“Kitsi Kitsi”: Έρχεται τo πιο κιτς-trash πάρτυ!

"Kitsi Kitsi": Έρχεται τo πιο κιτς-trash πάρτυ!

Το InfinityGreece και η Origen παρουσιάζουν το πιο κιτς πάρτυ που έγινε ποτέ, και θα είναι χειρότερο από όσο φαντάζεσαι!Ω έλα τώρα, παραδέξου το. Όλοι έχουμε μερικά “guilty pleasure” τραγούδια στον υπολογιστή μας, ή στο κινητό μας, ή σε CD. Εντάξει, αυτοί τα βάλανε και σε event.

Υποδεχτείτε το πιο κιτς πάρτυ που έχετε γνωρίσει, το πάρτυ στο οποίο μπορείτε να έρθετε όσο κιτς θέλετε! Υποδεχτείτε το “Kitsi Kitsi (για για για)”, ένα event φτιαγμένο για να μας θυμίσει τις παλιές αγαπημένες επιτυχίες και να μας κάνει να χορέψουμε όπως ποτέ! Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι πόρτες του Wonderwall ανοίγουν στις 21:00 για εκπλήξεις και πολύ trash!

Στην είσοδο όλοι παίρνουν χαρτάκι με μεγάλες περσόνες των τελευταίων δεκαετιών! Βρες το άλλο σου μισό και απόλαυσε μειωμένες τιμές στο Bar!

ΣΟΥΠΕΡ Κ̶Α̶Τ̶Ε̶Ρ̶Ι̶Ν̶Α̶ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Φέρε ό,τι πιο κιτς/trash/90s έχεις (μη φέρεις κάνα φλιπεράκι, να χωράει σε μια τσάντα) και μπες στην κλήρωση για δώρα από τον πολυχώρο WE και το InfinityGreece!

Kitsi Kitsi (για για για), θα είναι χειρότερο από όσο φαντάζεσαι! Είσοδος Ελεύθερη

 

DJ: Stelucky

Φωτογραφίες: The Basement

Υ.Γ. Να διευκρινίσουμε στους φίλους αναγνώστες πως ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στο δικό μας Κίτσι με του χωριού του 50-50. Just Sayin.

Website: http://events.origen.gr/kitsi-kitsi/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/375434232895037/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *