Τι θα δούμε στο reality της Άννας Βίσση

Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2. Μεταξύ άλλων η Ελληνίδα star αποκάλυψε ότι το reality με θέμα τη ζωή της, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται στον Alpha στις 16 Μαρτίου, γυρίζεται εδώ και τρία χρόνια.

Τα γυρίσματα αφορούν τη ζωή μου εδώ και 3 χρόνια. Στιγμές που ζω και δεν φοβάμαι να δείξω στον κόσμο, μια αλήθεια που δεν έχει σκοπό ούτε να σοκάρει ούτε να προκαλέσει. Θα ‘θελα ο κόσμος να τα δει αυτά.

Η Άννα πρόσθεσε ότι δεν είναι γνωστό ακόμη πόσα επεισόδια θα προβληθούν ενώ μοιράστηκε με τους ακροατές και τον τίτλο της εκπομπής: “Θα λέγεται Όσο Έχω Φωνή. Δεν είναι απλά γιατί υπήρχε ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Φίλιππος Νικολάου. Αυτό το κομμάτι μας έδωσε την ιδέα και πάλι η Κριστίν το διάλεξε γιατί λέει ότι όσο έχω φωνή θα τραγουδάω και υπονοεί ότι όσο έχω φωνή θα λέω πράγματα και θα έχω άποψη και θα μπορώ να βγαίνω και να λέω από φιλοσοφίες μέχρι αμπελοφιλοσοφίες“.

Στο “rockumentary” θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και στιγμιότυπα από τις πρόβες για το live show του Αρένα, που γίνονταν ακόμα και στο σπίτι της Άννας ή του Σάκη.

Πολλές φορές ξέχναγα ότι με τραβάει κάποια κάμερα, είχα κάμερα στο αυτοκίνητο, στο σπίτι μου.

Τέλος η Ελληνίδα star αποκάλυψε ότι στο show οι τηλεθεατές θα τη δουν να κάνει και μαθήματα ποδοσφαίρου με τον Cisse, όπως και πλάνα με τον Jean Paul Gaultier στο Παρίσι.

Περισσότερα εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *