Τα ζώδια για Δευτέρα 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο προάγουν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο» στην δουλειά σου, να θυμάσαι όμως ότι κάποιες από τις πρωτότυπες ιδέες σου μπορεί να σκοντάψουν σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό φρόντισε πριν… ενθουσιαστείς, να προβείς σε έναν «εξονυχιστικό» έλεγχο, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποιες «καταλυτικές» λεπτομέρειες, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ερωτικά
Σήμερα έλκεις πρόσωπα που δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και εκτιμούν ιδιαίτερα τον «επαγγελματισμό» στον χειρισμό των όποιων υποθέσεων κι αν φροντίσεις να καλύψεις τις απαιτήσεις τους μπορεί να γίνουν φανατικοί θαυμαστές σου!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη και τον Δία στην Παρθένο, το θετικό κλίμα και η προφανής αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα! Μάλιστα, εκτός από τις καθαρά επαγγελματικές σου υποθέσεις, που φαίνεται πως θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ίσως βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και με την φροντίδα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή οικιακού ζώου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε «προμοτάρει», προσελκύοντας άτομα που γενικά ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να αποφασίσεις το που θα δείξεις τελικά την… εύνοια σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όχι όμως κάνοντας ότι… σου έρθει αλλά με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος. Παράλληλα, με την συνδρομή του Δία στο ίδιο ζώδιο οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που θα σε ωφελήσει.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον και με δεδομένη την ικανότητα σου να «γητεύεις» με τα λόγια, δεν θέλει και πολύ για να τον/την πείσεις να σε ακολουθήσει σε ένα … κρυφό μέρος!

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *