Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζει νέα εποχή !

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζει νέα εποχή !
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας και η τελετή λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς.
Οι παρευρισκόμενοι στην λαμπερή εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα νέα υπερσύγχρονα εργαστήρια, που εγκαινιάστηκαν επίσημα τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ. στον 1ο Όροφο του πολυχώρου Athenian Capitol (Ιουλιανού 33-35).
Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, αναγνωστήριο – βιβλιοθήκη , Αμφιθέατρο 300 θέσεων, πρόσβαση σε προαύλιους χώρους και χώρους εστίασης, security 24 ώρες το 24 ωρο είναι στη διάθεση των σπουδαστών του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι κ.κ. Αλεξάνδρα Καρανταλή, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας και Γιάννης Καρανταλής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νικης.
Η κα. Α. Καρανταλή αναφέρθηκε στις νέες δράσεις του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ κατά το 2012 – Εκπαιδευτικός θεσμός Delta Training Days, καθιέρωση Delta Family Card, νέα συνεργασία με Samsung Hellas, στις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιήθηκαν (Εβδομάδα Οικολογικής Ευαισθητοποίησης, Συσσίτια σε Απόρους του Δήμου Αθηναίων, Ημέρες Αιμοδοσίας), την ισχυρή λειτουργία του Γραφείου Σταδιοδρομίας για τη σύνδεση των αποφοίτων με την Αγορά Εργασίας. Αναφέρθηκε επίσης στην εξέλιξη, τις εκπαιδευτικές καινοτομίες και τις νέες ειδικότητες που παρέχονται : Web Designer, Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας, Αισθητικός Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών, Προσχολικής Φροντίδας για Α.ΜΕ.Α.). Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά τη σημασία που έχει για το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ η ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση και τόνισε οτι τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στον υπερσύγχρονο χώρο του Capitol σηματοδοτούν μια νέα εποχή, με νέο ευέλικτο κτιριακό σχήμα ? 3 κτιρίων ? στην οδό Ιουλιανού και σε συνολική επιφάνεια πάνω από 4.500 τ.μ. Η Πρόεδρος του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας κλείνοντας το χαιρετισμό της ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους φετινούς αποφοίτους και τους διαβεβαίωσε οτι η σχολή θα είναι πάντα δίπλα τους για οποιαδήποτε υποστήριξη, βοήθεια και καθοδήγηση.
Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό Beauty Show που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές του Τομέα Oμορφιάς με θέμα “Από τη δεκαετία του 1920 στη δεκαετία του 1960” όπου παρουσιάστηκαν στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου εντυπωσιακά χτενίσματα και body painting.
Στο cocktail party που ακολούθησε στο Capitol Belvedere με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γευστικές δημιουργίες και τα δροσερά cocktails του Τομέα Μαγειρικής και Αρτοποιίας ? Ζαχαροπλαστικής και να “ταξιδέψουν” με lounge μουσικές επιλογές, σε ένα mini live πρόγραμμα του Τομέα Sound & Music Technology!
Στην εκδήλωση συμμετείχαν σύσσωμοι οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ μαζί με φιλους και συγγενείς, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ σημαντική ήταν η παρουσία προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο και τα Μ.Μ.Ε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *