Τι έπαθε ο Morrissey;

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου ο Morrissey κατέρρευσε στη σκηνή, στο Swindon της Αγγλίας, πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει το πρώτο τραγούδι του setlist, το “This Charming Man” των The Smiths.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις η λιποθυμία οφειλόταν σε αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βρετανός τραγουδιστής και πρώην frontman των Smiths, τον τελευταίο καιρό.

Αμέσως μετά το συμβάν ο Morrissey μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Great Western, όπου διανυκτέρρευσε το βράδυ του Σαββάτου για προληπτικούς λόγους και για να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Παρόλο που πήρε σύντομα εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του, η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του στο Bournemouth αναβλήθηκε!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόντων στο Swindon το Σάββατο, ο Morrissey φαινόταν από την αρχή ότι δεν αισθανόταν καλά και χαιρέτισε το κοινό λέγοντας, χαρακτηριστικά “Good evening, …probably“.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει κανονικά την περιοδεία του, ωστόσο στο επίσημο site του αναφέρεται ότι η κατάστασή του είναι “σταθερή“.

Στο παρακάτω video μπορεί κανείς να δει εικόνες από το συμβάν αλλά και να ακούσει τα γιουχαίσματα των χιλιάδων θαυμαστών που ανυπομονούσαν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, αλλά έμειναν… με την όρεξη!

Είδατε; Δε φάγαμε μόνο εμείς την παγωμάρα με τη συναυλία των Depeche Mode φέτος το καλοκαίρι! Συμβαίνει και αλλού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *