Το τελικό Line Up του En Lefko Festival 2014

Το τελικό Line Up του En Lefko Festival 2014

2 μέρες | 18 καλλιτέχνες | 3 stages

Με την προσθήκη των Hooverphonic, Jessica 6, Baby Guru, Μαριέττα Φαφούτη, Wedding Singers, NTEIBINT, Amani και Blue Lagoon συμπληρώνεται το line up για το En Lefko festival 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου και το Σάββατο 21 Ιουνίου, στην «Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων και αποτελείται για πρώτη φορά σε 3 ξεχωριστά stages… Main stage, 5|25 stage και το νέο ειδικά διαμορφωμένο Dance stage στην αίθουσα Δ12 της «Τεχνόπολης»!

Info: www.enlefkofestival.com

20/06

Main Stage
Simple Minds
Hooverphonic
Karuan & Band

Dance Stage
Mike Simonetti (Italians Do It Better)
Bottin
Blue Lagoon

5|25 Stage
Baby Guru
Wedding Singers
Egg Hell

21/06

Main Stage
Boy George
Gramatik
Nick Waterhouse

Dance Stage
Aeroplane
Alex Gopher
NTEIBINT

5|25 Stage
Jessica 6
Μαριέττα Φαφούτη
Amani

Doors open 18:30

Τιμές εισιτηρίων

Μονοήμερα εισιτήρια
32 ευρώ (τιμή προπώλησης μέχρι τέλη Μαΐου)
35 ευρώ (τιμή προπώλησης από αρχές Ιουνίου)

Διήμερα εισιτήρια 60 ευρώ

Εισιτήρια Ταμείου για την κάθε ημέρα του Φεστιβάλ 38 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Public, Ιανός, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, καταστήματα Seven Spots, Τεχνόπολις Online: www.viva.grwww.public.gr
SIMPLE MINDS (GREATEST HITS LIVE TOUR)

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς μερικά συγκροτήματα καταφέρνουν όχι μόνο να ακούγονται πάντα επίκαιρα (ασχέτως με το πόσες γενιές ακροατών έχουν μεγαλώσει), αλλά και να σηματοδοτούν με τις μελωδίες τους όλη σου σχεδόν τη νιότη και να την επαναφέρουν ενίοτε με το ίδιο έντονο συναίσθημα. Οι Simple Minds ανήκουν απόλυτα σε αυτή την κατηγορία. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αριστουργηματικό “Don’t You (Forget About Me)”, που «έντυσε» υποδειγματικά το απόλυτο teen movie The Breakfast Club τη δεκαετία του ‘80, το όμορφα νοσταλγικό “Someone Somewhere in Summertime” και φυσικά το δυναμικό “Alive and Kicking”, μεταξύ άλλων. Φέτος το κοινό του En Lefko festival θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσει τους Simple Minds σε μια live αναδρομή των καλύτερων στιγμών της καριέρας τους, μέσα από τη Greatest Hits Live Tour περιοδεία που στήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 35 χρόνων του συγκροτήματος και την επίσημη κυκλοφορία της νέας τους συλλογής Celebrate – The Greatest Hits, ενώ η σκηνική παρουσία του χαρισματικού Jim Kerr, θα αποδείξει περίτρανα ότι οι Simple Minds είναι more than ever “Alive and Kicking”.

BOY GEORGE

Το να μπορέσεις να περιγράψεις μέσα σε λίγες λέξεις μία από τις πιο αναγνωρίσιμες, αμφιλεγόμενες και πολυτάλαντες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, μοιάζει διαδικασία όχι μόνο αδύνατη, αλλά και σαφώς αμήχανη. Μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίζουν από την άκρως πετυχημένη καριέρα του με τους Culture Club ( 150 εκατομμύρια περίπου πωλήσεις δίσκων), όμως η μετέπειτα προσωπική πορεία του κου George O’Dowd (πραγματικό όνομα του Boy George), είχε σίγουρα πολλά παραπάνω να δώσει, αποδεικνύοντας ότι ο χαρακτηρισμός ως “pop star των 80’s” είναι τουλάχιστον μονοδιάστατος. Ξεδιπλώνοντας περαιτέρω τις στιχουργικές-φωνητικές του ικανότητες και το μουσικό του στυλ, κυκλοφορεί δίσκους-σταθμούς από τη solo καριέρα του, με επιτυχίες, όπως τα “Little Ghost”, “Everything I own”, “Generations of Love”, “Crying Game”, “Out of Fashion”κ.α., κάνει συνεργασίες με μοναδικό αποτέλεσμα, όπως το καταπληκτικό “Why Go” με τους Faithless, το “Innocence is Lost” με τους Groove Armada και το “Somebody to Love me”με τον περιζήτητο παραγωγό Mark Ronson, ενώ παράλληλα εκπλήσσει με τις καλοδουλεμένες του διασκευές πάνω σε πολύ γνωστά κομμάτια, όπως το “Starman” (του προσωπικού του ήρωα David Bowie), το Funtime (Iggy Pop) και προσφάτως το Video Games (Lana Del Ray). Φυσικά η δημιουργικότητά του δε σταματάει εκεί… Τη δεκαετία του 90΄ γίνεται ένας από τους πιο περιζήτητους djs και φιλοξενείται μέχρι και σήμερα στα μεγαλύτερα dance clubs του κόσμου, γράφει βιβλία, ενώ ανακηρύσσεται από fans και περιοδικά μόδας ως το απόλυτο fashion icon!
Στην Ελλάδα και το φεστιβάλ του Εν Λευκώ θα εμφανιστεί live για πρώτη φορά από το 1985 (από τη φημισμένη εκείνη εμφάνιση του στο Rock in Athens με τους Culture Club), φέρνοντας τόσο τις επιτυχίες του από Culture Club και τη solo καριέρα του, αλλά και νέο δίσκο, το “This is What I do”, που η Guardian του χάρισε ήδη τα 5 αστεράκια και τον χαρακτήρισε ως το «come back of the year”. Ladies and gentlemen the one and only… BOY GEORGE!

 HOOVERPHONIC

Οι Βέλγοι Hooverphonic σχηματίστηκαν το 1995 ως trip hop σχήμα, και σύντομα ο ήχος τους έφτασε να συνδυάζει alternative, ambient, electronica, electropop και rock. Η αναγνώριση ήρθε με το τραγούδι τους “2Wicky” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας “Stealing Beauty” του Bernardo Bertolucci, με τραγουδίστρια εκείνη την περίοδο τη Liesje Sadonius. H βασική μελωδία του τραγουδιού είναι από το πασίγνωστο “Walk on By” του Isaak Hayes, όπως ηχογραφήθηκε το 1960. Το κομμάτι τους “Mad About You” έχει ακουστεί από όλα τα ελληνικά ραδιόφωνα και η χροιά της Geike Arnaert έχει στοιχειώσει τις καρδιές όλων μας, ενώ ολόκληρο το album, The Magnificent Tree, τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Η Arnaert αποχώρησε το 2008 για να δώσει τη θέση της στη Noémie Wolfs, Βελγίδα που επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες φωνές από όλο τον κόσμο, και το πρώτο τους άλμπουμ μαζί της κυκλοφόρησε το 2010 με τίτλο “The Night Before”.

Nick Waterhouse

O Nick Waterhouse είναι αυτό που λένε οι Αμερικάνοι «soul-man». Μπορεί να γεννήθηκε αρκετά χρόνια μετά (1986) από τη χρυσή εποχή των Rhythm & Blues και τα προσωπικά του είδωλα (Van Morrison, John Lee Hooker, Sam Cooke, Solomon Burke) και να χρειάστηκε πρώτα να κάνει τη θητεία του στη garage-rock σκηνή του Orange County της Καλιφόρνιας, που μεγάλωσε, όμως η καρδιά του παρέμεινε βαθύτατα soul και blues. Ανοίγοντας τις συναυλίες των επίκαιρων Ty Segal, Mikal Cronin και The Growlers, κέρδισε με άνεση κοινό και κριτικούς με το coolness της μουσικής και του προσωπικού του στυλ και σύντομα μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει το ντεμπούτο άλμπουμ του “Time’s All Gone” (2012), από το οποίο ξεχώρισαν τα “Some Place” και “ I can only give you everything”. Φέτος κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του “Holly” και έρχεται να μας το παρουσιάσει ζωντανά στο φεστιβάλ του Εν Λευκώ και για πρώτη φορά στην Ελλάδα με γνήσιο πνεύμα Rhythm & Blues / Rock n’ Roll. O Nick Waterhouse συμβαίνει τώρα, και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και οι εγχώριοι μουσικοί δημοσιογράφοι «είναι από τους πιο ωραίους σύγχρονους soul καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια».
official website – video link 1 – video link 2

AEROPLANE

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, ο Vito De Luca, ο Ιταλο- Βέλγος παραγωγός πίσω από το project Aeroplane, έχει καθιερωθεί ως DJ χάρη στις cosmic – disco διασκευές του σε Grace Jones (William’s Blood), Friendly Fires (Paris) και Sebastien Tellier ( Kilometer), και μέσα από τις δικές του όμορφες μελαγχολικές συνθέσεις, όπως τα “Caramellas” και “My enemy”, ως ο ηγέτης της nu – disco σκηνής. Το ντεμπούτο άλμπουμ του Aeroplane, We can’t fly, ήταν ένα σε βάθος ταξίδι στο Balearic beat με επιρροές από την ντίσκο του Moroder, και αποτέλεσε δήλωση του ίδιου, αλλά και μια προσπάθεια να κατακτήσει τα dancefloors. Ως DJ, o Aeroplane δεν ήταν ποτέ στο έλεος των παραδοσιακών bpms και νιώθοντας ελεύθερος να επιβραδύνει λίγο τα πράγματα, κατάφερε να βρει το τέλειο μίγμα ανάμεσα στην club μουσική, την pop και τα spaced-out ηχοτοπία. Το dj set του είναι δεδομένο ότι θα κάνει το… όπισθεν μέρος του σώματός σας να κουνηθεί και αποτελεί σίγουρα ένα από τα not to miss ονόματα του φετινού En Lefko festival.

GRAMATIK

Το ενδιαφέρον του Gramatik για την τεχνολογία φάνηκε από πολύ νωρίς. Στα τρία του χρόνια τον ανακάλυψε η μητέρα του κολλημένο στο ραδιόφωνο της μεγάλης του αδελφής να «τσεκάρει» κασέτες με αμερικάνικη funk, jazz, soul και blues μουσική. Τα tracks του εξαπλώθηκαν, το hype γύρω από το όνομά του μεγάλωσε, περιοδείες ακολούθησαν και πολύ σύντομα διαμόρφωσε, εισέβαλε στην αμερικάνικη μουσική αγορά, εξασφαλίζοντάς του και ένα δικό του label, αλλά και μια γερή εκπροσώπηση από μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, τη Live Nation.
Ο Gramatik πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής του δισκογραφικής, της Lowtemp και με το video “Bluestep” πρόσφερε στους fans του μια πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουν. Στο video ο Gramatik συνδυάζει τα vibes των blues του ’50 και του ’60 με ένα μελωδικό, γκρουβάτο Dubstep beat και μας συστήνει ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος, που θα κάνει πάταγο, και που ο ίδιος ονομάζει “Bluestep”.

KARUAN & BAND

Ευρύτερα γνωστός από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες “Chocolate Distance (Hypnotized)” και “Reflections of a Poem” και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό, o Karuan εμφανίζεται με την 5μελή μπάντα του, στο En Lefko Festival 2014. Ο Karuan έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ (“Dohuki Ballet” και “Pop Arif”) στη Sunshine Enterprises, ενώ έχει γράψει μουσική για αναρίθμητες ταινίες και ντοκιμαντέρ, ανάμεσα στις οποίες και τη μουσική για την ταινία “For A Moment Freedom”, του πολυβραβευμένου Ιρανού σκηνοθέτη Arash Riahi, η οποία προτάθηκε για Oscar καλύτερης μουσικής. Οι ζωντανές εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από την άκρως ενεργητική συμμετοχή του κοινού, όση ώρα οι αναγνωρίσιμες pop μελωδίες και η freestyle electronica υποκύπτουν στην κρυφή γοητεία της Ανατολής.

ALEX GOPHER

Ένας από τους βασικούς δημιουργούς της Γαλλικής House μουσικής. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Daft Punk, Air, κ.α. Το κομμάτι του “The Child” είναι ένα από τα classic και αγαπημένα ραδιοφωνικά τραγούδια στην Ελλάδα. Με συμμετοχές σε σεμιναριακές συλλογές όπως “Superdiscount” και παραγωγές για soundtrack και video games όπως το GTA.

MIKE SIMONETTI (Italians Do It Better)

O Mike Simonetti ξεκίνησε ως υπεύθυνος για την ανεξάρτητη Troubleman Unlimited records με συγκροτήματα που την περασμένη δεκαετία χαρακτηριζόταν από τον noise rock, και post punk ήχο τους, και λίγο πριν κερδίσει τον τίτλο Best Label για το New York magazine το 2005, ίδρυσε την Italians Do It Better για να στεγάσει τους καλλιτέχνες με τον περισσότερο χορευτικό ήχο. Mε limited κυκλοφορίες, πολυσυζητημένα artworks και περιοδείες στην Ευρώπη και την Αμερική η Italians do it better καθόρισε τον νέο disco ήχο με συγκροτήματα όπως οι Glass Candy, Chromatics, Farah και Desire. Aπό το New Jersey και την underground disco σκηνή της Νέας Υόρκης, στο En Lefko Festival για μια νύχτα ο πολυπράγμων μουσικός, dj, παραγωγός και ιδρυτής δυο εκ των σημαντικότερων ανεξάρτητων label, Mike Simonetti.
website video link 1 video link 2

BOTTIN (Italians Do It Better / Eskimo)

Ο Ιταλός DJ και Παραγωγός, έχει κυκλοφορήσει τη μουσική του σε δισκογραφικές ορόσημα της ηλεκτρονικής disco και χορευτικής μουσικής σκηνής όπως οι Italians Do It Better, Eskimo, Tin και Bear Funk. Στη γενέτειρά του ασχολείται με την παραγωγή και τον ηχητικό σχεδιασμό, και οι συνεργασίες του συμπεριλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλους, τους Ιταλούς pop καλλιτέχνες Lucio Dalla και Sergio Caputo, καθώς και φεστιβάλ και πολιτιστικούς φορείς ανά τον κόσμο, όπως το δημιουργικό ερευνητικό κέντρο Fabrica της Benetton, το Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, τη Μπιενάλε μοντέρνου χορού της Βενετίας κ.α. Στα set συνδυάζει τις space και italo disco με φουτουριστικούς και σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους.

JESSICA 6

Η Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Nomi Ruiz έγινε αρχικά γνωστή για τα φωνητικά της στα “You Belong”, “Hercules Theme” και “I’m Telling You” του ντεμπούτου άλμπουμ των Hercules & Love Affair, τους οποίους συνόδευσε και στην παγκόσμια περιοδεία τους. Το περιοδικό Pitchfork τοποθέτησε το τραγούδι “Hercules Theme” στο #21 του Top 100, ενώ η Guardian γράφει χαρακτηριστικά ότι στα live και τη φωνή της Ruiz «διαφαίνεται ο τρομερά ανεπιτήδευτος αέρας ενός μελλοντικού pop icon». Μετά από ένα χρόνο σε περιοδεία επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και άρχισε να γράφει και να συνεργάζεται με το ψευδώνυμο Jessica 6, δημιουργώντας το “See The Light”, ένα άλμπουμ που συνδυάζει τη dance και φυσικά το χαρακτηριστικό R &B και soul προσωπικό της στυλ. Tο πρώτο της single “White Horse” ενθουσίασε παγκοσμίως κοινό και κριτικούς, ενώ έφτασε τις 1,9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και προσέλκυσε την προσοχή του καλλιτεχνικού διευθυντή και στυλίστα της Diesel, Nicola Formichetti, γνωστού για τη συνεργασία του με την Lady Gaga. Ο Formichetti συνεργάστηκε με τη Ruiz, ανάμεσα σε άλλα χρησιμοποιώντας τα “White Horse” και “Prisoner Of Love” στην επίδειξή του για εκείνη τη σεζόν. Αυτό τον καιρό, η Nomi Ruiz ολοκληρώνει το επόμενο άλμπουμ της ως Jessica 6, σε συνεργασία με παραγωγούς από όλο τον κόσμο. Το σχήμα της αποτελείται από τους DJ Rawkuts, Νάσο Βύνιο στα πλήκτρα, Πάνο Σαρδέλη στα ντραμς, Βίκτωρα Κουλουμπή στο μπάσο και Βαγγέλη Μαρκαντώνη στην κιθάρα. Όλοι μαζί θα μας παρασύρουν στην Τεχνόπολη με ένα μοναδικά εκρηκτικό live.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ

Η Μαριέττα Φαφούτη γράφει μουσική για ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές παραγωγές, διαφημίσεις, θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, video games και εικόνα. Το φθινόπωρο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος, «Try A Little Romance», ενώ ενάμιση χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε και ο δεύτερος δίσκος της «Homemade Joy» από την Inner Ear. Τα singles των δύο album της «Don’t stop» και «Kookoobadi» κατέκλυσαν αμέσως τα ραδιόφωνα και έγιναν μεγάλες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, ενώ το «Kookoobadi» αναδείχτηκε το καλύτερο τραγούδι του 2012 από την Athens Voice και τους αναγνώστες της. Ως προς τη σχέση της με τα media έχει δώσει συνεντεύξεις σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά, έχει κάνει σημαντικές live τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις, ενώ το ΒΗΜΑ την κατέταξε στην λίστα με τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας στην κατηγορία της μουσικής.
Στην καθημερινή ενασχόληση της Μαριέττας περιλαμβάνεται η σύνθεση μουσικής και τραγουδιών για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες με πιο πρόσφατες της Aegean (Take me there), της ΔΕΗ (Become the sun), και της Lacta (You give me love – Gautier), ενώ τον Δεκέμβρη του 2013 βραβεύτηκε με τον Χρυσό και Αργυρό Ερμή για τις καλύτερες μουσικές για διαφήμιση της χρονιάς.
Στις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές δουλειές της ανήκει το τραγούδι για την ταινία «Luton» του Μιχάλη Κωνσταντάτου αλλά και το τραγούδι της ταινίας «Στο σπίτι» του Αθανάσιο Καρανικόλα η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στη Berlinale και επέστρεψε στην Ελλάδα με το πρώτο της διεθνές βραβείο.
Αυτή την περίοδο η Μαριέττα Φαφούτη ηχογραφεί τα τραγούδια για το 3ο album της το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

 NTEIBINT

Ο NTEBINT είναι το project του μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου. Ξεκίνησε το 2008 με ένα remix του “Little Bit of Feel Good” για τον Jamie Lidell (Warp Records). Μετά την κυκλοφορία αυτή, επικεντρώθηκε στην παραγωγή πολλών remixes για καλλιτέχνες όπως οι Two Door Cinema Club, The Rapture και άλλοι. Μετά από κυκλοφορίες σε Bang Gang και Kitsuné, το remix του για το νέο single του Alex Gopher “No Drop” κυκλοφόρησε στην Eskimo Recordings, ενώ το νέο του single “Never without You” κατάφερε να τραβήξει ήδη την προσοχή των media παγκοσμίως, από το Time Out της Νέας Υόρκης μέχρι το BBC radio 1.

BABY GURU

Οι Baby Guru είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος μουσικός οργανισμός, που δημιουργήθηκε από τρεις παιδικούς φίλους, σε ένα υπόγειο, στο τέλος του 2009. Κουρασμένοι από το τυπικά δεδομένα των ροκ συγκροτημάτων, δίνουν έμφαση περισσότερο στον αυθορμητισμό και την απρόσμενη έμπνευση, ενώ καλλιεργούν μια εμμονή με την kraut ροκ κληρονομιά, τις pop μελωδίες, τη ψυχεδελική μουσική και τα πειράματα με Αφρικανικά κρουστά. Παραμένουν αθεράπευτα γοητευμένοι από την αναλογική ζεστασιά της πρώτο-electronica και την ωμή δύναμη του garage punk, ενώ επιδεικνύουν ενστικτώδη grooves και φωνητικές γραμμές που κυμαίνονται από τη διαλογιστική μέχρι τον Ντανταϊσμό. Το LP τους, “Pieces”, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012. Διανεμήθηκε σε όλη την Ευρώπη μέσω της Rough Trade και της V2 Records, ενώ η μπάντα κλήθηκε να εμφανιστεί στο Eurosonic Noorderslag και το Europavox (συν μερικές συναυλίες σε όλη την Ολλανδία). Το νέο LP των Baby Guru, “Marginalia”, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2014 και έχει κερδίσει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις από κοινό και κριτικούς, αφήνοντας να φανεί ξεκάθαρα η μουσική εξέλιξη που η μπάντα διαγράφει. Οι Baby Guru είναι: Prins Obi, King Elephant και Sir Kosmiche.

AMANI

H Amani είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός με βάση το Λος Άντζελες. Με καταγωγή από το Kansas City, το «σπίτι» του μπλουζ και της τζαζ, τα φωνητικά της Amani αναδεικνύουν τις μουσικές επιρροές της γενέτειρά της στο pop r & b ήχο του ντεμπούτου EP της, “Match Play”. Ξεκίνησε την καριέρα της ως επαγγελματίας τραγουδίστρια, τραγουδώντας back up σε καλλιτέχνες, όπως ο ράπερ Childish Gambino, σε αναγνωρισμένες ροκ όπερες και μιούζικαλ, και για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση για επιτυχημένες σειρές, όπως το “Community” και το “How I met your mother.” Με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία, η Amani Starnes προσφέρει μια live εμφάνιση που ποτέ δεν απογοητεύει.

BLUE LAGOON (Kormoranos)

Dj, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου, ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, ορισμένες φορές ανοίγοντας ή κλείνοντας για ένα ετερόκλητο φάσμα ονομάτων όπως Diplo, Erol Alkan, Madlib, Breakbot, Steve Aoki, Nancy Whang, Eric Dunkan, Jacques Renault, Peaches, Kindness, Skream και Maurice Fulton.

WEDDING SINGERS

Οι Wedding Singers δεν είναι μια γραφική ορχήστρα γάμων. Ντύνονται καλύτερα από τον Adam Sandler και έχουν τις απαραίτητες metrosexual χορευτικές κινήσεις. Το τετραμελές… σεξτέτο, υπόσχεται διαολεμένο booty shaking με μεγάλες δόσεις “κοπανήματος” με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80s και 90s. Κάτι σαν τους Daft Punk σε ροκ αναζητήσεις. Από Benny Benasi, Yazoo, Chimo Bayo μέχρι Blue Boy, Outhere Brothers, Andru Donalds, De La Soul, NKOTB, Salt n Pepa και πολλά ακόμα. Οι Wedding Singers είναι οι: Θοδωρής Μαυρογιώργης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος Χρήστος Αλεξάκης, Γρηγόρης Μάγος (ηχολήπτης), Μενέλαος Ορφανός (φωτιστής).

elf_2014_poster_600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *