Χώρισε η Kim Kardashian

Ήλπιζα αυτός ο γάμος να κρατήσει για πάντα, όμως καμιά φορά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένεις. Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο.

Με αυτήν τη δήλωση ανακοίνωσε η 30χρονη TV persona το διαζύγιό της από τον 26χρoνο μπασκετμπολίστα του NBA Kris Humphries με τον οποίο παντρεύτηκαν μόλις τον Αύγουστο σε μία υπερπολυτελή τελετή που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα gossip έντυπα.

Η Kardashian τόνισε ότι η απόφαση να χωρίσει δεν ήταν εύκολη και ζήτησε από όλους να τη σεβαστούν και να δείξουν κατανόηση.

O Humphries από την πλευρά του δηλώνει καταρρακωμένος και πρόθυμος να προσπαθήσει να σώσει το γάμο του. “Αγαπώ τη γυναίκα μου και είμαι ένα ερείπιο από την ώρα που έμαθα ότι έκανε αίτηση διαζυγίου… Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φτιάξουν όλα.’

Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε πως η Kim παντρεύτηκε για τα λεφτά: το ζευγάρι φρόντισε να υπογράψει προσυμφωνητικό γάμου που εξασφάλισε για τους δυο τους πάνω από 18εκ. δολάρια (αποκλειστικότητες σε περιοδικά, τηλεοπτική κάλυψη της τελετής, δικαιώματα κλπ)

Τα σχόλια δικά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *