Φεύγει από τους One Direction o Zayn Malik;

Μια είδηση που θα «ταράξει» τους φαν των One Direction μεταφέρει το Celeb Buzz καθώς σύμφωνα με το site, ο Zayn Malik σκέφτεται την αποχώρηση του από το συγκρότημα!

Η πρόσφατη απιστία του Zayn στη σχέση του με τη νεαρή τραγουδίστρια Perrie Edwards και το σκάνδαλο που δημιούργησε, φαίνεται πως κλόνισε τον τραγουδιστή, ο οποίος σκέφτεται να εγκατελείψει τους One Direction. Όπως τόνισε κοντινό του πρόσωπο: “Νιώθει ότι οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν οι δυσκολότεροι του όσο καιρό βρίσκεται στη μπάντα. Ακόμα και πριν το σκάνδαλο ο Zayn πολλά βράδια δεν έβγαινε με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος ή απέφευγε τα media events ενώ στεναχωριόταν όταν έχανε οικογενειακές συγκεντρώσεις” για να συνεχίσει: “Σίγουρα ο Zayn απολαμβάνει τη δουλειά του αλλά δυσκολεύεται με την πίεση που αυτή περιλαμβάνει. Κάθε βήμα των One Direction γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από τα ΜΜΕ και δεν είναι εύκολο να είναι διαρκώς χαμογελαστός.”

Ο ίδιος ο Zayn Malik δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν τις φήμες ενώ το tweet «Καληνύχτα στον κόσμο» που έκανε ερμηνεύτηκε από κάποιους σαν μήνυμα αποχαιρετισμού προς τους φίλους των One Direction.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *