Tραγούδι εμπνευσμένο από τον Μισθοφόρο του #SurvivorGR – O Κώστας Αναγνωστόπουλος πρωταγωνιστεί στο video clip!

Tραγούδι εμπνευσμένο από τον Μισθοφόρο του #SurvivorGR

“Μου ‘παν να σε λέω πειρατή…”“Tι να τους πει κι η ζωή” είναι ο τίτλος για το τραγούδι εμπνευσμένο από τον Μισθοφόρο του #SurvivorGR, το οποίο τραγουδά ο Firace. O Κώστας Αναγνωστόπουλος πρωταγωνιστεί στο video clip του τραγουδιού που ενέπνευσε τον Firace , με την προσωπικότητά και την εντιμότητά του και μιλά για τους “πειρατές” της ζωής.

Το τραγούδι μιλάει για τους ανθρώπους που βίωσαν την ξενιτιά στο πετσί τους, τους καημούς και τις δυσκολίες που πέρασαν στις θάλασσες αλλά στέκονται ακόμα καμαρωτοί. “Μου ‘παν να σε λέω πειρατή…”, “Στο πέρασμά σου σε φωνάζουν”Μαχητή”, για μένα είσαι άνθρωπος κι αυτό μόνο αρκεί…”, αναφέρερει στους στίχους ο τραγουδιστής.

Ο Firace από τους D.O.D., του “Low Bap Sessions Vol.2” και του “Low Bap Δρομολόγιο”, κυκλοφορίες από τη Freestyle Productions των Active Member το 1999 και το 2000 αντίστοιχα φτάνει φέτος να βγάλει το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο “Σ’ ένα ανηφόρι ξερό”, το οποίο περιέχει και το “Tι να τους πει κι η ζωή” σε συνεργασία με την Alessandra Rassimov (Αναδρομικά-Stavento).

Δείτε το video clip στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *