Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Ejekt Festival

Απόψε το βράδυ… Ejekt rocks! Σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου ραντεβού στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου Tae Kwon Do για live από τους UNKLE, Faith No More, Bad Religion, Obojeni Program και Zebra Tracks!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00 ενώ η σειρά εμφάνισης είναι η εξής:

ZEBRA TRACKS 17.30-18.15
OBOJENI PROGRAM 18.35-19.35
BAD RELIGION 20.00-21.30
FAITH NO MORE 21.50-23.35
UNKLE (live) 23.45-01.15

Eισιτήρια για το Ejekt Festival θα πωλούνται και απόψε στα ταμεία του Tae Kwon Do, προς 55 Ευρώ.

Faith No More: Ένα χρόνο μετά την καταπληκτική εμφάνισή τους στο sold-out θέατρο Βράχων στα μέσα του Αυγούστου, το συγκρότημα που κατάφερε να νικήσει ακόμα και τις διακοπές του Έλληνα και να κάνει κάποιες χιλιάδες οπαδών τους να κανονίζουν το πρόγραμμα του καλοκαιριού γύρω από αυτό το live, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. O Mike Patton και η παρέα του έχουν ετοιμάσει ένα show που πηγαίνει ακόμα πιο πέρα την έννοια “ροκ συναυλία”: οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί πλήρως, αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για χρήση μπαστουνιών baseball και άλλων αντικειμένων επί σκηνής.

Bad Religion: 15 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή τους στην χώρα μας, η επιστροφή των ήταν ένα από τα συναυλιακά απωθημένα του punk, rock, alternative και metal κοινού. Και πώς να μην είναι όταν Bad Religion σημαίνει 30 χρόνια punk-rock και το μεγαλύτερο όνομα του ειδους που με την παγκόσμια επιτυχία του άνοιξε τον δρόμο για τους Offspring, Rancid, NOFX και πολλούς άλλους.

UNKLE: επιστρέφουν στην χώρα μας 2 χρόνια μετά την φοβερή και τρομερή εμφάνισή τους στο EJEKT 2008 που έκανε το κοινό να παραληρεί. Φέτος, ο James Lavelle, ο καλλιτέχνης που έχει συνδέσει όσο κανένας το όνομά του με το φεστιβάλ, θα παρουσιάσει ζωντανά με την μπάντα του υλικό από την πλούσια καριέρα του, αλλά και από τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους “Where Did The Night Fall” που κυκλοφόρησε τον Μαϊο.

Το line-up του Ejekt 2010 συμπληρώνουν οι δικοί μας Zebra Tracks και οι Σέρβοι Obojeni Program, τα συγκροτήματα που κέρδισαν τους παράλληλους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν στις δύο χώρες τον Απρίλιο, με δώρο την συμμετοχή τους και στα 2 φεστιβάλ.

Η πρόσβαση στο χώρο του Tae Kwon Do πραγματοποιείται:

Με τραμ
Αποβίβαση στη στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της). Κόκκινη γραμμή (Νο 4) Σύνταγμα-ΣΕΦ & Μπλε γραμμή (Νο3) Βούλα-ΣΕΦ.

Με λεωφορείο
Τα λεωφορία λεωφορεία εξυπηρετούν μετεπιβίβαση από το σταθμό ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου. Αποβίβαση στη στάση Αγία Σκέπη. 130 Πειραιάς-Ν. Σμύρνη.
A1 Πειραιάς-Βούλα.
Β1 Πειραιάς-Άνω Γλυφάδα.
101 Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό.
217 Πειραιάς-Αγ. Δημήτριος (σταθμός metro Δάφνης).

Με τα πόδια ή με ποδήλατο διασχίζοντας την πεζογέφυρα από την είσοδο της στη Λεωφόρο Συγγρού (απέναντι από το Ευγενίδειο ίδρυμα).

Με ταξί.
Από Θησέως στρίβετε αριστερά στην παλαιά Ποσειδώνος συνεχίζετε ευθεία και στο φανάρι της δεύτερης αερογέφυρας (Πεζογέφυρα-Εσπλανάδας) στρίβετε δεξιά, προκειμένου να βγείτε στον παράδρομο όπου και αποβιβάζεστε.
Από Λεωφόρο Συγγρού. Στο τέλος της Συγγρού ακολουθείτε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στη δεξιά λωρίδα και πριν το πρώτο φανάρι, παίρνετε την έξοδο (δεξιά) προς Καλλιθέα-Πειραιά (παλαιά Ποσειδώνος), κάνοντας αναστροφή. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά στο πρώτο φανάρι (περίπου στα 100 μέτρα), ακολουθώντας την πινακίδα προς Κλειστό Γυμναστήριο, προκειμένου να εισέλθετε στην είσοδο του πάρκινγκ του γηπέδου Tae Kwon Do (απέναντι από τα Village Cinemas).

Με Ι.Χ., η παραπάνω διαδρομή. Parking (α) εντός του πάρκινγκ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *