Τι νέα, Rebecca Black;

Κάποιοι δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή. Άλλοι τη θαυμάζουν γιατί έγινε διάσημη τραγουδώντας για την αγαπημένη της μέρα, την Παρασκευή.

Η Rebecca Black ωστόσο ονειρεύεται να γίνει μεγάλη και τρανή, συμπεριφέρεται σαν star και μόλις χθες ξεκίνησε και video updates στο κανάλι της στο YouTube. Στο πρώτο video που ανέβασε λοιπόν μας διηγείται πως τα πέρασε το καλοκαίρι και μας αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το μέλλον:

Hey guys, ελπίζω να τα περάσατε όμορφα το καλοκαίρι. Από τότε που κυκλοφόρησε το My Moment είμαι super busy, ελπίζω να σας άρεσε! Τώρα ετοιμάζω το νέο μου album που θα βγει πολύ σύντομα – ανυπομονώ τρελά να το ακούσετε, όλα τα τραγούδια σημαίνουν τόσα πολλά για μένα… Μες στο καλοκαίρι συνέβησαν κάποια απίστευτα πράγματα που ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα! Βρέθηκα στη σκηνή δίπλα στην Katy Perry (και τραγουδίσαμε το Friday), πήγα στην πρεμιέρα του Glee και κέρδισα ένα Teen Choice Award! Ευχαριστώ τόσο πολύ όσους με ψήφισαν, το εκτιμώ αφάνταστα – είστε τέλειοι! Αυτά λοιπόν! Ήθελα απλά να πω ένα γεια! Θα ανεβάζω συχνά updates, γιαυτό μείνετε συντονισμένοι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *