Το γράμμα της Madonna!

Μετά τα τραγικά γεγονότα στη Αϊτή, δεκάδες καλλιτέχνες αποφάσισαν να συνδράμουν για να στηρίξουν τα θύματα του σεισμού!

Άλλοι μέσα από τηλεμαραθώνιους, άλλοι με συναυλίες και άλλοι με δημόσιες εκκλήσεις για βοήθεια!

Η Madonna, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε θέση στις δραματικές εξελίξεις, στηρίζοντας τους θύματα της Αϊτής με ένα σημαντικό ποσό, ενώ παράλληλα ετοίμασε μια επιστολή ζητώντας από τους fans της, να συνδράμουν και αυτοί όπως μπορούν!

Η επιστολή αναφέρει:

“Αγαπητέ φίλε,

Είμαι σίγουρη ότι εσύ, όπως και εγώ, έχουμε συγκλονιστεί από τις εικόνες που φτάνουν από την Αϊτή, από τη στιγμή που ο καταστροφικός σεισμός της Τρίτης συγκλόνισε το φτωχό αυτό έθνος.

Προσεύχομαι για το λαό της Αϊτής. Δεν μπορώ να φανταστώ τον τρομερό πόνο και τη δυστυχία που αντιμετωπίζουν. Δυστυχώς το μέγεθος της τραγωδίας μόλις τώρα αποκαλύπτεται και η ανάγκη για στήριξη γίνεται όλο και πιο επείγουσα κάθε στιγμή που περνάει.

Έκανα μια δωρεά ύψους 250.000 δολαρίων στα θύματα του σεισμού της Αϊτής μέσω του οργανισμού Partners in Health , έναν από τους κορυφαίους στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης στην Αϊτή. Σας καλώ όλους, φίλους και οπαδούς μου σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχετε μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια, να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε.

Σας παρακαλώ κάνετε τις δωρεές σας στον οργανισμό Partners in Health τώρα: http://www.raisingmalawi.org/Haiti

Πολλοί από εσάς θα θυμάστε τον Δρ. Paul Farmer, ιδρυτικό μέλος και διευθυντή του Partners In Health, από την ταινία μου, “I Am Because We Are” . O Paul είναι ένας γιατρός που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη φροντίδα ορισμένων από τους φτωχότερους πληθυσμούς του κόσμου.

Ο Paul έχει εργαστεί στο πλευρό των Αϊτινών για δεκαετίες και τους έχει βοηθήσει να βελτιώσουν τη ζωή στις δικές τους κοινότητες. Η αφοσίωσή του προς την Αϊτή και το έργο του εκεί έχει εμπνεύσει και τη δική μου δουλειά στο Μalawi.

Ξέρω έχω ξαναζητήσει τη βοήθειά σας στο παρελθόν. Αλλά όταν τα δεινά δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων φτάνουν με τόση ένταση στα σπίτια μας, πιστεύω ότι καλούμαστε να δράσουμε.
Αυτή τη στιγμή, ο οργανισμός Partners in Health σπεύδει να παράσχει ιατρικές προμήθειες στους 120 γιατρούς και στις εκατοντάδες των νοσοκόμων βρίσκονται ήδη αυτή τη στιγμή στην Αϊτή. Οι προμήθειες εξαντλούνται πολύ γρήγορα.

Το Partners in Health αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα και υποστηρίζω ολόψυχα την εργασία τους. Σας παρακαλώ να είστε μαζί μου στη στήριξη της προσπάθειάς τους, η οποία είναι πιο αναγκαία από ποτέ άλλοτε.

Δεν μπορούμε να μένουμε άπραγοι και να παρακολουθούμε την ταλαιπωρία τόσων πολλών ανθρώπων. Πρέπει να δράσουμε τώρα.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.

Madonna”

Τα σχόλια σου;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *