Το δέντρο των φιλιών της ΟΠΑΠ!

Αγάπη και φιλιά στολίζουν το Δέντρο της ΟΠΑΠ. Πρόταση γάμου μπροστά από το «Δέντρο των Φιλιών» στη Θεσσαλονίκη. Αυξημένη συμμετοχή και Facebook application της ΟΠΑΠ «Το Δέντρο των Φιλιών»

Το «δέντρο των φιλιών», της ΟΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και το Facebook application της ΟΠΑΠ «Το Δέντρο των Φιλιών», έχουν ήδη συγκεντρώσει 12.000 φιλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία, που ξεκίνησε πριν από πέντε ημέρες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, με σύνθημα «Ένα φιλί, Ένα ευρώ» μπροστά από το «Δέντρο των Φιλιών», εξελίσσεται σε πραγματική εκστρατεία αγάπης, δύο μόλις εικοσιτετράωρα πριν από τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, προσωπικότητες του Αθλητισμού και του Πολιτισμού δίνουν καθημερινά το παρόν. Ανταλλάσουν ευχές και φιλιά για να ενισχύσουν τη προσπάθεια της ΟΠΑΠ, που έχει συνδέσει την επιχειρηματικότητα με τη κοινωνική ευαισθησία και την προσφορά. «Tο Δέντρο των Φιλιών», φαίνεται όμως ότι εμπνέει και τα ερωτευμένα ζευγάρια. Στην πλατεία Αριστοτέλους την προηγούμενη Παρασκευή, μεταξύ του κοινού που συγκεντρώθηκε για να δώσει το φιλί του με σκοπό την ενίσχυση των ορφανοτροφείων που στηρίζει η ΟΠΑΠ, ένα νεαρό ζευγάρι έδωσε και όρκους αιώνιας αγάπης. Ενώπιον του κόσμου, ο νεαρός συνδύασε το φιλί προσφοράς με επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Το φιλί της πρότασης ανέβηκε μαζί με των υπολοίπων στο Facebook application της ΟΠΑΠ «Το Δέντρο των Φιλιών»

Είναι ενδεικτικό, ότι από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έχουν ανταλλάξει φιλιά μπροστά από το «Δέντρο των Φιλιών» για να συνδράμουν στην ενίσχυση των Ορφανοτροφείων της χώρας. Μεγάλη είναι η συμμετοχή και στο facebookapplicationτης ΟΠΑΠ, όπου εκατοντάδες φωτογραφίες ανεβαίνουν καθημερινά.

12.000 φιλιά και το «Δέντρο» της ΟΠΑΠ μεγαλώνει συνεχώς.
Είμαστε όλοι εκεί και σας περιμένουμε για να αποδείξουμε ότι αυτά τα Χριστούγεννα το μήνυμα της αλληλεγγύης είναι μήνυμα ελπίδας και χαράς για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Και μην ξεχνάτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες με φιλιά που έχετε ανταλλάξει στο Facebook application της ΟΠΑΠ «Το Δέντρο των Φιλιών» στην ιστοσελίδα της ΟΠΑΠ.

Κάθε φωτογραφία και κάθε φιλί μετράνε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *