Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου - Page 2 of 3 - Mad TV
More Stuff

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου
Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είσαι σε μια φάση που ζητάς να βρεις κάποιο ξεχωριστό στίγμα το οποίο όμως να συνοδεύεται και από μια συναισθηματική έξαρση. Αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα βγουν όλες οι ευαισθησίες σου στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Ίσως να κρύβεις αυτά που νιώθεις και να μην θέλεις να δείξεις ότι έχεις αδυναμία και κυρίως να μην φανεί πολύ ότι έχεις μια συγκεκριμένη εξάρτηση από τον Αιγόκερω. Το να εξασφαλίσεις μια κρυφή ομολογία από ένα Καρκίνο ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο γιατί θα πρέπει να το μοιραστείς με ένα άλλο άτομο και εσύ δεν θέλεις προς το παρόν να μιλήσεις με κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναβαθμίζεις όλα τα συστήματα γιατί βλέπεις ότι διαφορετικά δεν μπορείς να εξελιχθείς. Είναι δύσκολο να ακολουθήσεις την πλήρη οργάνωση αλλά είναι αναγκαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις λύσεις αν και υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου. Αλλά σήμερα τις βλέπεις και πιστεύεις ότι κάτι καλό θα γίνει. Κυρίως τα συναισθηματικά σου θέματα αλλά και τα οικογενειακά θα διευθετηθούν με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο.
Ερωτικά: Επειδή συζητάς αρκετά και δεν θέλεις με τίποτε να ξαναγυρίσεις σε συμπεριφορές σιωπής, θα προστατέψεις τώρα τα συναισθήματά σου από ένα άτομο που είναι ήξεις αφήξεις στην ζωή σου. Βάζεις με τον τρόπο σου τα σωστά όρια και για αυτό δεν εκτίθεσαι τουλάχιστον ψυχικά. Με τον Καρκίνο υπάρχει μια καλή επαφή και νιώθετε πολύ χαλαρά μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όποια αποτυχία και να έχεις δεν το βάζεις κάτω, αντίθετα, μικραίνεις το πρόβλημα και βρίσκεις λύσεις άμεσες. Το χέρι βοηθείας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να μην σκέφτεσαι αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ίσως να μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου γιατί η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο. Ενοχές και σκέψεις που δεν σου πηγαίνουν πιθανόν να σε κατακλύσουν. Η γνώση βέβαια πάντα σε βοηθάει ώστε να αλλάξεις ψυχικά και να πιαστείς από εκεί.
Ερωτικά: Αν πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι καλό, θα μεγαλώσει και πάλι η ελπίδα σου και αυτό είναι που θα σε φέρει πιο κοντά στον Αιγόκερω, χωρίς να ζητάει κιόλας όλες αυτές τις μεγάλες αλλαγές από σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην ψάχνεις να βρεις λύσεις χωρίς πίστη γιατί δεν θα κάνεις κάτι πολύ σοβαρό. Αντίθετα αν ανοιχτείς μέσω της πίστης θα δεις ότι θα τα καταφέρεις ακόμα και στα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσο αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δεν τον καταπιέζεις με εμμονές και αρνητικές σκέψεις, θα δεις ότι θα αλλάξουν όλα τόσο εύκολα που δεν το περίμενες καν. Το ταξίδι που οργανώνεις και μπορεί να είναι και επίσκεψη στην οικογένειά σου, σου δημιουργεί μια γλυκιά προσμονή.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να προστατέψεις το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί νιώθεις πολύ υπεύθυνος/η γι’ αυτό ίσως να το παρακάνεις. Από εκεί που ήσουν αντίθετος/η προς όλα, τώρα ξαφνικά αλλάζεις και αυτό θα κάνει καλό και στους δυο. Αν περιμένεις μια διαφορετική στάση από το Λιοντάρι, όπως πχ να σε διεκδικήσει, μάλλον θα περιμένεις πολύ γιατί και αυτό τα ίδια αναμένει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις νομικές υποθέσεις ή υποθέσεις με ένα ξενοδοχείο και γενικά με το εξωτερικό, θα βρεις λύσεις και μάλιστα, όχι μια, αλλά και κάποιες που δεν τις περίμενες γιατί θα προέλθουν από άτομα που δεν ήταν και τόσο κοντά σου.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Noz

Ο YouTuber Noz επέστρεψε με νέο βίντεο!

Maria CheimonidouJune 14, 2019

Το “The Notebook” γίνεται musical!

Asteropi ChainaJune 14, 2019
Athens Retro Festival

Athens Retro Festival: Έρχεται ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις!

Maria CheimonidouJune 13, 2019
VEGAS

VEGAS: Αποκαλύφθηκε το 2ο Challenge του Extreme Cookie!

Maria CheimonidouJune 12, 2019
Pournaras

Ο Pournaras έβγαλε ΝΕΟ τραγούδι μαζί με τον Arva και έριξαν το YouTube!

Maria CheimonidouJune 11, 2019
NOZ

Νέο βίντεο από τον NOZ! Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε Άνδρα και Γυναίκα?

Maria CheimonidouJune 11, 2019
Θέμης Γεωργαντάς παρουσίασε τη νέα του συλλογή “Join The Club 6”

O Θέμης Γεωργαντάς παρουσίασε τη νέα του συλλογή “Join The Club 6”!

Asteropi ChainaJune 6, 2019
Summer Nostos Festival

Έρχεται το Summer Nostos Festival 23 – 30 Ιουνίου 2019!

Maria CheimonidouJune 5, 2019
Mad About Arts

Mad About Arts by Campari: Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο θεσμός που ανέδειξε και τίμησε την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία νέων Ελλήνων δημιουργών!

Maria CheimonidouJune 4, 2019