Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο επισκέφθηκαν σήμερα οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες του Eurosong 2013 – A Mad Show

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο επισκέφθηκαν σήμερα, μαζί με την Υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, η Βίκυ Λέανδρος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Dima Billan, η Ruslana και η Marija Serifovic, καλλιτέχνες που διακρίθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς Τραγουδιού της Eurovision και οι οποίοι θα εμφανιστούν σήμερα στην μεγάλη βραδιά του αποψινού Ελληνικού Τελικού, Eurosong 2013 – A Mad Show.

Τους καλλιτέχνες υποδέχθηκε η Υπουργός Τουρισμού, η οποία δήλωσε ότι η Ελλάδα διατηρεί παραδοσιακά δεσμούς φιλίας με τις χώρες καταγωγής τους, υποδεχόμενη κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες από αυτές. Η κυρία Κεφαλογιάννη τόνισε ότι οι καλλιτέχνες είδαν ένα μέρος της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού, τα οποία όπως υπογράμμισε αποτελούν τη βάση για ένα λαμπρό μέλλον, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι θα μεταφέρουν στη χώρα τους το μήνυμα ότι η Αθήνα είναι μια φιλική πόλη που περιμένει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Τους καλλιτέχνες καλωσόρισε και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου – Διευθυντής Νομισματικού Μουσείου δρ. Γεώργιος Κακαβάς, επισημαίνοντας την υποστήριξη που παράσχουν με την παρουσία τους στη δύσκολη συγκυρία που διανύει χώρα μας. Ο κ. Κακαβάς είπε χαρακτηριστικά ότι «σε καιρούς χαλεπούς ο πολιτισμός και η μουσική ενώνουν τους ανθρώπους» και υπογράμμισε τη συμβολή του πολιτισμού και του τουρισμού στη δόμηση της θετικής εικόνας της Ελλάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *