Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα! - Page 2 of 3 - Mad TV
More Stuff

Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!
Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Αυτή την περίοδο θα αξιοποιήσεις τέλεια τον Δία στο ζώδιό σου, αν βαδίσεις σε όσο το δυνατόν πιο σοφά μονοπάτια. Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μιας σχέσης και με το να σκέφτεσαι τις επιλογές, τα κριτήρια και τα λάθη σου, είναι το ίδιο πιθανό να αποδεσμευτείς από σχέσεις που δεν σε προάγουν ή να συνάψεις καινούργιες με σκοπό να μην κάνεις εκπτώσεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις γερά θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξεις την προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τρίτη που ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους θα είσαι σε θέση να βάλεις νέους στόχους, να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου και να προσπαθήσεις να οργανώσεις τις συμμαχίες σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιάζεσαι. Χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα τη φορά καθώς η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας απαιτεί σύνεση, αίσθηση του μέτρου, συγκρότηση και υπομονή ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αρχίζει μία περίοδος δράσης, στην οποία θα έχω αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσω τις υποθέσεις μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Αυτή την περίοδο, με τον Άρη να περνάει στον οίκο της καριέρας σου, φαίνεται ότι θα εστιάζεσαι στον επαγγελματικό τομέα. Θετικό είναι το γεγονός ότι δέχεσαι τη θετική επιρροή της Αφροδίτης από το ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι που επηρεάζει και τις ερωτικές σου υποθέσεις και, ευτυχώς, δεν βγαίνεις τελείως από το παιχνίδι. Μπορεί το επόμενο καρδιοχτύπι σου να συμβεί σε μία φιλική συγκέντρωση.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης από τους Διδύμους και η αντίθεσή του με τον Κρόνο σε βάζει στη διαδικασία να δώσεις λύσεις τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά προβλήματα. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις υποχρεώσεις, θα κουραστείς υπερβολικά και –γενικά– θα καταθέσεις γη και ύδωρ για να ευοδωθούν οι στόχοι σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μου ανοίγει τα φτερά για να βρω συμμάχους στα σχέδιά μου ή να απασχοληθώ επωφελώς σε συλλογικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο Δίας από τον Λέοντα, ο Ερμής και ο Άρης από τους Διδύμους σε εξωθούν στο να επιδιώκεις περισσότερο τη διασκέδαση, τα φλερτ, τις καινούργιες γνωριμίες. Μολονότι ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη πιεστική που δημιουργεί προβλήματα, οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλύτερες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό σου, την Αφροδίτη, στο δέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, στον Καρκίνο, η περίοδος είναι γόνιμη για να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές ή καλλιτεχνικές σου ιδέες και για να προωθήσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι πρέπει να κάνεις μεθοδικές κινήσεις, να έχεις υπομονή και επιμονή. Αν ασχολείσαι με επαγγέλματα που σχετίζονται με τη συγγραφή ή τη διδασκαλία ή σπουδάζεις, θα έχεις την τιμητική σου αυτή την περίοδο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Δία στον Λέοντα οι στόχοι μου θα βρίσκουν πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθηθούν. Ας χαράξω το σχέδιο δράσης μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Από την Τρίτη που ο Άρης θα μπει στους Διδύμους, αρχίζουν οι αντιφατικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα καθώς το συγκεκριμένο περιβάλλον από τη μια σχετίζεται με τη λίμπιντό σου που σημαίνει ότι είναι ανεβασμένη ενώ από την άλλη σχετίζεται με τις φοβίες, με τις ανασφάλειες, με τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Έτσι, έχεις μεν τη διάθεση να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να κάνεις έρωτα, να βιώσεις έντονες στιγμές αλλά παράλληλα κηρύσσεις τον πόλεμο για να δικαιώσεις συναισθήματα καταπιεσμένης οργής ή ζήλιας.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο άξονας των οικονομικών σου βάλλεται από την αντίθεση Άρη – Κρόνου γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές σου ή να αναγκαστείς να κάνεις ένα διακανονισμό με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορία. Να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να κάνεις μια πιο συνετή διαχείριση γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι μέρες ευνοούν τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Ας το ρίξω λίγο έξω για να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου.

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

 

Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

line up του Waterboom Festival 2019

Ανακοινώθηκε το line up του Waterboom Festival 2019!

Maria CheimonidouJune 21, 2019

Mad Video Music Awards 2019 by Coca-Cola: Αγαπημένοι καλλιτέχνες στη σκηνή και θα ξεσηκώσουν το κοινό!

Maria CheimonidouJune 21, 2019
Coca-Cola

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Γιορτή 50 χρόνων αφιερωμένη στην Ελλάδα

Maria CheimonidouJune 20, 2019
Bolivar Beach Bar

Sven Väth και Röyksopp έρχονται στην Αθήνα στις 28 και 29 Ιουνίου!

Maria CheimonidouJune 20, 2019
UNITE With Tomorrowland

Το UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 27 Ιουλίου!

Maria CheimonidouJune 19, 2019
Άννα Βίσση είχε εμφανιστεί στα MAD VMA 2004

H Άννα Βίσση είχε εμφανιστεί στα MAD VMA 2004 ανάμεσα σε 100 μοντέλα!

Asteropi ChainaJune 19, 2019
Noz

Ο YouTuber Noz επέστρεψε με νέο βίντεο!

Maria CheimonidouJune 14, 2019

Το “The Notebook” γίνεται musical!

Asteropi ChainaJune 14, 2019
Athens Retro Festival

Athens Retro Festival: Έρχεται ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις!

Maria CheimonidouJune 13, 2019