Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας απλώνει γύρω σου δίχτυ προστασίας και τα όποια προβλήματα σου βρίσκουν λύσεις με την συνδρομή της οικογένειας σου. Μπορείς ακόμη να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα που έχεις να δεις ή να ακούσεις νέα τους πολύ καιρό.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι να λύσεις τα προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς όμως να φορτωθείς με επιπλέον ενοχές. Ότι κι αν έχει συμβεί, οι ευθύνες, όπως και τα δικαιώματα, είναι εξ ημισείας κι αυτό να τονίσεις σε όποιον/α προσπαθήσει να σου ρίξει όλο το φταίξιμο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Πλούτωνας αποκαλύπτει ένα… οργιαστικό παρασκήνιο, δίνοντας σου την αφορμή και την αιτία να προχωρήσεις σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης. Κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε μια μάλλον στενόχωρη πραγματικότητα η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια σου είναι το ύστατο καταφύγιο.

Ερωτικά
Αν έχεις να κλάψεις καιρό, αξίζει να… προσπαθήσεις! Θα ξαλαφρώσεις, θα δεις τα όποια προβλήματα σου με άλλο μάτι και θα πάρεις τις αποφάσεις, που είναι οι πιο σωστές για σένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά… Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα ανασύρει μνήμες και αναβιώνει καταστάσεις που… κάτι σου θυμίζουν! Κι όλα αυτά βέβαια δεν γίνονται για να εγκλωβιστείς σε μια «άλλη» πραγματικότητα αλλά για να διδαχθείς από το παρελθόν και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Ερωτικά
Σε μια στιγμή που χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο τη λογική σου, κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα, που «στοχεύουν» στην ριζική μεταμόρφωση σου. Θα σου πρότεινα όμως να αποδεχθείς αυτό το στοίχημα, αφού κάθε νέα γέννα έχει και τις… ωδίνες της!

 

διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *