Τα ζώδια για Τετάρτη 20 Απριλίου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να σε καλύψει οικονομικά, ίσως μάλιστα να σημάνει και την έναρξη μιας περιόδου κατά την διάρκεια της οποίας θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις τις απολαβές σου και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε «ασφαλές» καθεστώς. Ωστόσο, ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των ανταγωνιστών σου υπάρχει και κάποιος/α που χρησιμοποιεί εναντίον σου αθέμιτα μέσα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει την σεξουαλικότητά σου, παράλληλα όμως της προσδίδει και μια αστάθεια, που ίσως σε προβληματίσει αν συμβεί κάτι την «κρίσιμη» στιγμή. Χαλάρωσε λοιπόν και βγες από το «πρόβλημα».
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας θετικής και αναπτυξιακής περιόδου, η οποία ακόμη κι αν δεν δείξει από σήμερα τα σημάδια της, σίγουρα σου επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες εξελίξεις. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να έχεις τον νου σου και σε κάποιες «υπόγειες διεργασίες, που φαίνεται να εκπορεύονται από γνωστούς/ες ή συγγενείς και στοχεύουν στο να σε φέρουν προ τετελεσμένων.

Ερωτικά
Ίσως έχεις την ευκαιρία να ωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπό σου. Να θυμάσαι όμως ότι για την ώρα όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό επίπεδο, αφού συναισθηματικά θέλει… δουλειά ακόμα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητά σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις χρόνο και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητά σου. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να νοιώσεις όμορφα με καλή παρέα, αν όμως έχεις βλέψεις για κάτι πιο «βαθύ» ή ουσιαστικό μπορεί τελικά να απογοητευθείς. Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα κι άσε τις μεγάλες προσδοκίες για αργότερα.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *