Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου - Page 3 of 3 - Mad TV
More Stuff

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου
Prev3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σαν να περιμένεις από κάπου ενισχύσεις και τελικά κάτι έρχεται γιατί έχεις δυνατό ένστικτο και ξέρεις προς που θα κατευθύνεις τις ενέργειές σου.

Ερωτικά: Το ίδιο συμβαίνει και στον ερωτικό τομέα και έχεις μια τέτοια σιγουριά που δεν σε νοιάζει αυτή την στιγμή, ακόμα και κάτι δύσκολο να συμβεί γιατί πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να το διαχειριστείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο γιατί δεν θα κάτσεις να ψειρίσεις τι πρέπει να κάνεις ή τι δεν έκανες. Θα δράσεις πολύ γρήγορα και έτσι θα φτάσεις στην επίλυση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις έστω και καθυστερημένα ότι, όταν βλέπεις τα πράγματα μέσα από προοπτική ψυχολογίας ή φιλοσοφίας ή ακόμα και αυτογνωσίας, βοηθιέσαι και σε προσωπικό επίπεδο και ωθείσαι να αντιμετωπίσεις την ζωή διαφορετικά.

Ερωτικά: Η κρυφή επικοινωνία με τον Τοξότη ίσως δεν είναι εύκολη, κυρίως αν βρίσκεται στην ίδια δουλειά με εσένα και δεν υπάρχει η άνεση να μιλάτε, από φόβο μήπως σε παρεξηγήσουν. Για αυτό θα είσαι όλο υπονοούμενα και γρίφους, ώστε αν θέλει το άλλο άτομο, θα καταλάβει.

Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να βγάλεις από την ζωή σου μια συνεργασία που σου φαίνεται πολύ δύσκολη γιατί δεν έχετε κοινό σημείο επαφής, τελικά θα παραμένει εκεί, θυμίζοντάς σου τη λάθος σχέση σας. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μεταμορφώσεις από την πλευρά σου τον τρόπο που επικοινωνείτε και θα δεις ότι θα την εξελίξεις προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλεις να βρεις ένα ιδεολογικό υπόβαθρο, με στόχο να μπορέσεις να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση και ζητάς ακόμα και από φίλους ή άλλα άτομα να σε ακολουθήσουν γιατί θα ήθελες να μοιραστείς μαζί τους τις νέες ιδέες που θα εξελίξουν κι εσένα και αυτούς.

Ερωτικά: Το να είσαι με έναν άλλο Υδροχόο δεν είναι και τόσο εύκολο, κυρίως αν είναι να προχωρήσει η σχέση γιατί είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου μπροστά σε καθρέφτη και αντιδράς σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Επειδή όμως έχετε πολλά κοινά σημεία, μάλλον θα κάνεις πίσω στα αρνητικά. Όχι όμως με το Λιοντάρι που μερικές φορές σε βάζει στο σκεπτικό του ανταγωνισμού.

Οικονομικά & Καριέρα: Όταν καταφέρνεις και περνάς τα μηνύματά σου, τότε όλα γίνονται πολύ φωτεινά και δημιουργικά για σένα. Σήμερα είναι μια ημέρα που θα το κατορθώσεις γιατί έχεις μεγάλη άνεση σε ό, τι κάνεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθεις ένα άπλωμα μέσα σου και αυτό είναι που σε κάνει να ξεχειλίζεις από μια δύναμη την οποία δεν έχεις συνέχεια, αλλά μόνο κάποιες στιγμές. Σήμερα θα έρθεις σε επαφή μαζί της γιατί δεν σε κρατάνε ούτε οι φόβοι σου αλλά ούτε και το χαοτικό περιβάλλον που έχεις συχνά μέσα σου.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να αποφύγεις την γοητεία του Διδύμου ή του Τοξότη τελικά θα υποκύψεις γιατί έχει τον τρόπο και σε πείθει. Επειδή όμως τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά κι έχουν ελαφρώς αλλάξει, θα χρειαστεί ωριμότητα και ουσιαστική συμμετοχή από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το κάθε τι θέλεις να το βάλεις στην θέση του για να μην έχεις μετά αγωνία ότι κάτι δεν έκανες καλά. Βέβαια σήμερα μπορεί να υπερβάλλεις αλλά τουλάχιστον θα ξεπεράσεις ακόμα και τις μεγαλύτερες ανασφάλειές σου.
astrology.gr

Prev3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

MARCUS & MARTINUS

WE LOVE MARCUS & MARTINUS

Maria CheimonidouJuly 15, 2019
15 πράγματα που αγαπώ το καλοκαίρι

15 πράγματα που αγαπώ το καλοκαίρι

Maria CheimonidouJuly 11, 2019
jean jacket των Marcus & Martinus

«MAD for a Cause»: Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το jean jacket των Marcus & Martinus για καλό σκοπό

Maria CheimonidouJuly 11, 2019
Full Moon Fiesta

Full Moon Fiesta: Ραντεβού με τους Katerine Duska και Minor Project στην Τεχνόπολη

Maria CheimonidouJuly 10, 2019
Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση φέρνει το Summer Tour 2019 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Maria CheimonidouJuly 9, 2019
Mad Beach Volley 2019

Έρχεται το Mad Beach Volley: Models vs Celebrities Edition!

Maria CheimonidouJuly 9, 2019
Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ενώνει ξανά τις δυνάμεις της για να πραγματοποιήσει τις ευχές παιδιών του Make-A-Wish

Maria CheimonidouJuly 9, 2019
βίντεο από τον Noz

Νέο βίντεο από τον Noz: Ποιο είναι το πιο ακραίο σκηνικό ζήλιας που έχεις ζήσει;

Maria CheimonidouJuly 4, 2019
K-pop World Festival 2019

Έρχεται το K-pop World Festival 2019!

Maria CheimonidouJune 25, 2019