Τον μοναδικό Γιώργο Σαμπάνη απολαύσαμε στο 12ο Hol Web Concert

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το 12ο Hol Web Concert που μας προσέφεραν το MAD και η Hellas Online.

Μετά τις αξέχαστες βραδιές που μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν καλλιτέχνες όπως οι Tamta, Μύρωνας Στρατής, Δήμος Αναστασιάδης, Locomondo, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Onirama, NEVMA, Κόκκινα Χαλιά, Melisses και Κώστας Μαρτάκης ήταν η σειρά του Γιώργου Σαμπάνη να ανέβει στη σκηνή του Hol Web Concert και να παρουσιάσει κομμάτια από το νέο του άλμπουμ “Δεν Είμαι Ήρωας”.

Οι λίγοι τυχεροί που είχαν τη δυνατοτήτα να απολαύσουν τη βραδιά από κοντά συγκεντρώθηκαν από νωρίς ενώ οι υπόλοιποι παρακολούθησαν το event μέσω live streaming από το www.holwebconcerts.gr

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε την εμφάνιση του στη σκηνή τραγουδώντας το “Ώρα Μηδέν” και γνώρισε την αποθέωση. Συνέχισε ερμηνεύοντας τα κομμάτια “Δεν Είμαι Ήρωας”, “Μη Μιλάς”, “Νύχτα Κι Άλλη Νύχτα”, “Μυστήριο Τρένο”, “Σαν Το Φύλλο Στον Αέρα” και “Ότι Και Να Είμαι Κόκκινο” και έπειτα ήταν η ώρα για την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς.

Στη σκηνή ανέβηκε ο special guest του 12ου Hol Web Concert, Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος τραγούδησε τις επιτυχίες του “Εγώ Τη Ζωή Μου” και “Λείπει Πάλι Ο Θεός”.

Η μεγάλη βραδιά είχε φτάσει πια στο τέλος της και ο Γιώργος Σαμπάνης ανέβηκε πάλι στη σκηνή αποχαιρετώντας το κοινό με το τραγούδι “Μόνο Αν Θες Εμένα”.

Το 12ο Hol Web Concert είχε πια ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *