Παίκτρια του Ρουκ Ζουκ μπερδεύεται πάρα πολύ με τους κανόνες του παιχνιδιού και γίνεται viral

 

Το Ρουκ Ζουκ το θυμόμασε όλοι λίγο πολύ και έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση ως ένα από τα καλύτερα -και πιο εύκολα- τηλεπαιχνίδια που έχουν υπάρξει. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι κανόνες του δεν είναι τόσοι απλοί για όλους…

Μια παίκτρια του Ρουκ Ζουκ, ονόματι Μελίνα, θες λόγω άγχους, θες λόγω αδυναμίας συγκέντρωσης στους κανόνες, έκανε λάθος 2 φορές, με αποτέλεσμα το βίντεό της να γίνει viral.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια συμπαίκτριά της κλήθηκε να της περιγράψει την λέξη «Γέφυρα». Εκείνη χρησιμοποιεί για την περιγραφή το «Ρίο- Αντίρριο», η Μελίνα λέει «Γέφυρα» και τώρα είναι η σειρά της να περιγράψει την ίδια λέξη. Κι εκεί ακούγεται να λέει ξανά «Ρίο- Αντίρριο». Το παιχνίδι φυσικά σταματά, καθώς απαγορεύεται να επαναλαμβάνει ένας παίκτης την ίδια λέξη με κάποιον άλλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει ξανά τους κανόνες.    Αυτό που ακολούθησε δεν το φανταζόταν κανείς και ήταν τόσο επικό που όλοι όσοι βρίσκονταν στο στούντιο ξέσπασαν σε γέλια- οι συμπαίκτριές της, η αντίπαλη ομάδα, ακόμη και η Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια της δίνει την λέξη που πρέπει να περιγράψει, κι αυτή τη φορά είναι ο «ουρανός». Η συμπαίκτριά της σηκώνει βγάζει τα ακουστικά και η Μελίνα με αποφασιστικότητα της λέει: «Ουρανός!».

Πηγή, Πηγή: www.lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *