όσο μπορείς πιο ανεξάρτητος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου θα έχει αλλαγές σε άτομα και εμπειρίες. Ίσως ένας καινούργιος αέρας να φυσήξει μέσα στον εργασιακό σου χώρο αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι γενικά. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα σου φέρει τη λύτρωση.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα