ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η αντίληψή σου για πράγματα που αφορούν την πραγματικότητα είναι αρκετά πιεστική γιατί όλα εξαρτώνται από την οικογένεια και πως θα την διαχειριστείς. Η συναισθηματική σου εξάρτηση μερικές φορές είναι πολύ δυνατή και σε αναγκάζει να κάνεις πίσω σε θέματα που μπορείς όμως εσύ να κάνεις κάτι διαφορετικό.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική γιατί σε εξελίσσει αλλά σε βάζει πάντα μέσα σε όρια που εσύ ίσως να κουράζεσαι να ακολουθήσεις γιατί νιώθεις ότι γίνεσαι μίζερος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις πιο φιλόδοξα σχέδια και να ανέβεις τα σκαλιά πολύ γρήγορα. Μη βιαστείς όμως γιατί τώρα χρειάζεσαι σκέψη αλλά και καλύτερη επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βάζεις κάποιες βάσεις οι οποίες είναι αρκετά εύκολες για σένα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να εμπιστευτείς κάποια άτομα και να μην πιστεύεις ότι όλοι σε επιβουλεύονται. Ό, τι σκέπτεσαι συνήθως το έλκεις.
Ερωτικά: Έχεις μια πολύ σοβαρή συμπεριφορά η οποία σε βοηθά να αναδιοργανώσεις το χάος που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ζωή σου και κυρίως τον τρόπο που επικοινωνείς γιατί εκεί γίνονται τα μεγάλα λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δουλέψεις χαλαρά, αλλά δεν θα μπορείς, γιατί σε τρώει το φιλότιμο και νιώθεις ότι πρέπει να είσαι εκεί και να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις κάποιες σοβαρές αντιστάσεις απέναντι σε μια πραγματικότητα η οποία αυτή την στιγμή σε πιέζει να δεις καταπρόσωπο μια συγκεκριμένη υποχρέωση που τις περισσότερες φορές δεν θέλεις ούτε καν να σκεφτείς ότι υπάρχει.
Ερωτικά: Όσο και να ξεπερνάς κάποιες συναισθηματικές εξαρτήσεις, αυτές ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και σε υποχρεώνουν, χωρίς να το θέλεις, να έχεις πολύ μεγαλύτερες ευαισθησίες. Αλλά αυτό βέβαια δεν το δείχνεις γιατί μπορείς άνετα να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων. Η επιρροή από την οικογένεια είναι έντονη.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αποφάσεις σου είναι ήδη ξεκαθαρισμένες και ώριμες, αλλά το πιο δύσκολο είναι ότι πρέπει να ακολουθήσεις μια πεπατημένη οδό, με συγκεκριμένο τρόπο, και αυτό περιορίζει την αυτοέκφρασή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολύ εύκολη προσέγγιση σε άτομα που ενώ τα ξέρεις λίγο μπορεί να νιώθεις μαζί τους άνετα. Με κάποιο τρόπο σου βγάζουν την φιλοδοξία και τους στόχους σου στην επιφάνεια και έτσι ξεπερνάς προσωπικές φοβίες.
Ερωτικά: Προσπαθείς όσο μπορείς να είσαι στη ζωή του Αιγόκερω και να συμμετέχεις σε όλα αυτά που θέλει με το δικό βέβαια προστατευτικό τρόπο. Η αμφισβήτηση από τον Υδροχόο μπορεί να σου κοστίσει πολύ αλλά δεν θα το δείξεις και θα κρατήσεις τα όριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι για σένα σημαντική η γνώμη ατόμων που έχουν μια κοινωνική αξία και θα προσπαθήσεις να κερδίσεις την εύνοια τους, για να νιώθεις ότι είσαι μέσα στα πράγματα.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα