To 2020 θα είναι γεμάτο μουσική – Οι φετινές νέες κυκλοφορίες

To 2020 θα είναι γεμάτο μουσική - Οι φετινές νέες κυκλοφορίες

To 2020 μπήκε και για μια ακόμα χρονιά θα είναι γεμάτο μουσική και νέες κυκλοφορίες από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, από κάθε είδος μουσικής.

Τι μας περιμένει, λοιπόν;

Στις 10 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το HIGH ROAD της Kesha, το οποίο αναμένεται να συνδυάζει τη folky ομορφιά του RAINBOW με τον sassy rap-pop ήχο.

Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το I DISAGREE της Poppy με τραγούδια από τη σκοτεινή της πλευρά εναλασσόμενα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο album των Big Moon με τίτλο WALKING LIKE WE DO, με το συγκρότημα να προσπαθεί να βρει το δικό του χώρο στη παγκόσμια μουσική σκηνή.

Μα βδομάδα μετά θα ακούσουμε επιτέλους τα νέα τραγούδια της HALSEY από το album MANIC, για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος. Η ίδια το περιγράφει ως γυναικεία οργή!

Την ίδια μέρα θα βγει στην αγορά και το EVERYTHING ELSE HAS GONE WRONG των Bombay Bicycle Club τρία χρόνια μετά την αρχική τους διάλυση.

Στις 17 Ιανουαρίου, επίσης, θα κυοφορήσει και το έκτο MORE.AGAIN.FOREVER των The Courteeners.

Στις 24 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το HOSTSPOT των Pet Shop Boys, οι οποίοι έχουν αφήνει υπονοούμενα για επικείμενη συμμετοχή τους στο Glastonbury 2020.

31 Ιανουαρίου κυκλοφορεί το SORRY FOR THE LATE REPLY των Sløtface, στις 7 Φεβρουαρίου το FATHER OF ALL… των Green Day, το SUPERVISION των La Roux, το WEST END των HMLTD.

Στις 14/2 κυκλοφορεί ο Tame Impala το album του με τίτλο THE SLOW RUSH και μια βδομάδα αργότερα το NOTES ON A CONDITION FORM των The 1975.

Στις 21 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το album MISS ANTHROPOCENE των Grimes, οι οποίοι προσωποποιούν την κλιματική αλλαγή σε θεότητα.

Οι Circa Waves κυκλοφορούν το HAPPY στις 10/1 και το SAD στις 13 Μαρτίου. Στις 15/5 κυκλοφορεί το VAN WEEZER του Weezer.

Αναμένονται επίσης την άνοιξη οι κυκλοφορίες: IMPLODING THE MIRAGE των The Killers, καθώς και οι νέες δισκογραφικές δουλειές των The Strokes, The xx, Foo Fighters, Matt Berninger (SERPENTINE PRISON), Yungblud, Mystery Jets (A BILLON HEARTBEATS), Normani, BTS (MAP OF THE SOUL: SHADOW), Migos, King Krule, Lana Del Rey (WHITE HOT FOREVER), Cardi B, Kasabian, Blackpink, Megan Thee Stallion, Dua Lipa, J Cole, Lady Gaga, Noname και Haim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *