Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου

Επιστροφή στις ρίζες! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε θέλει πιο… υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και στοχεύουν στο να μειωθεί το κύρος σου σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση. Σε αυτό μπορεί να συνδράμει ο Ερμής, που δείχνει πρόθυμος να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός προσώπου με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ερωτικά
Είναι γνωστό ότι είσαι «ή του ύψους ή του βάθους», κάτι που μπορεί να το βιώσεις άμεσα περνώντας από την σφοδρή επιθυμία στην… αδιαφορία! Ίσως κάτι πιο «εγκεφαλικό» θα μπορούσε να σε κρατήσει πιο ισορροπημένο/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Επαφές και συναντήσεις με παλιούς φίλους ή φίλες μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πως» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, ο Άρης σε ωθεί να ψάξεις, μήπως και «πέσεις πάνω» σε κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, στις οποίες μπορεί να εμπλέκεται ένα οικείο σου πρόσωπο..

Ερωτικά
Ο Δίας εξακολουθεί να σου δίνει το πλεονέκτημα, σε αυτήν την φάση όμως είναι προτιμότερο να σταθείς σε μια υπόθεση του παρελθόντος, όχι για να «κολλήσεις» σε αυτήν αλλά για να απελευθερωθείς από τα «βαρίδια» της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Σε περίπτωση όμως που ταξιδέψεις ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ερωτικά
Με τον Ουρανό στο «τιμόνι» της προσωπικής σου ζωής είναι μάλλον δύσκολο να δεσμευτείς, όσο κι αν εντυπωσιαστείς αρχικά από μια νέα γνωριμία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το σήμερα μέχρι… τελικής πτώσης!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *