«Σοκάρει» ο προκλητικός μεγιστάνας του Instagram με νέο βίντεο οργίων

«Μια διασκεδαστική χρονιά» ήταν σίγουρα η περσινή για τον εκατομμυριούχο Dan Bilzerian, όπως ο ίδιος αναφέρει στη λεζάντα του δεύτερου βίντεο που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, και το οποίο περιλαμβάνει τα… όργια που διέπραξε το 2016.


Μετά από το πρώτο βίντεο με τα «best of» της περασμένη χρονιάς, ο εκκεντρικός playboy αποφάσισε να κάνει τους εκατομμύρια φαν του στο Instagram να ζηλέψουν λίγο ακόμα, φτιάχνοντας και δημοσιεύοντας ένα δεύτερο compilation γεμάτο με sexy πόζες από εντυπωσιακές καλλονές, βόλτες με τεράστια σκάφη, βραδιές ξεφαντώματος σε τεράστια κλαμπ και φυσικά… όπλα και τζόγο, δύο από τις πιο μεγάλες αγάπες του Bilzerian.

orgia1

Το δεύτερο βίντεο του «Βασιλιά του Instagram» (όπως είναι το παρατσούκλι του μεγιστάνα) έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια views και σχεδόν 17.000 σχόλια, τόσο από χρήστες που εκφράζουν θαυμασμό για το lifestyle του ειδώλου τους, όσο και από επικριτές που τον «κράζουν» για τον φιγουρατζίδικο χαρακτήρα του.

orgia2

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το πώς απέκτησε ο Bilzerian την τεράστια περιουσία του. Ο 36χρονος εκατομμυριούχος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι κληρονόμησε κάποια χρήματα από τον πατέρα του, τα οποία στη συνέχεια επένδυσε… στο πόκερ.

orgia3

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως η προέλευση της αμύθητης περιουσίας του, το σίγουρο είναι πως ο 36χρονος δεν… ντρέπεται καθόλου για αυτήν, αφού δεν χάνει ευκαιρία για να κάνει φιγούρα στους εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *