Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Πολλοί απορούν με την αισιοδοξία σου, μα εσύ σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρεις. Και δεν είναι ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα τον Δία, που μερικές φορές σε βάζει να μεγαλοπιάνεσαι, τάζοντας σου λαγούς με πετραχήλια. Ποντάρεις πολλά περισσότερα στο θετικό σου συναίσθημα, που σου δίνει δύναμη για να πετύχεις το… ακατόρθωτο!
Κι επειδή το σύμπαν… ακούει, ο «φύλακας-άγγελος» σου θα σου δώσει μια πληροφορία-χρυσάφι!

Ερωτικά
Από την στιγμή που η Αφροδίτη ανέλαβε την προστασία σου… εντάξει, κέρδισες! Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί σου, είσαι θεός, θεά κλπ. Αφού όμως χόρτασες πια από το χειροκρότημα, είναι καιρός να «επιστρέψεις» στην καρδιά σου και σε αυτόν/η που αγαπάς και σε αγαπά πραγματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σερβίρει τις μικρές καθημερινές χαρές στο… πιάτο σου κι ίσως να σου φτάνει αυτό αλλά σίγουρα δικαιούσαι περισσότερα. Κι όταν η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, όλα γίνονται! Μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με όλα αυτά που αγαπάς, έχοντας μάλιστα πολύ θετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό άφησε κατά μέρος τους δισταγμούς σου και πάρε το μερίδιο ευτυχίας που σου αναλογεί.

Ερωτικά
Μην απορείς για την εμφανή προτίμηση προς το πρόσωπο σου. Κι όχι δεν αναφέρομαι μόνον στον Αζόρ και τη Ριρή… Σήμερα ο έρωτας «σε πάει» πολύ και δεν είναι δίκαιο να ακυρώσεις τη χαρά σου με δαιδαλώδεις σκέψεις και υπολογισμούς. Τουλάχιστον η Αφροδίτη είναι ξεκάθαρη: Ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί μια ευχή από τις τόσες που έχεις κάνει!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος «φλερτάρει» με την Δήμητρα, οι συζητήσεις, συσκέψεις, διασκέψεις κλπ δίνουν και παίρνουν κι εσύ βέβαια είσαι στο στοιχείο σου. Μήπως ναι, μήπως όχι ή καλύτερα… νόχι; Όπως κι αν έχει μπορείς σίγουρα να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες και το κυριότερο να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο τις επαφές σου. Μήπως να φύγεις για Βρυξέλες;

Ερωτικά
Αφροδίτη πες αλεύρι… η μεζούρα σε γυρεύει! Πάνω που θα έπρεπε να χαλαρώσεις και να αφεθείς, εσύ αρχίζεις το μέτρημα: «Τόσα τα κιλά, τόση η κοιλιά… α πα πα είμαι χάλια δεν πάω πουθενά!» Μα δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι κερδίζεις τους άλλους με αυτό που εκπέμπεις και το χαμόγελο σου;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας είναι κάθετοι: Ευκαιρία να ξεκουραστείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Αντί λοιπόν να αγωνιάς για το αύριο, το μεθαύριο και πάει λέγοντας, πιάσε… παραλία και δεν θα χάσεις. Πολλά από αυτά που σε προβλημάτιζαν, θα τα δεις να λύνονται ως δια μαγείας παρά την απουσία σου. Η αλήθεια είναι πως είσαι πολύ καλός «σκηνοθέτης», παραδέξου όμως πως, όταν συνωμοτεί το σύμπαν, έχει το… Όσκαρ στο τσεπάκι του!

Ερωτικά
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις τα προσωπικά σου με την… παραδοσιακή καχυποψία σου. Κι η αλήθεια είναι ότι με τον Ποσειδώνα παρόντα πολλά μπορεί να φαίνονται αλλά να μην είναι. Θα σου το θέσω όμως απλά: Αν δεν πιστεύεις σε σένα και στον άνθρωπο σου, τι τη θέλεις τη… ριμάδα τη σχέση;

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στην τελευταία σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *