Δείτε τα ζώδια για Τετάρτη 20 Ιουλίου!

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας των συλλογικών δράσεων και των συνεταιρισμών ευνοείται από Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη, οπότε διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας, ώστε να προλάβετε όσο περισσότερες επαφές μπορείτε μιας και οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω. Η αύξηση του εισοδήματός σας, σας δίνει την ευκαιρία να καλύψετε προσωπικές σας ανάγκες, αρκεί να είστε προνοητικοί.   Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αυξάνει την επιθυμία σας για επικοινωνία είτε με φιλικά σας πρόσωπα, είτε με το ταίρι σας και είναι ιδανική μέρα για να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε, κάντε καινούριες γνωριμίες και μην μένετε προσκολλημένοι/ες σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, ταυτόχρονα όμως, μπορείτε να επεξεργαστείτε και κάποιες ιδέες που έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά σας και είναι πολύ πιθανό να βγείτε πολύ σύντομα κερδισμένοι αν και εφόσον τις υλοποιήσετε. Ιδανική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, καθώς και για αγορές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.   Η γοητεία σας είναι στα ύψη, μπορείτε να πετύχετε με άνεση ότι σκεφτείτε, αντ’ αυτού όμως, αναλώνεστε με καταστάσεις που δεν σας ωφελούν. Η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια συναισθηματικές ανάγκες που το πιο πιθανό είναι να ικανοποιηθούν, οπότε προβλέπονται θετικές εξελίξεις για τα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι θετικές και με δυο τρεις σωστές ενέργειες, μπορείτε να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο των προηγούμενων ημερών και να βγείτε κερδισμένοι. Καινούριες συνεργασίες αυξάνουν τα κέρδη σας και είστε μες στη χαρά και την ικανοποίηση. Ιδιαίτερη προσοχή στη σπατάλη χρημάτων εξαιτίας της υπέρμετρης γενναιοδωρίας σας.   Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, αυξάνει την ανάγκη σας να βρείτε ένα ταίρι και να συνεχίσετε από κοινού τη ζωή σας, προσέξτε όμως, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μπλέξετε με λάθος άτομα και να πληγωθείτε. Απολαύστε το ερωτικό παιχνίδι, δίχως δεσμεύσεις και υποσχέσεις που δεν θα τις τηρήσετε.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *