Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

Η επικοινωνία στο έπακρο! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Προσπάθησε ωστόσο να μην σπαταλήσεις την τύχη σου, μένοντας μόνον στις υποσχέσεις και τις κερδισμένες εντυπώσεις, αφού οι συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα είναι σχεδόν ιδανικές.

Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο» και οι προτάσεις πέφτουν βροχή! Αν όντως ενδιαφέρεσαι, προσπάθησε να «δεις» πίσω από τις εντυπώσεις και τα παχιά λόγια, αφού σε κάθε περίπτωση η ποιότητα είναι αμφισβητούμενη!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σου φέρνει κόσμο στο σπίτι αλλά, αν αυτό δεν είναι του γούστου σου, μπορείς να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Ακόμη οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού σου αλλά και να δικτυωθείς προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με την βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου, είτε κατέχουν θέσεις – κλειδιά.

Ερωτικά
Το σκηνικό θυμίζει πρόταση γάμου αλλά πόσο ικανοποιημένος/η μπορεί να είσαι από μια σχέση που βασίζεται κυρίως στο οικονομικό κομμάτι; Αν δεν αγαπάς και δεν σε αγαπούν, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η καθημερινότητά σου θυμίζει πανηγύρι κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η. Επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με πολυπόθητες πληροφορίες, τις οποίες βέβαια σκοπεύεις να διαδόσεις άμεσα! Ακόμη, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση κάποιων gadget ή αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά
Το μάτι σου παίζει προς κάθε κατεύθυνση αλλά οι άλλοι δεν μπορεί να γνωρίζουν πως έχουν να κάνουν με καθαρή περιέργεια κι όχι σώνει και καλά με την εκδήλωση συγκεκριμένου ενδιαφέροντος. Ας πρόσεχαν!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *