Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα (07/06 -13/06) - Mad TV
More Stuff

Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα (07/06 -13/06)

Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα (07/06 -13/06)
Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Κριός

Μερικές φορές τα προβλήματα λύνονται από μόνα τους και αυτό αν το καλοσκεφτείς δεν είναι κάτι μαγικό, ίσως δεν υπήρχαν ποτέ τα συγκεκριμένα, απλώς υπήρχε μια αίσθηση ότι υφίστανται, μια δραματοποίηση μιας κατάστασης ή μια υπερβολή. Και σε αυτές τις περιπτώσεις, για να λάμψει η αλήθεια και να συνειδητοποιήσεις ότι όλα είναι εντάξει, δεν χρειάζεται παρά λίγος χρόνος. Και ο χρόνος πέρασε και η στιγμή  να δικαιωθείς, να νιώσεις καλύτερα, ίσως να ερωτευθείς, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά και να κάνεις μια αξιοπρεπή και δίκαιη συμφωνία έχει έρθει. Όπως και να έχει, νιώθεις κάπως καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό και πιο ανοιχτός απέναντι στους άλλους και στις ευκαιρίες που έρχονται.

 

Ταύρος

Πρέπει να είσαι οργανωμένος με τις οικονομικές σου υποθέσεις. Όχι γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές, το αντίθετο, έρχονται ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά νομίζουμε ότι σοβαρή στάση πρέπει να τηρούμε μόνο στις δυσκολίες. Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. Σοβαρή στάση πρέπει να έχει κανείς και στις ευκαιρίες, και στις ευχάριστες στιγμές της ζωής, αφενός για να τις αφομοιώνει, αφετέρου για να τις εκμεταλλευτεί, να τις διατηρήσει ή να τις καλλιεργήσει. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, μπορείς να μάθεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες, μπορείς να αποκτήσεις χρήσιμη γνώση. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις είναι τις βιαστικές κινήσεις. Παρ’ όλο που δεν φημίζεσαι για παρορμητικός, η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να σε κάνει να θελήσεις μια υπόθεση να ξεκαθαριστεί αμέσως.

 

Δίδυμοι

Το μαρτύριο του ορθόδρομου Ερμή τελειώνει στις 12, προς ενημέρωσή σου. Αυτές τις μέρες όμως, η ορθόδρομη πορεία του κυβερνήτη σου δεν είναι το μοναδικό καλό. Πρώτα από όλα στο ζώδιό σου έχουν μαζευτεί αρκετοί: ο Ερμή, ο Ήλιος, ο Άρης. Και όλοι αυτοί σχηματίζουν κάποια στιγμή μια πολύ καλή όψη με τον Δία και τον Ουρανό. Ίσως δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει έρθει η ώρα να πάει καλά ένας τομέας, γιατί μπορούν όλοι να πάνε καλύτερα από όσο φαντάζεσαι ή μπορείς εσύ να εστιάσεις την προσοχή σου σε έναν που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Πάντως, αξίζει να προσπαθήσεις για οτιδήποτε θελήσεις. Και να προσπαθήσεις σαν να μην υπάρχει αύριο και σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο μπροστά σου εκτός από τον στόχο σου.

 

Καρκίνος

Ό, τι συμβαίνει αυτή την περίοδο, μάλλον γίνεται παρασκηνιακά και καλώς γίνεται έτσι. Δεν είναι απαραίτητο να αποκαλύπτεις προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν στα επαγγελματικά ή οικονομικές συμφωνίες. Η εβδομάδα έχει εξαιρετικές προοπτικές για όλα αυτά και για οποιοδήποτε δημιουργικό θέμα. Γενικά έχει αρχίσει να αλλάζει και ο τρόπος σκέψης σου, ο τρόπος αντιμετώπισης καταστάσεων και ανθρώπων και προχωράς πολύ πιο γρήγορα, εξελίσσεσαι με μεγάλη ταχύτητα. Και αυτό οφείλεται στο ανοιχτό και προοδευτικό σου μυαλό, κυρίως, ένα στοιχείο για το οποίο πολλοί σε θαυμάζουν, να ξέρεις.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Survivor 2: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που άλλαξαν παραλία οι Μαχητές #SurvivorGR

Natassa LiapakiMarch 18, 2018
9 διάσημους guests όταν είχαν εμφανιστεί στο MadWalk;

Θυμάσαι αυτούς τους 9 διάσημους guests όταν είχαν εμφανιστεί στο MadWalk;

Asteropi ChainaMarch 18, 2018
Survivor 2018: Τα στατιστικά

Survivor 2018: Τα στατιστικά – Ποιος παίκτης είναι πρώτος; Ποιος έχει περισσότερες συμμετοχές; Τι δείχνουν τα ματσαρίσματα;

Natassa LiapakiMarch 18, 2018
ξεβαφτείς με αφρό ξυρίσματος

Hack Of The Day: Μπορείς να ξεβαφτείς με αφρό ξυρίσματος;

Thodoris TsolisMarch 18, 2018
Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

7 τάσεις που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Maria CheimonidouMarch 18, 2018
hardcore cartoon

7 cartoon που ζούσαν πολύ hardcore καταστάσεις για να απευθύνονται σε παιδιά

Maria CheimonidouMarch 18, 2018
Βγάλεις τις γρατζουνιές από τα γυαλιά με οδοντόκρεμα

Hack Of The Day: Μπορείς να αφαιρέσεις τις γρατζουνιές από τα γυαλιά με οδοντόκρεμα;

Thodoris TsolisMarch 17, 2018
VORE είναι το νέο μέλος στο δίκτυο του MAD

Ο VORE είναι το νέο μέλος στο δίκτυο του MAD στο Youtube!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018
οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο MadWalk 2018 by Serkova

Αυτή είναι η πλήρης λίστα με τους σχεδιαστές, τα brands και τους καλλιτέχνες που θα δούμε στο MadWalk 2018 by Serkova!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018