Χώρισαν Bradley Cooper και Renee Zellweger

Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, ο Bradley Cooper (“Hangover”) και η Renee Zellweger (“Bridget Jones’ Diary”) αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο Cooper, 36, γνώρισε την Zellweger, 41, πριν από έξι χρόνια, στα γυρίσματα της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν με τίτλο “Case 39” και άρχισαν να βγαίνουν το 2009. Αν και ποτέ δεν μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους, άτομα από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν ότι ήταν πολύ αγαπημένοι και πως η Renee είχε πολύ καλή σχέση και με την οικογένεια του Bradley. Μάλιστα η ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αγαπημένο της όταν εκείνος έχασε τον πατέρα του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει ανακοίνωση από τους ίδιους, ή εκπροσώπους τους, για το χωρισμό. Παλιότερα υπήρξαν και οι δύο παντρεμένοι, ο Cooper με την ηθοποιό Jennifer Esposito και η Zellweger με τον τραγουδιστή Kenny Chesney, ωστόσο οι γάμοι και των δύο κράτησαν λιγότερο από ένα χρόνο.

Η νέα ταινία του Bradley CooperLimitless” (video) κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα στις Αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Ποιά είναι τα πιο hot celebrity couples; Μάθε το στο MAD Photogame: To πιο hot ζευγάρι της showbiz. PLAY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *