Το “Δέστε τους” τα χώνει χοντρά στην Αγγελική Ηλιάδη για την φωτό στο instagram

Μία φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές ημέρες η Αγγελική Ηλιάδη στο instagram, και αφορούσε στη μέτρηση του εμβρύου, έδωσε αφορμή για ένα νέο βίντεο-αφιέρωμα της εκπομπής “Δέστε τους” στην γνωστή τραγουδίστρια. Σε αυτό υπάρχουν δηλώσεις και άλλων προσώπων της τηλεόρασης, όπως του Πέτρου Κωστόπουλου, της Σάσας Σταμάτη, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και άλλων, που σχολιάζουν όλη αυτή την αυτό-έκθεση στα social media.

iliadi

Μετά το βίντεο, τον λόγο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς: «Είναι λάθος αυτό το θέμα για τηλεόραση δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις. Δε μπορείς να πεις ας πούμε πως το μωρό αυτό είναι καμένο και από πατέρα και από μητέρα. Για ποιον λόγο το κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Της είχαν πει οτι δε μπορεί να κάνει παιδιά, ότι είναι στείρα και λέει όχι το αποδεικνύω μπορώ να κάνω; Μα ποιον αφορά πόσα εκατοστά είναι το μωρό της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γκέντσογλου; Είναι pulbicity όλο αυτό, είναι για να το μάθει ο κόσμος να γίνει ντόρος».

Η Μαρία Ηλιάκη με τη σειρά της έριξε αλλού το «φταίξιμο»: «Πολλές φορές στη ζωή μας μας συμβαίνουν πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ όμορφα και πολλές φορές νομίζουμε ότι κάνουμε καλό δημοσιοποιώντας τα και κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί να έχει πέσει σε αυτή την παγίδα και μπορεί και οι άνθρωποι που είναι γύρω της να μη τη συμβουλευουν σωστά. Αν είχες γύρω σου ανθρώπους να σου πουν μια σωστή κουβέντα, θα σου έλεγαν «ρε συ, το παρακάνεις». Δηλαδή τι είναι αυτό που κάνεις; Σταμάτα το. Δε σου το έχει πει ένας άνθρωπος που να σου δίνει σημασία”;

Ολοκληρώνοντας το…αφιέρωμα στην Αγγελική Ηλιάδη, ο Νίκος Μουτσινάς υποστήριξε καυστικώς: “Να κοιτάξει λίγο αυτή την ανάγκη της να μοιράζεται τα πάντα με όλο τον κόσμο. Γιατί μετά κι ο κόσμος… όταν εμένα με κάνεις παρέα στην εγκυμοσύνη θα με κάνεις παρέα στον χωρισμό, στα νεύρα, στην επιτυχία, στην αποτυχία θα πρέπει να μ έχεις δίπλα σου αφού το έχεις επιλέξει. Άρα μετά μη λέει γιατί με κυνηγάνε και δε θέλουμε να φανει το μωρό. Μόνη σου το κάνεις αυτό. Άρα λοιπόν να ξέρει και η κοπέλα ότι ξεκινάει ένα μεγάλο πάρτυ».

Δείτε όλο τον σχολιασμό των Δέστε τους:

Δείτε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Ακούστε teaser από το νέο της τραγούδι!

Δείτε την Καλομοίρα να τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο πριν το φιλικό της Ελλάδας

Jamie Dornan: Δείτε τον πρωταγωνιστή των «50 αποχρώσεων του γκρί» στην πιο sexy φωτογράφιση!

Πηγή βίντεο: Zappit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *