Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου

Πιέσεις και διλήμματα

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου:

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου συστήνει να μειώσεις τον ενθουσιασμό σου και να κρατήσεις μικρό καλάθι. Από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, όπως επίσης να πουλήσεις κάτι που τούτες τις ώρες… περισσεύει!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλο δίλημμα για το πώς θα μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις ανειλημμένες υποχρεώσεις σου και τον έρωτα σου! Αν και για την ώρα προηγούνται οι πρώτες, σίγουρα μπορείς να βρεις την χρυσή τομή, αν ζητήσεις βοήθεια από τον άνθρωπο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Κι εδώ το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η ξεκάθαρη οριοθέτηση σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους αλλά και τους καλούς συνεργάτες ή… συντρόφους!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση όλα φαντάζουν δύσκολα αλλά ίσως το… χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις μια σχέση, αφού σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα αποφύγεις το… μπλέξιμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου και το διαφαινόμενο αδιέξοδο, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν χρησιμοποιήσεις τις εναλλακτικές επιλογές σου, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με μια παλαιά δραστηριότητα σου. Ακόμη ο Χείρωνας μπορεί να σε αποζημιώσει με την επιστροφή δανεικών ή την αξιοποίηση ενός κληροδοτήματος.

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή στην δουλειά σου μπορεί να σου γίνει «στενός κορσές» και το κακό είναι ότι δεν θα μπορείς… να το βάλεις εύκολα στα πόδια εξ αιτίας μιας συγκεκριμένης υποχρέωσης σου.

 

διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *