Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να ενημερωθείς γύρω από τεχνικές λεπτομέρειες, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου. Παράλληλα, ο Ερμής αυξάνει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο! Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική οικονομική συμφωνία.

Ερωτικά
Μια γνωριμία μπορεί να σου αφήσει υποσχέσεις αλλά μέχρι εκεί! Το πιθανότερο είναι πως έχεις να κάνεις με ένα ακόμη «μπλέξιμο», που αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε αδιέξοδο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο σου στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι αν τα «χειροκροτήματα» και τα επιφωνήματα επιδοκιμασίας, είναι περίπου δεδομένα, δες μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέραν ενός «σόου». Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να προσελκύσεις συνεργάτες, χρηματοδότες κι ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή σου!

Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι»! Είσαι σίγουρος/η ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε μια σχέση «υψηλών απαιτήσεων»;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Για σένα οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ αλλά αυτήν την φορά έχεις πλεονέκτημα! Είτε πρόκειται για την διεκπεραίωση τεχνικών θεμάτων, είτε για την προώθηση-διαφήμιση του έργου σου, είτε απλά για την ανεύρεση μιας εργασίας, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να πετύχεις εύκολα και γρήγορα πολλούς από τους στόχους σου. Κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο, μην διστάσεις!

Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να μπλέκεται στα προσωπικά σου με έναν τρόπο που σε ενοχλεί. Ξεκαθάρισε άμεσα ποιος είναι το «αφεντικό», πριν αρχίσουν τα… όργανα!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *